Dodaj do ulubionych

Na nowy rok

31.12.06, 09:49
Zycze Wam wszystkim zebyscie mieli czas na muzyczne kontemplacje bez jakiejkolwiek analizysmile Tylko dzwięk i Wy , niewazne czy Mozart czy Bach , zamknąc oczy wlozyc pierwsza lepsza plyte do czytnika i zatopic sie w tym co nienamacalne , co przenosi w swiaty gdzie blogi sen staje sie realny.
Obserwuj wątek
    • arana Re: Na nowy rok 31.12.06, 18:09
      Jakie piękne życzenia, Littlunie! I w sam raz dla mnie. Pozwól, że uzupełnię.
      ponieważ najważniejsza jest dla mnie żywa muzyka, życzę sobie, i Wam
      oczywiście, koncertów pełnych odlotów. Przez cały następny rok i wszystkie inne!
      • iwa_ja Re: Na nowy rok 31.12.06, 21:50
        A ja, z powodu koniecznego unieruchomienia w domu w czasie koncertów (pies
        cukrzyk, insulina) zyczę sobie i wszystkim doskonałych koncertów w radiu i na
        TVP Kultura.
    • kasiabrys Re: Na nowy rok 02.01.07, 16:26
      Sliczne zyczenia, wiem ze to juz musztarda po obiedzie, ale nie moglam sie
      powstrzymac, zeby za tak piekne zyczenia nie podziekowac.

A ja mam zyczenia egoistyczne: zycze sobie, by to wspaniale forum istnialo
      dalej i rozkwitalo. Bo dzieki Wam moje podroze po muzycznym swiecie staja sie
      bogatsze i ciekawsze. Chcialabym zebyscie na Nowy Rok wiedzieli, ze bardzo Wam
      za to dziekuje.

Kasia
      • littlun1 Re: Na nowy rok 05.01.07, 09:07
        Łazilem po chyba juz wszystkich forach jakie sa dostepne w necie a zostalem juz tylko przy tym .Smiem twierdzic ze to najlepsze forum , ciekawe , mądre bez zbednych przepychanek kto lepszy itd . Gratulacje dla tworcy, admina i wszystkich forumowiczow !
        • bwv1004 Re: Na nowy rok 05.01.07, 15:33
          littlun1 napisał:

> Gratulacje dla tworcy, admina i wszystkich
          > forumowiczow !

OT: a gdzie jest twórczyni? Chyba od lat jej tu nie było....
    • zamek od admina z opóźnieniem, bo się przeprowadził... 04.01.07, 10:11
      ...i nie ma netu:
      jeszcze bardziej muzycznego Nowego Roku dla nas wszystkich smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka