mana_mana 14.11.06, 15:17 Oczekuję z niecierpliwością Ktokolwiek wie cokolwiek na temat artystów mających wystąpić na tymże festiwalu? Bo że Groove Armada obiecała przyjechać wiadomo nie od dziś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medusa_uk Re: Heineken Opener 2007 14.11.06, 15:23 um nie ale wiem ze piwo fajne =) sorry =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vatnajokull Re: Heineken Opener 2007 IP: *.retsat1.com.pl 14.11.06, 17:17 nie mam pojecia, ale mam nadzieje ze wystapia zarowno artysci popularni, tzw "gwiazdy" jak i bardziej alternatywni, cos na miare Ladytron z tegorocznej edycji (to byl najlepszy moim zdaniem koncert Openera ) Fajnie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Heineken Opener 2007 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.06, 18:56 Mnie natomiast ciekawi, jacy artyści wystąpią na Summer Of Music 2 w Warszawie, który odbędzie się w przysłym roku nie we wrześniu, a w czerwcu. Podobno będzie niezły skład. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Heineken Opener 2007 14.11.06, 23:17 > Summer Of Music 2 w Warszawie, > który odbędzie się w przysłym roku nie we wrześniu, a w czerwcu. Nożeszwmordę! Jak to w czerwcu? Przecież to nonsens robić dwa tak duże, świetne swoją drogą, festiwale o podobnym targecie w takim odstępie czasu. Chciałem być na obydwu, ale w takiej sytuacji cienko to widzę. Mam nadzieję że nie będę miał jakiegoś strasznego dylematu, typu tu występuje Oasis i Wilco a tam Blur i Flaming Lips [dobra, z kosmosu skład jak na polskie warunki, ale obrazuje sytuacje.] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedron pierwszy Re: Heineken Opener 2007 IP: *.seabridge.pl 15.11.06, 16:02 Oasis i Wilco vs. Blur i Flaming Lips oo. to by było. czemu nie? skoro ian brown zaspiewał dla 1000 osób na summer of music... to wszystko jest mozliwe chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karell gott Re: Heineken Opener 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:31 huj mnie to obchodzi , w sumie ta prowincja warszawska- nikogo nie rusza tylko warszawke miejscowych , wiec nie ma pozytywnych dreszczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Heineken Opener 2007 16.11.06, 13:58 Już sprzedają karnety... eh... Gdybym tylko była przy mamoie kupiłabym w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Heineken Opener 2007 16.11.06, 14:01 mamonie oczywiście Co do kombinacji: "Oasis i Wilco, Blur i Flaming Lips" to wcale nie uważam jej za kosmiczną. Wystarczy spojrzeć na tegorocznych artystów - dla mnie kombinacja Placebo, Skin i Sigur Ros na jednej scenie... o czymś takim nawet nie marzyłam. A jednak cuda się zdarzają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Heineken Opener 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:00 slayer na 100% Odpowiedz Link Zgłoś