Dodaj do ulubionych

Heineken Opener 2007

14.11.06, 15:17
Oczekuję z niecierpliwością smile
Ktokolwiek wie cokolwiek na temat artystów mających wystąpić na tymże
festiwalu?
Bo że Groove Armada obiecała przyjechać wiadomo nie od dziś...
Obserwuj wątek
    • medusa_uk Re: Heineken Opener 2007 14.11.06, 15:23
      um nie ale wiem ze piwo fajne =) sorry =D
    • Gość: Vatnajokull Re: Heineken Opener 2007 IP: *.retsat1.com.pl 14.11.06, 17:17
      nie mam pojecia, ale mam nadzieje ze wystapia zarowno artysci popularni,
      tzw "gwiazdy" jak i bardziej alternatywni, cos na miare Ladytron z tegorocznej
      edycji (to byl najlepszy moim zdaniem koncert Openerasmile ) Fajnie bedzie smile
      • Gość: greg Re: Heineken Opener 2007 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.06, 18:56
        Mnie natomiast ciekawi, jacy artyści wystąpią na Summer Of Music 2 w Warszawie,
        który odbędzie się w przysłym roku nie we wrześniu, a w czerwcu. Podobno będzie
        niezły skład.
        • peternurek1 Re: Heineken Opener 2007 14.11.06, 23:17
          > Summer Of Music 2 w Warszawie,
          > który odbędzie się w przysłym roku nie we wrześniu, a w czerwcu.

Nożeszwmordę! Jak to w czerwcu? Przecież to nonsens robić dwa tak duże, świetne
          swoją drogą, festiwale o podobnym targecie w takim odstępie czasu. Chciałem być
          na obydwu, ale w takiej sytuacji cienko to widzę. Mam nadzieję że nie będę miał
          jakiegoś strasznego dylematu, typu tu występuje Oasis i Wilco a tam Blur i
          Flaming Lips [dobra, z kosmosu skład jak na polskie warunki, ale obrazuje
          sytuacje.]
          • Gość: pedron pierwszy Re: Heineken Opener 2007 IP: *.seabridge.pl 15.11.06, 16:02
            Oasis i Wilco vs. Blur i Flaming Lips

oo. to by było. czemu nie? skoro ian brown zaspiewał dla 1000 osób na summer of
            music... to wszystko jest mozliwe chyba. big_grin
    • Gość: karell gott Re: Heineken Opener 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:31
      huj mnie to obchodzi , w sumie ta prowincja warszawska- nikogo nie rusza tylko warszawke
      miejscowych , wiec nie ma pozytywnych dreszczy....
      • mana_mana Re: Heineken Opener 2007 16.11.06, 13:58
        Już sprzedają karnety...
        eh... smile
        Gdybym tylko była przy mamoie kupiłabym w ciemno smile
        • mana_mana Re: Heineken Opener 2007 16.11.06, 14:01
          mamonie oczywiście smile

Co do kombinacji: "Oasis i Wilco, Blur i Flaming Lips" to wcale nie uważam jej
          za kosmiczną. Wystarczy spojrzeć na tegorocznych artystów - dla mnie kombinacja
          Placebo, Skin i Sigur Ros na jednej scenie... o czymś takim nawet nie marzyłam.
          A jednak cuda się zdarzają!
          • Gość: as Re: Heineken Opener 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:00
            slayer na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka