Dodaj do ulubionych

Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości

• Gość: m.hajnas Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.icpnet.pl 16.01.07, 00:08
      Hm..

jak dla mnie niekwestionowanym numerem "1" jest "Niech mówiąm, że to nie jest
      miłość.
    • Gość: Hubert a mnie www_srubka_pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 02:48
      wrrr,,,,
    • Gość: Bross Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.chello.pl 16.01.07, 06:58

Jeszcze gorsze od piosenki,jest słuchanie,już wprost powszechnie,
      słowa "dokładnie" jako potwierdzanie czegokolwiek, lub używanie
      szczególnie przez Tajnera,zwrotu: półtorej metra,lub półtorej roku !!
      • kicior99 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 07:06
        byl taki facio, Gazer sie nazywal czy jakos podobnie i spiewal I like Chopin.
        Co tez Fryderyk mu zrobil to nie wiem... ale wlasnie lecialo w jakims radio i
        wrocily stare fobie.
        • kingmob Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 09:45
          To ta melodia aj lajk Szopen i SZopen graaaaaaa Ou ou ...
      • Gość: bnat Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:51
        Dokładnie!!! Zgadzam się! Nienawidzę jak ktos tak mówi!!!
    • Gość: nona Kap kap płyną łzy -konam z odrazy jak to słyszę IP: *.filg.uj.edu.pl 16.01.07, 10:54
      Wstrząsa mnie też z obrzydzenia,jak słyszę Remedium, czyli rytmiczne
      zawodzenie:"wsiąść do pociagu byle jakiegoooo".Nie cierpię tego od początku.
      Jak słyszę tekst (fonetycznie): "wu le wu kusze avek mła se sła?" lub jego
      angielską wersję (podrasowaną na "nowocześnie" : "wud ju lajk..itd."- kto to
      spiewa?) puszczam tekst w strone radia: "NIE MAM OCHOTY!" i gnam z siekierą
      wyłączyć. Dodatkowo:infantylny głosik lolity-Vanessy Paradis a zwłaszcza
      wymieniane "Joe le taxi".
      Oj może skończę, bo dużo tego....
      • Gość: Kala Oooodnalazłam siebie w tobiee, nieeee potraaaafiee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:38
        Ciee zapomnieeeeeć, czyli reklama napoju Zbyszko/Gosia Andrzejewicz. Ja
        pie..! Groza.
        Poza tym "jejejejejeje, oops I'm pregnant again".
    • Gość: zyczliwy Wstawaj , strana ogromnaja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:49
    • Gość: Wiki_25 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:58
      Zdecydowanie '' Jajecznica" Ali Janosz
      Ochyda!!!
    • Gość: Majkel Re: Piosenka - HIP Hop!!!!!!! IP: *.debacom.pl 16.01.07, 16:28
      Sczegolnjie Polskie, Jak to słysze to nie wiem co sie ze mną dzieje, ale napewn coś złego
    • papiezyca84 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 20:23
      Nie wiem co to za syf i kto to śpiewa. Powiem więcej - WALI MNIE TO!! Wiem
      tylko, że kiedy to słyszę, mam ochotę wyć, krzyczeć, nabijać na pal...

Powtarzają się tam słowa KOCHA CIEBIE NIEBO. (Aaaaaaaaa! Nawet teraz szlag mnie
      trafia!)
      --
      Nie jestem rasistą - nienawidzę wszystkich.
      • Gość: TINA diva polskiego soulu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.01.07, 22:27
        Gosia Andrzejewicz to prawdziwa bomba!
        jej przeboj brzmi sie tak:
        "wciaz pamietam tamte chwile,
        kiedy tak mowiles tyle(!),
        ze kochasz,
        ze pragniesz....(i tu juz nie pamietam)
        i dalej:
        odnalazlam siebie w sobie..."

Generalnie, wszystkie tzw "cieple soulowe glosy" , czyli np Natalia Kukulska,
        ktorej plyte z koledami ma moja rodzina, w zwiazku z czym kazda Wigilia uplywa
        nie przy sluchaniu SPIEWANIA koled(np: "Lulajze Jezuniu...") lecz WYCIA,
        WZDYCHANIA , SAPANIA ("Luuuulajzeeeeeeeeee Jezuuuu-uuu-oooooo-aaaaaaaa-
        niuuuuuuuu")

co to za maniera?!

No i moja ulubienica w getrach w panterke:
        "Mowie tak (mowie mowie tak)
        mowie nie (mowie mowie nie)
        czasem jestem dziwna jak to miasto)

• Gość: Yocco Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 16.01.07, 23:40
      Wszystkie piosenki BAJMu
    • kgrossmann Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 23:59
      Nienawidzę : PIASKA (o tych prześcieradłach to już apogeum kiczu), Garou
      (obrzydził mi francuski swoim wyciem), Kombi - daliby sobie już spokój-
      odgrzewane, niesmaczne. Do pasji doprowadzają mnie łkające, zawodzące kobiety,
      które błagają swoich byłych kochanków o litość , powrót itp.-Łzy, Kasia
      Cerekwicka itp. Dlaczego jest to tak obrzydliwie słodkie i bez wyrazu?No i bez
      godności.Bleee....._
      • Gość: Ola Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.plock.mm.pl 17.01.07, 00:14
        Vir (albo Wir) "nie wiem kochanie jak jest w niebie (...) nie spotkałem jeszcze
        ciebie... i ta ich druga pieśń "trzy dni, trzy łzy ... Ochyda. O mimozach typu
        Andrzejewicz czy Cerekwicka nie wspomnę, ale prawdziwą mistrzynią użalania się
        nad sobą jest KOWALSKA, która ponadto słuchaczom wmawia,że również oni są
        nieszczęsliwi, za to jej szczególnie nie znoszę.
    • Gość: ed38 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 01:03
      a właściwie jaka jest różnica miedzy Ich Troje a Rubikiem opróczkoloru włosów
      lirerów?
      • Gość: perseidaa Wszystko Budki Suflera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 02:21
        nienawidzę szczerze tego pana w siatkowej koszulce i jego "Bo do tanga..." bueeeee
    • Gość: Stefan Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.net131.okay.pl 17.01.07, 05:59
      Większość hitów z radia. Nie mogę i już. I jeszcze "Flag of Hate" Kreatora, ale to w pozytywnym znaczeniu wściekły jestem... Hyhy.
    • dog_in_the_fog Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 17.01.07, 06:25
      1. Aisza - w każdym wykonaniu.
      2. Craig David - wszystko.
    • Gość: Andy Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.provident.pl 17.01.07, 08:39
      "Boże coś Polskę..."
      • korzkwy Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 19.01.07, 14:10
        Brawo!!!...Mnie też!... A wiesz czemu? Bo ten "wzruszający, ptriotyczny"(!)
        tekst śpiewa się na melodię starej, wiernopoddańczej, rosyjskiej pieśni "Boh,
        cara h'rani..." Nawiedzeni Polacy śpiewają z przejęciem - a historia
        chichocze!
    • Gość: taki-tam Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.ingbank.pl 17.01.07, 09:27
      Kostaka Rubika i cała jej otoczka ... Cytujac nr2 na liscie "ile bym dał by
      zapomnieć cie ..."
    • 36krzysiek Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 17.01.07, 12:52
      O matko jedyna moja! Zdecydowanie Rubik. Robi mi się ciemno w oczach.
    • Gość: suhacz Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.crowley.pl 17.01.07, 13:08
      nikt mi nie każe słuchać, ale w pracy radio dziad.. odbiera tylko 1 -2 stacje,
      no i
      1. 'Żałujęę że cię znałaam, oo oo'
      2. 'Aale ty jeesteś zwinny jak wóół, drogocenny jak głaaaz, woolisz być sam,
      zupełnie saaam' (czy coś takiego)
    • krambambulia Jest taki potworny utwór, którego tytułu nie pomnę 17.01.07, 13:48
      a i słów rozróżnic nie mogę (choć jest niewątpliwie po angielsku) - w każdym
      razie atakował mnioe 3 lata temu we wszystkich stacjach radiowych. Najbardziej
      irytujące były wysokie tony unc unc unc tongue_outPPPPPPPPP
      • kicior99 ale gusta sie zmieniaja 17.01.07, 17:52
        Ja kiedys nie trawolem sztandarowego utworu Deep Forest "Sati Sati" to sie
        chyba nazywalo... Zawsze podspiewywalem sobie Stasi, Stasi... Ale lata minely i
        juz nie reaguje na te piosenke tak nerwowo.
    • patrisza1 Re: Tzw. kleszcze 17.01.07, 18:07
      Jestem wielbicielka radia ale sa niestety tzw. kleszcze, czyli piosenki ktore
      wszczepily sie chyba na wiecznosc na antenie polskiego radia Zet/Rmf Fm i nie
      ma zadnego sposobu, aby je usunac. Piosenki, przy ktorych nawet jadac
      samochodem, mam ochote wysiasc w biegu, zeby uniknac kontaktu sluchowego: Eros
      Ramazzotti i Tina Turner oraz Toni Braxton "unbreak my heart" uuuu, az ciary
      przchodza!!

Buziol smile
      • Gość: Alice Leszcze IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:09
        Zespól Leszcze- kombinuj dziewczyno itp. oraz ich propagandowa piosenka
        nawołująca do rodzenia dzieci brrr....
    • scarlett_80 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 17.01.07, 19:48
      Natomiast dla mnie najbardziej koszmarnym utworem jaki w zyciu slyszalam jest
      taki jeden gniot do niedawna namietnie walkowany w radiu, nie pamietam zespolu
      ale refren lecial tak jakos I'm so lonely I have nobody aaaaaaaaa .kiedy to
      slyszalam uszy mi krwawily i dostawalam palpitacji serca.
    • Gość: wiearkaski Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: 64.236.188.* 19.01.07, 13:51
      Kiedy usłyszę "Żyto" Garou albo "My heart will go on" Celiny - wszystkie zęby
      mnie piłują.
      • nuova Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 19.01.07, 16:59
        Gość portalu: wiearkaski napisał(a):

> Kiedy usłyszę "Żyto" Garou albo "My heart will go on" Celiny - wszystkie zęby
        > mnie piłują.

Akurat Garou jest świetny i ma cudowny głos. Aha i nie śpiewa o "życie" tongue_out
    • Gość: Ela To dobiero chłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:28
      "Kochaj mnie" zespołu Śrubka - beznadzienie długa i nudna !!! a tekst jak z
      wiochy !!!
    • Gość: mefju Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:43
      Hello - Lionel Richie
      cała Kozidrak
      Oddział Zamknięty - zróbmy więc prywatkę ... jakoś tak
      • Gość: ali g moje sacrum czy coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:25
        wszyscy ci kretyni: doniu
        jakiś,mezo,lajner,peja,ropa,zenek,pandużepe,wujeksamozło,doniu,cieniu,sreniu,mol
        estaewenement,tede,gwiazdu "polkiego hiphopu" - polski hiphop - jak polska
        whiskey (wóda zabarwiona herbatą).
        • kicior99 Re: moje sacrum czy coś 26.01.07, 06:41
          ja w ogole hip-hopu nie uwazam za muzyke. Tam ktos na czyms konkretnym gra?
    • Gość: agnes Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.crowley.pl 19.01.07, 15:31
      wszechobecny rubik, bleee... dostaje normalnie szalu jak slysze te tandetne,
      pseudo klasyczne kopmpozycje
    • nuova Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 19.01.07, 16:50
      polski hip hop (o ile można nazwać to "muzyka") i jeszcze polskie: rock, pop
      oraz zagraniczne r&b
      grrrrrrrr
      • Gość: Aja Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:27
        nienawidze takiej starej piosenki ,ktora leci czesto na RMfie-cos tam " uuu
        baby do you know that's world ,.lalllala is a place to live " -nie
        cierpie ,poza tym "susazana" ,"my name is luka" ,Laura Pausini" time to say
        goodbye"-co za zawodzeniee.Kozidrak-biala flaga,Golce i w ogole te pseudo-
        góralskie klimaty,September-satellites ,bodajże?,no i Garrou-niby Chrypa i to
        jesgo Zitaaan-ble,na koniec Celina i jej wersja "I drove all night"
        • syriana Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 19.01.07, 19:51
          a Marcin Rozynek?

toż to mistrz kamuflarzu słów!
          do dziś nie rozumiem co trzeciego słowa, które śpiewa, chociaż jego piosenki
          słychać już od paru lat

zawsze jak słyszę go w radiu, nieodmiennie zdziwienie na mnie spływa: jak facet
          z tak przeciętno-beznadziejno-zawodzącym głosem i zerowym talentem do pisania i
          komponowania, może być jedym z 3? 4? polskich wokalistów w pojedynkę
          nagrywającym płyty

grrr...
          • Gość: Mycha a najlepsze jest to, że wszyscy wyżej wymienieni IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:13
            a najlepsze jest to, że wszyscy wyżej wymienieni przez was muzycy okupują
            pierwsze miejsca list przebojów z najbardziej irytującym Rubikiem na czele sad
            • kelle1986 Re: a najlepsze jest to, że wszyscy wyżej wymieni 21.01.07, 00:56
              my heart will go on to chyba najbardziej zryta piosenka jaka kiedykolwiek okupowala listy przebojowuncertain grali ja tyle razy ze nawet za 50 lat bede w stanie ja zaspiewacuncertain i lajf is lajf. i wilki - baska.ałaaa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka