Dodaj do ulubionych

Piotr Kosiński Muzyczne Pejzaże

IP: *.demo.pl 02.04.03, 20:47
31 marca Piotr Kosiński wydał płytę Muzyczne Pejzaże a na niej prawdziwe
cudowności: Quidam,Kołysanka Krzysztofa Komedy,Steve Hackett,Dream Theater,
RPWL,Peter Hammill.Jest naprawdę czarowna , pięknie wydana i nie taka droga.
Obserwuj wątek
    • vulture Re: Piotr Kosiński Muzyczne Pejzaże 02.04.03, 20:52
      Brzmi zachęcająco... jest gdzieś do tego link albo wydawca? Chciałbym zerknąć
      na szczegóły...
      • Gość: Teresa Re: Piotr Kosiński Muzyczne Pejzaże IP: *.demo.pl 02.04.03, 20:56
        vulture napisał:

> Brzmi zachęcająco... jest gdzieś do tego link albo wydawca? Chciałbym zerknąć
        > na szczegóły...

Podaję:
        www.rockserwis.pl
        • vulture Re: Piotr Kosiński Muzyczne Pejzaże 02.04.03, 21:07
          Dzięki... A konkretniej
          www.rockserwis.pl/scr/ProductPresentationForm.dnd?SLR=117&CAT=&LPN=1&@ProductID=605646

Dla samego "In Memoriam" Hacketta warto to kupić...
    • Gość: Lesiek Re: Piotr Kosiński Muzyczne Pejzaże IP: *.tdmedia.pl / 10.10.19.* 02.04.03, 21:58
      Gość portalu: Teresa napisał(a):

> 31 marca Piotr Kosiński wydał płytę Muzyczne Pejzaże a na niej prawdziwe
      > cudowności: Quidam,Kołysanka Krzysztofa Komedy,

Dodajmy, że Kołysanka w wykonaniu muzyków fantastycznych szwedzkich zespołów
      Anekdoten i Landberk.
      • Gość: Argus Re: Piotr Kosinski Muzyczne Pejzaze IP: 158.75.1.* 03.04.03, 12:13
        Ja sie do zachwytow nie dolacze- bo wszystkie utwory na tym albumie znam i mam -wiec po co mi takie greatest hits?
        A ta kolysanka to przeciez ze swietnego albumu Morte Macabre- polecam caly album- niesamowity jest...
        • Gość: Lesiek Re: Piotr Kosinski Muzyczne Pejzaze IP: 195.205.139.* 03.04.03, 13:23
          Oj, ja też znam - ale dla wielu osób to może być bardzo miłe wprowadzenie albo
          coś w tym stylu.
          • cze67 Re: Piotr Kosinski Muzyczne Pejzaze 03.04.03, 13:26
            Gos´c´ portalu: Lesiek napisa?(a):

> Oj, ja tez˙ znam - ale dla wielu osób to moz˙e byc´ bardzo mi?e wprowadzenie
            albo cos´ w tym stylu.

Ja, byc moze, nabede. Moze to byc dla mnie cos w stylu milego wprowadzenia...
            Jak dlugo w koncu mozna sluchac Beatlesow?
    • pytajnick Re: Piotr Kosiński Muzyczne Pejzaże 03.04.03, 22:18
      A dla mnie dla odmiany najbardziej interesującym utworem na płycie jest "Pills
      in the Afternoon" grupy Henry Fool. Utwór wcześniej (teoretycznie) nie
      publikowany a jak to mówi red. Kaczkowski "prześlicznej urody". Dotąd znałem go
      tylko w wersji koncertowej na "Toronto, Ontario" (niekomercyjne wydawnictwo
      Burning Shed dla fanów), i chociaż tam brzmi świetnie, to wersja studyjna robi
      o wiele większe wrażenie - po prostu perełka.

pozdr.
      exodus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka