Gość: curious IP: 212.160.117.* 03.04.03, 14:27 słyszałem że grają bardza dobrą muzyczkę - ktośc coś wie więcej? - widzieliście gdzieś płytki tego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: white stripes - warto ? 03.04.03, 14:30 Gość portalu: curious napisał(a): > słyszałem że grają bardza dobrą muzyczkę - ktośc coś wie więcej? - > widzieliście gdzieś płytki tego zespołu Są podobno w sklepikach, ale trzeba wydać troszeczkę pieniążków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curious Re: white stripes - warto ? IP: 212.160.117.* 03.04.03, 14:35 ilhan napisał: > Gość portalu: curious napisał(a): > > > słyszałem że grają bardza dobrą muzyczkę - ktośc coś wie więcej? - > > widzieliście gdzieś płytki tego zespołu > > Są podobno w sklepikach, ale trzeba wydać troszeczkę pieniążków. > bombka!! ale w których sklepikach - i co z tą muzyczką - dobra czy do dupki Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: white stripes - warto ? 03.04.03, 14:46 Gość portalu: curious napisał(a): > bombka!! ale w których sklepikach - i co z tą muzyczką - dobra czy do dupki W takich sklepikach gdzie można wrzucić do koszyczka płytki, kasetki, i takie tam duperelki, czyli sklepikach z muzyczką. Co do samej muzyczki to są różne komentarzyki, większości chłopczyków i dziewczynek się raczej podoba. Jakkolwiek Ilusio nie wyraża swojego zachwyciku nad wyżej wymienioną kapelką. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju srednio srednie... 03.04.03, 16:37 gdzies nawet przeczytałem ze sa tym dl arocka kim byli led zep 30 lat temu... taaaaaaaa... zdecydowanie jak dl amnie przereklamowane... tak jak i the strokes... moze i miłe posłuchac gdzies fragmencik przypadkiem, ale plyty bym nie kupil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanin Re: white stripes - warto ? IP: *.chello.pl 03.04.03, 20:39 mozna w babilonie co sie empik nazywa mi sie podobaja ale do zachwytow z nme podchodze raczej sceptycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stroke@nme.com Re: white stripes - warto ? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 21:20 white stripes. jak dla mnie świetna muza. mam 1 płytkę, tą najpopularniejszą - 'White Blood Cells' i pare mp3 z nowej - 'ElEphant'. powrót do prostoty, tylko gitara, perkusja i vox. czasem dochodzi pianino (zamiast innych instrumentów...) tylko 2 osoby, Jack i Meg White. są i rock'n'rollowe bomby (fell in love with a girl, hypnotize) i żarty muzyczne (little room). ogólnie świetna płytka do posłuchania w domu, na ulicy i w tramwaju. ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: white stripes - warto ? 04.04.03, 10:53 Ja lubię płytę White Blood Cells, zabawnie się jej słucha. Aczkolwiek nie wiem, czy aż tak strasznie mi zależy, żeby słuchać Elephant. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture takie SE 04.04.03, 15:47 A mnie oni ani ziębią, ani grzeją. W ogóle jakieś takie nijakie to jest - płyty sobie na pewno nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś