Gość: tegosław IP: diak:* / 10.6.1.* 06.04.03, 13:20 jaki kapela Waszym zdaniem zasługuje na miano "zespołu wszechczasów", wiadomo że najlepsi byli,są i będą Faith No More, ale ciekaw jestem kto zająłby kolejne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture bardzo oryginalny wątek 06.04.03, 13:28 Zespołem wszech czasów jest "Mazowsze", ponieważ działa od kilkudziesięciu lat, nie zmienia repertuaru, a ludzie na koncerty walą drzwiami i oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter tak tak, bardzo, bardzo oryginalny 06.04.03, 13:34 Gość portalu: tegosław napisał(a): > jaki kapela Waszym zdaniem zasługuje na miano "zespołu wszechczasów", wiadomo > że najlepsi byli,są i będą Faith No More, ale ciekaw jestem kto zająłby > kolejne miejsca Zespołem wszechczasów są oczywiście Fasolki. Mike Patton mógłby im wiązać kokardki co najwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidi Re: Zespół wszechczasów IP: *.gdan.gazeta.pl 06.04.03, 13:45 Na pewno The Beatles, ale mój typ to Nine Inch Nails Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Zespół wszechczasów 06.04.03, 15:18 Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś