Dodaj do ulubionych

Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości

• Gość: karola1982 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: 83.168.96.* 13.01.07, 17:51
      lemon tree, i\m blue da ba di dabadu,(stare ale odruch wymiotny pozostal,sz.
      wydra(drze sie jak wydra), blog27, gosia andrzejewicz, no i malaga tiki taki i
      kasztanki, bleeeeeeeeeeeeeeeeee
      • Gość: iwona123 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:24
        Ja nie mogę Rubika.Nie no naprawdę nie mogę.Słowo daję.Nie daję rady.
        • Gość: Monika Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.spray.net.pl 18.01.07, 16:39
          O rany! Czyjaś "twórczość" przebiła "twórczość" Wiśniewskiego, to "twórczosć"
          Rubika
    • Gość: Przemo Scissor Sisters - I don't feel like dancing IP: *.range217-44.btcentralplus.com 13.01.07, 18:34
      Zdecydowanie od pazdziernika 2006 najbardziej mnie wkurza
      ta oto piosenka: Scissor Sisters - I don't feel like dancing
      • Gość: oum Re: Scissor Sisters - I don't feel like dancing IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.07, 20:49
        E tam! To akurat jest extra pastisz smile
        Horror to jest ta nasza płaska scena hip-hopowa.
        • Gość: Jacek Re: Scissor Sisters - I don't feel like dancing IP: *.chello.pl 20.01.07, 18:51
          Gość portalu: oum napisał(a):

> E tam! To akurat jest extra pastisz smile
          > Horror to jest ta nasza płaska scena hip-hopowa.

Zgadza się. Nie nawidzę polskiego hip-hopu, zarówno muzyki jak i całej hip-
          hopowej kultury. Beznadziejne rymy dresów z pod bloku.

• biko Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 13.01.07, 18:58
      "bo tutaj jest jak jest..." Kukiza. Przy tym numerze chcę mordować. Co prawda o
      gustach się podobno nie dyskutuje, ale gust jednak JAKIKOLWIEK trzeba mieć, a to
      coś to bezguście totalne. Ponadto "I believe I can fly" kogośtam. Zresztą jak
      sobie teraz to przypominam, to jakoś to jedno do drugiego podobne... Mylę się?
      • vi.vica Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 22.01.07, 18:43
        tak! i jeszcze inne prześwietne numery Kukiza w duecie z Borysewiczem =\
    • yagna_lettuce Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 13.01.07, 19:25
      miecz szcześniak ze swoimi najnowszymi singlami
      beata i "teraz płynęęęę, płynęęę"
      kasia cerekwicka "na kolana"

przez nich Trójki przestałam w godzinach popołudniowych słuchac, dobrze, że
      jeszcze Rubika nie puszczają wink
      • fal_len Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 13.01.07, 21:20
        wszystko Kombi na czele z "słodkiego miłego życia" i "pokoleniem" i od wielu już
        lat moja faworytka - stare dzieje, ale jajecznice mam ciągle w głowie - Ala
        Janosz...
        • Gość: Nazbullah Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.lublin.pl 13.01.07, 22:16
          "Poszła Karolinka za stodołę" czy jakoś tak. Normalnie na wymiot mi się zbiera,
          gryzę rury kanalizacyjne, drapię ściany, ciągnę koty za ogony, dostaję drżączki
          średniej. Nie będę dalej pisał, bo normalnie zaraz mnie sczyści
          (może "zczyści" - jak to się właściwie pisze do cholery? Na wypadek, gdyby kto
          wiedział to niech mi powie. Mam młodziaków w domu. Błędów nie wolno mi
          popełniać, bo wiecie.).
          • Gość: Ewka Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.filg.uj.edu.pl 16.01.07, 10:29
            Rozbawiłeś (aś) mnie do łez!Oczyma duszy widzę te rury, koty etc. Choć nie
            powinnam smiać się z cudzego ,jakby nie było , nieszczęscia....
    • au.lait Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 13.01.07, 23:11
      Jane Birkin, Serge Gainsbourg - "Je t'aime... moi non plus"
      Nienawidzę tych irytujących, pseudoorgazmicznych wzdechów, którymi Jane Birkin
      częstuje moje uszy...
    • nela42 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 13.01.07, 23:20
      Absolutnie wszystkie wykonane przez Ich Troje
      • Gość: gość Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 01:24
        'hercy kulaweber', 'halejlo, wukabur' i 'comber z bobra', po prostu nie trawie
        a ciągle to puszczają.
      • Gość: TINA mam juz dosc twych klamstw IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.01.07, 22:26
        Gosia Andrzejewicz to prawdziwa bomba!
        jej przeboj brzmi sie tak:
        "wciaz pamietam tamte chwile,
        kiedy tak mowiles tyle(!),
        ze kochasz,
        ze pragniesz....(i tu juz nie pamietam)
        i dalej:
        odnalazlam siebie w sobie..."

Generalnie, wszystkie tzw "cieple soulowe glosy" , czyli np Natalia Kukulska,
        ktorej plyte z koledami ma moja rodzina, w zwiazku z czym kazda Wigilia uplywa
        nie przy sluchaniu SPIEWANIA koled(np: "Lulajze Jezuniu...") lecz WYCIA,
        WZDYCHANIA , SAPANIA ("Luuuulajzeeeeeeeeee Jezuuuu-uuu-oooooo-aaaaaaaa-
        niuuuuuuuu")

co to za maniera?!

No i moja ulubienica w getrach w panterke:
        "Mowie tak (mowie mowie tak)
        mowie nie (mowie mowie nie)
        czasem jestem dziwna jak to miasto)
    • gdytyjeszczenamucheptapta Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 14.01.07, 01:23
      Opus - Life Is Life. Od lat mnie dopada w najmniej odpowiednich momentach.
      Naprawdę nie cierpię tego numeru. A gdy zobaczyłem kiedyś klip - tych
      głupkowato roześmianych i bardzo zadowolonych z siebie (nie wiadomo czemu)
      koleżków, to musiałem usiąść i napić się wody, żeby dojść do siebie.
    • t-800 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 14.01.07, 14:50
      Różnego rodzaju bombonierki, turanuy grechuty, piosenki aktorskie i krainy
      łagodności, szanty. O disco-polo nawet nie wspominam. ;-]
      • kicior99 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 14.01.07, 14:59
        no moze niwe do szalu, ale jak slysze wszystkie glebokie teksty typu "wyjde i
        nie wroce" "chleb sie chlebie" to mnie nosi. Szant slucham wybiorczo, niektore
        mi sie podobaja.
        • Gość: wazzka Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:37
          "klep się chlebie" nie 'chleb sie chlebie'
    • Gość: Młoda Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 15:27
      Ja nienawidzę wszystkich piosenek Urszuli. brrrrrrrrrrr
      • Gość: ja Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 16:11
        TOKIO HOTEL Z PANIA/PANEM BILEM NA CZELE!!!! Do tego crazy frogi, dragosteje din teje, us5, just5, fuckstreet boys i inne gaysbandy...stachursky, pseudo denso-techna typu akcent, w ogole techno smierdzace kaszana, hanna banaszak - stara, wyjaca, niespelniona i niedopieszona kwoka, nowe polskie pseudo-hiphopolo, dioda elektroda, ich troje, monika brodka..ehhh...super muzycy lansowani przez media, a fuj, wszystkie amerykanskie murzynki obdarzone przez nature nie glosem, a wielkim tylkiem, polski punk-rock, mietek szczesniak to juz w ogole, bracia cugowscy (wszystko co tworza sami, nie to co spiewaja dla kogos), MANDARYNA!!!!...kasia klich, magda femme, trubadurzy i inny polski shit lat..minionych, krawczyk, kulty, kaziki, knz-ety, t.love z cpunkiem staszczykiem, caly ogolno-wziety shit-metal typu craddle of filth, metal dla ubogich jak np. evanescence, kapele typu puddle of mudd, blink ilestam, nickelback itp. jakbym posiedzial jeszcze z 5 minut to bym drugie tyle dopisal. Pozdrawiam
        • Gość: wiola361 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.icpnet.pl 15.01.07, 20:42
          > TOKIO HOTEL Z PANIA/PANEM BILEM NA CZELE!!!! Do tego crazy frogi, dragosteje di
          > n teje, us5, just5, fuckstreet boys i inne gaysbandy...stachursky, pseudo denso
          > -techna typu akcent, w ogole techno smierdzace kaszana, hanna banaszak - stara,
          > wyjaca, niespelniona i niedopieszona kwoka, nowe polskie pseudo-hiphopolo, dio
          > da elektroda, ich troje, monika brodka..ehhh...super muzycy lansowani przez med
          > ia, a fuj, wszystkie amerykanskie murzynki obdarzone przez nature nie glosem, a
          > wielkim tylkiem, polski punk-rock, mietek szczesniak to juz w ogole, bracia cu
          > gowscy (wszystko co tworza sami, nie to co spiewaja dla kogos), MANDARYNA!!!!..
          > .kasia klich, magda femme, trubadurzy i inny polski shit lat..minionych, krawcz
          > yk, kulty, kaziki, knz-ety, t.love z cpunkiem staszczykiem, caly ogolno-wziety
          > shit-metal typu craddle of filth, metal dla ubogich jak np. evanescence, kapele
          > typu puddle of mudd, blink ilestam, nickelback itp. jakbym posiedzial jeszcze
          > z 5 minut to bym drugie tyle dopisal.
          No to pozostają ci chyba tylko piosenki z przedszkolawink))
        • Gość: Anka Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.telpol.net.pl 16.01.07, 18:32
          jak słucham w pracy radia (nie mam wiele do powiedzenia- niestety- odnoście
          wyboru stacji), i po raz enty słyszę wyjącą panią- coś tam - jednego miejsca na
          ziemi lalla, problemy przestaja mieć znaczenie, to trafia mnie szlag....
        • Gość: Fryzjer Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:51
          mnie doprowadza do wsciekłości każde techno, house itp, muniek, budka suflera, i
          reszta pseudo artystów polskiej sceny muzycznej. A polski punk jest zaj... .
          Szczególnie Dezerter i Brudne dzieci sida
    • Gość: Aga Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.ghnet.pl 14.01.07, 16:14
      Swietna lektura, naprawde jesteście nieprawdopodobnie dowcipni w opisywaniu
      tych muzycznych gniotow. Najfajniejesze jest to, ze macie często rację!
      Wskazane przez Was kawałki przyprawiają naprawdę o ból zębów. Ja do tej listy
      dodam jeszcze 90% propozycji RADIA ZET. To radio to kompletna muzyczna porażka.
      Nie da się słuchać.
    • kamme Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 14.01.07, 16:35
      Titiyo, "Come along" - muszę przełączyć bo weźmie mnie ku...ca uncertain
      • ewanka215 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 15:53
        "Stacja Warszawa" Lady Pank, jest okrutna, a do tego ma jak dla mnie jedna
        wielką wadę, jak ją rano usłyszę to nie mogę się przez cały dzień odczepic i
        gdzieś cały czas tkwi w mojej podświadomości i nie daje spokoju i męczy
        straszliwie sad
        Do tego oczywiście wszytsko co wymieniali poprzednicy, męczące pseudoartystyczne
        kawałki pseudogwiazdek w stylu Gosi Andrzejewicz (czy Andrzejewskiej, nie
        pamiętam dokładnie) i tym podobnych. I jeszcze jest taki kawałek Dody, coś o
        bajce (nasze bajki różnią się czy jakoś tak) - normalnie zgrzytam zębami jak to
        słyszę.
    • kate-gun Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 14.01.07, 17:07
      hehe, uwielbiam was!

zgadzam sie prawie ze wszystkim co tu zostalo napisane, ale czesci nawet nie
      kojarze, bo nie slucham radia. nawet nie wiem kto to jest ta Gosia
      Andrzejewicz tongue_out

slucham tylko tego, czego chce.
    • Gość: me Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.acn.waw.pl 14.01.07, 18:03
      Arctic Monkeys. No az mnie trzesie jak ich slysze smile
    • inaa1 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 14.01.07, 19:42
      o! to jateż mam sporą listę:
      ich troje - całokształt
      Kowalska - ciepiętnictwo w każdym kawałku ,,oj, oj, jak mi żleee"
      Andrzejewicz - kolejny wyjec
      rap, hip-hop ,,ziomale" i ci zza wielkiej wody - tym razem stękactwo
      Krawczyk z hiciorem ,,to wszystko sprawił grzech" - za jakie grzechy puszczają
      to w radiu
    • Gość: gość Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.122.225.195.static.bait.pl 14.01.07, 20:33
      Statuetkę w tej kategorii powienien dostać zespół Kombi za całokształt swojej
      "pracy twórczej".

Kiedy słysze którykolwiek z ich utwórów, czuję się, jakbym cukier garściami wpie***.
      • Gość: Obolobo Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:38
        Natalia Orejro - jakkolwiek się to pisze - Meneater
        Wczesne lato non stop w Polsce, całe lato w Hiszpani
        i dodatkowo jesień w Polsce. Odwala mi kiedy to słyszę,
        widzę lub czuję.
    • j.urban_fan "Barka";-) 14.01.07, 22:06
      Poza tym wszystkie pseudoBRITpopowe kawałki tej kapeli z Mysłowitz,również
      Maryla R.występująca kolejne półwiecze na krajowej scenie,niejaki Szymon
      W.którego zawodzenie sprawia że mam ochotę odnależc najbliższy słup i zakończyć
      żywot jak Jego imiennik zwany Słupnikiemwink
      • zarazzajaram Re: "Barka";-) 14.01.07, 22:14
        j.urban_fan napisał:

> Poza tym wszystkie pseudoBRITpopowe kawałki tej kapeli z Mysłowitz,również
        > Maryla R.występująca kolejne półwiecze na krajowej scenie,niejaki Szymon
        > W.którego zawodzenie sprawia że mam ochotę odnależc najbliższy słup i
        zakończyć
        >
        > żywot jak Jego imiennik zwany Słupnikiemwink

z Mysłowitzami to sie zgadzam,ale wogóle to jestes GNÓJ!i Gnida
        • Gość: Ola Psalm IP: *.chello.pl 14.01.07, 22:25
          Janusza Radka (chyba) i jakies dziewcze znim tam jest - jak wyśpiewują,
          ze 'czemu ze wszystkich pragnien na swiecie wybrałem Ciebieeee-e' to zeby mi az
          zgrzytaja.
          I jeszcze - Bracie Golec i Brathanki sad((((
          • Gość: Ola Re: Psalm IP: *.chello.pl 14.01.07, 22:32
            No wlasnie - czytam i czytam, pomstujecie na Rubika, i oswiecilo mnie sad toc
            ten psalm to jego własnie. Zatem - dołaczam. Ratuj mnie Pani eprzed Rubikiem smile
            ale powiem Wam ze pare piosenek Rubik Bajorowi napisał i bardzo fajne są...
            tyle ze to juz pare lat temu.
            • Gość: pyton Re: Psalm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 02:21
              Gość portalu: Ola napisał(a):

> No wlasnie - czytam i czytam, pomstujecie na Rubika, i oswiecilo mnie sad toc
              > ten psalm to jego własnie. Zatem - dołaczam. Ratuj mnie Pani eprzed Rubikiem :
              > )
              > ale powiem Wam ze pare piosenek Rubik Bajorowi napisał i bardzo fajne są...
              > tyle ze to juz pare lat temu.

O właśnie, Bajor! Ten jego histeryczny drżący głosik jest gorszy od drapania
              paznokciem po ścianie uncertain/
              • Gość: Lucy Ramona Rey IP: *.chello.pl 20.01.07, 18:56
                laska z fryzurą jak pudel o urodzie Rosjanki ze stadionu śpiewając swoje
                uciuru...
    • Gość: Kaska Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 23:22
      Wtedy płyne
      • Gość: KASZKA wtedy płyne, płyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 23:24
    • wiem123 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 15.01.07, 00:02
      mnie najbardziej szlag trafia jak słysze "jolka,jolka" Budki Suflera i "winda do
      nieba" cholera wie czyje to
      "żule w taxi","żetem", sarrah connor czy jak sie tam to pisze, wszelkie toni
      braxton, crazy frogi, całą polską współczesną fonografie(z nielicznymi wyjątkami
      typu KAZELOT)
      wszelkie disco polo , hiphopolo, niggerski rap ze stanów, gejsbandy, wszelkie
      slipknoty, nickelbacki i tego typu gó.. ze stanów, wszelki "dens" i pseudotechno
      tak poza tym nie wiem po co ludzie słuchają stacji typu ZETka Eska itp, łajno
      muzyczne leje sie tam gęstym strumieniem
      cale szczescie nie jestem na czasie w tych rubikach, akonach, andrzejewicz, i
      innego tego typu śmieciu, dawno przerzuciłem sie na stacje alternatywne lub
      tematyczne internetowe co i wam polecam,
      poza tym to tak to jest ludzie ze zdecydoawna wiekszosc słucha tych dennych
      stacji radiowych i pozniej narzeka na to i tamto bo nie ma zainteresowań
      muzycznych, ilu z was spotkało sie z inną odpowiedzią na zadane komuś
      nowopoznanemu pytanie "czego słychasz?" niż "wszystkiego"
      • kicior99 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 15.01.07, 01:54
        > mnie najbardziej szlag trafia jak słysze "jolka,jolka" Budki Suflera i "winda
        > do nieba" cholera wie czyje to
        2+1
      • elring Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 15.01.07, 11:22
        > cale szczescie nie jestem na czasie w tych rubikach, akonach, andrzejewicz, i
        > innego tego typu śmieciu, dawno przerzuciłem sie na stacje alternatywne lub
        > tematyczne internetowe co i wam polecam

To podobnie jak ja... Ale jak ostatnio parę razy usłyszałam w Antyradiu dzieło
        nie wiem czyje o treści "skąd przychodzisz chłopcze? - z ciemności. Co tam
        robiłeś? - pilnowałem twych (albo swych) myśli" - to przerzuciłam się na
        eskę big_grin Przynajmniej do czasu, dopóki tamto coś nie zejdzie z anteny. Z
        alternatywnością też można przesadzić...
      • Gość: ponch Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: 193.0.242.* 15.01.07, 14:19
        "Żule w taxi" jest rewelacyjne. Klientka (Vanessa Paradiso?) ma świetny głos.
      • Gość: wiola 361 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.icpnet.pl 15.01.07, 14:26
        Windą do nieba -to śpiewa stary zespół 2+1. Prywatnie dość ich lubię, chociaż
        trochę smęcą.
      • Gość: cholera Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:42
        2+1
    • kozborn Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 15.01.07, 01:17
      Ojej, trochę tego mam:
      Verba: boże, ze wstydu chowam się pod stół i dygoczę! (i inne hiphopolowe
      pierdoły, na prawdę koszmarrrrrrny gatunek)
      Jest taka piosenka "Paris, Paris", taka szeptana z zawodzącymi smyczkami i
      chórem... o boże, jestem pewien, że grają to w piekle non stop.
      Piosenki a la Smokie, gdzie kilku facetów śpiewa na raz... Nie, tylko nie to...
      Kiedy słyszę na przykład "Susana, Susana, Susana..." O rety, będę gryzł.
      Nieśmiertelne Black Eyed Peas - naprawdę nie wiem, kto poza debilem może tego
      słuchać. To jest jak muzyka dla niedorozwiniętych, niestety, ale tak to widzę, a
      raczej słyszę. Zwykłe "Fasolki" to przy nich wyżyny artyzmu (nie żartuję).
      Wszystkich z listy powyżej bez mrugnięcia okiem do utylizacji.
      • Gość: Ania Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:02
        wszystko grupy Beach Boys
    • lekarzzewsi "Psalm dla Ciebie", czy jakoś tak 15.01.07, 01:50
      Po prostu pędzę na złamanie karku do radia, żeby przełączyć na COKOLWIEK innego.
      Niestety muszę to robić kilka razy dziennie, bo nasze kochane stacje radiowe
      tłuką w kółko to samo. Porzygać się, normanlnie, można...
    • Gość: Moniqe Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.kablowka.waw.pl 15.01.07, 10:38
      Do tej pory wzmianka o Wilkach pojawiła się TYLKO raz? Generalnie ten zespół
      przyprawia mnie o nieprzyjemne dreszcze, ale chyba wszystko, co słyszałam w
      swoim życiu do tej pory, przebija nowa piosenka Wilków: Na zawsze i na
      wieczność... czy jakoś tak. Wstyd i żenada, jak można coś takiego uznać za...
      hit?! Tekst utworu, głos wokalisty... tego nie da się wprost opisać i lepiej nie
      słuchać...
    • Gość: mada Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.szczecin.uw.gov.pl 15.01.07, 13:58
      Budka Suflera...wszystkie pieśni
    • cristinka Lemon Tree, wszystkie smęty K.Kowalskiej 15.01.07, 14:34
    • papilotta Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 15.01.07, 17:46
      Suzanna... nie wiem, kogo, ale jako ten debil wyje imię a w tle słychać rozwrzeszczaną publikę, to mnie szlag ognisty trafia!!!!
      • Gość: zioło Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.chello.pl 15.01.07, 18:34
        wszystkie piosenki, których teledyski opowiadają historię roznegliżowanej
        panienki, która kręci dupą tak, że wyznacza piątą stronę świata - czyli jakieś
        pipsoły, sekstasy czy mamamamamama (cze jakoś tak.) Do tego Kombi, Ich Troje,
        Budka Suflera, Krzyś Krawczyk, Marylka (to w sumie się nie wyróżniam). Duet
        Borysewicza i Kukiza przyprawia mnie o mdłości. Piosenka Iry "Bez Ciebie znikam"
        doprowadza mnie do histerycznego śmiechu. Jakieś zbuntowane zespoliki jednego
        sezonu, szczególnie ci co śpiewają o monsunie. Tragedia. Ponadto nie trawię
        wypiętych, charczących mulatek które pewnie nie znają najprostszego półtonu, ale
        mając 18 lat doskonale wiedzą jak ranić męskie uczucia. O tak!
        Jeszcze bym napisała, ale to chyba za dużo czasu by mi zajęło.
        • Gość: oldskul Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:30
          Wszelki hip-hop z "Jak zapomnieć" Jeden Osiem L na czele. Pędzę do radia na
          złamanie karku, żeby szybko przełączyć
    • bromba_bez_glusia Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 15.01.07, 22:48
      "Last Christams" wrrrr...dzięki bogu, że święta raz do roku, bo jak słyszę to
      mam ochotę mordować mikołaje i palić choinki. A już nie daj boże, oglądnąć
      teledysk, w którym George, wiadomo jakiej orientacji, tarza się pod choinką z
      jakaś panna...stan przedzawałowy

A przez Gosię Andzrejewicz i jej wstrząsający utwór od Zbyszka, przestałam
      chodzić do pobliskiej kebabowni. Za każdym razem jak tam byłam to podłe smęcenie
      raniło mi uszy i doprowadzało niemalże do niestrawności. I pomyśleć, że
      wcześniej narzekałam tam na jakąś arabska muzę i zawodzenie chłopców o swoich
      "habibach"...mam za swoje...
      • henryczek-czewa Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 15.01.07, 23:30
        m.in
        cały polski "hiphop"
        "techno"
        wszystko co spiewa Stachurski
        - || - ich troje
        janusz radek zmuszający widzów do oglądania dokonań jego stomatologa
        pink
        agilera
        wydra
        +
        Perfect - postarzały "hipis" z przetłuszczonymi długimi włosami, chrypiący to samo od 25 lat na co drugim Opolu lub Sopocie z braku innych "gwiazd"; analogiczna sytuacja z Marylą i wieloma (paroma) innymi dinozaurami polskiej "sceny"

z pojedynczych piosenek, które wyjątkowo mnie wqrwiają::
        na kolana (już za sam tytuł),
        kupiłech lornetke,
        żita (garu),
        lilly was here (nie znosze saxofonu),
        life is life (nawet nie wiem kto to spiewa),
        from sera ływ low,

and many many more
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka