Gość: Maniek Christmas Song - ulubiona IP: *.elpos.net 07.12.06, 18:12 Ja sie nie pochwaliłem Napisałem christmas song, ale miałem na mysli wszystkie utwory muzyczne zwiazane z wigilą i świętami Bożego Narodzenia. Ja mam wiele takich utworów. Ostatnio podobają mi sie te starsze, takich wykonawców jak Bing Crosby, Frank Sinatra czy Nat King Cole. Podobają mi się : - Cicha noc w wykonaniu Kasi Kowalskiej, - White Christmas - Louis Armstrong - Cliff Richard - Mistletoe And Wine - Zbigniew Preisner - To już pora na Wigilię M Odpowiedz Link Zgłoś
lucar Re: Christmas Song - wasza ulubiona 08.12.06, 15:01 Christmas' All Around z filmu Love Actually )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: Christmas Song - wasza ulubiona IP: 87.246.214.* 09.12.06, 11:07 Santa Claus is coming to town Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Ulver "Christmas" IP: *.elpos.net 19.12.06, 22:06 A to co takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Christmas Song - wasza ulubiona 13.12.06, 18:13 kto wie stare ale jak słysze w radiu to wiem ze zblizaja sie swieta Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Christmas Song - wasza ulubiona 16.12.06, 01:40 I wish you a fucking Christmas I wish you a sucky Christmas I wish you a shitty Christmas And hate Richard Gere I wish you a shitty Christmas I wish you a fucking Christmas I wish you a sucky Christmas And a boring New Year I bring you a stocking full of gore I'll fuck you in the asshole screaming for more I wish for the death of you and your kin Now hanging from the ceiling I'll shred off your skin And a boring New Year {CKY} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: userq Re: Christmas Song - wasza ulubiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 15:34 no jak to? oczywiście, że a lonley Jew on Christmas w interpretacji Kely'ego www.youtube.com/watch?v=rTvO6xnc92s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta Re: Christmas Song - wasza ulubiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 17:55 Nikt jeszcze nie dał tego East 17 i "Stay now" Piekne, chociaz boysband, ale mnie wciąz wzrusza, zwłaszcza dzwony na końcu!!!!! www.youtube.com/watch?v=V4jLfCjlYD0 Przypomina mi czasy, gdy byłem młodszy i lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: Christmas Song - wasza ulubiona 21.12.06, 18:04 Wspomniane już: "Kolęda dla nieobecnych" i Karpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Christmas Song - wasza ulubiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 14:41 a pamiętacie kilka lat temu na Jedynce leciał program świąteczny z kolędami, i wszyscy razem śpiewali na koniec super świąteczną piosenkę. niestety nie pamiętam tytułu i słow-ale byla super, podobala mi się. wie może ktoś o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: Christmas Song - wasza ulubiona IP: *.pronet.lublin.pl 24.12.06, 12:31 All I want for Christmas is my two front teeth - Spike Jones Odpowiedz Link Zgłoś
vasconcelos Och, to i ja wrzucę swoje trzy grosze 25.12.06, 12:37 "So this is Christmas" Johna Lennona - coś takiego jest w tej piosence, co chwyta za serce (choć nie ukrywam, że kiczowata ciut). "Stop the calvary" Jonaha Lewie - Jest taka... do słuchania przy kominku. "Kto wie" De Su - tchnie optymizmem. "Bóg się rodzi" najlepiej w wykonaniu chóru jakowegoś - Taki patos i taka nadzieja w tej piosence. "Driving home for Christmas" Chrisa Rea - Jedna z moich najukochańszych piosenek świątecznych. Odpowiedz Link Zgłoś