Gość: iwonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:23 Witam.Poszukuje zdjecia Piotra Rubika przed metamorfoza.Teraz jest sliczny ale kiedys no wlasnie.....Z gory dziekuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Szukam zdjecie Piotra Rubika 27.11.06, 22:47 > Teraz jest sliczny bleeeeeeeh sorry ale nie mogłam się powstrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
dominutka Re: Szukam zdjecie Piotra Rubika 27.11.06, 23:05 Nie oglądałaś dziś "Szymon Majewski Show"? A może właśnie oglądałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cnjd Re: Szukam zdjecie Piotra Rubika IP: *.chello.pl 28.11.06, 00:35 to dziwne, ale nie ma go w googlach. Usunął wszystkie stare zdjęcia z sieci??? Te foty sprzed metamorfozy były w paru pismach kolorowych. Gościu był mocno otyły i czesał się z przedziałkiem. No i brunet oczywiście. Oprócz odsysania tłuszczu musiał mieć lifting, bo zmieniły mu się rysy twarzy w sposób dość istotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bądźmy poważni Re: Szukam zdjecie Piotra Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:14 L I T O Ś C I ! ! ! z tym Rubikiem. Facet siedzi właśnie u mnie w lodówce. Co z nim zrobić? Hospody pomyłuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don_pedo Szukam zdjecie ojca Piotra Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:38 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huh huh huh Re: Szukam zdjecie dziadka Piotra Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:05 . . . Odpowiedz Link Zgłoś
daga_pszczolka Szukam zdjecie Piotra Rubika 29.11.06, 16:47 Nie wiem, jak wyglądał kiedyś Rubik, ale zdecydowanie wolę go takim jak jest teraz www.fanclub-spiel.de/join.php?l=d69c0538 Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Szukam zdjecie Piotra Rubika 30.11.06, 15:58 images.google.pl/images?hl=pl&q=piotr%20rubik&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi ocowogólechodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackforever Re: Szukam zdjecie Piotra Rubika IP: *.chello.pl 30.11.06, 20:05 O nie, co za tandeta...Kolejny idol nastolatek i małomiasteczkowych wielbicielek telenowel brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś