Gość: MarciN IP: *.chello.pl 13.04.03, 22:50 25 kwietnia premiera debiutanckiej płyty Eweliny Flinty. A jak wam się podoba piosenka pt."żałuję" promująca tą płyte. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter Re: EWELINA NADCHODZI !!! 13.04.03, 22:55 Gość portalu: MarciN napisał(a): > A jak wam się podoba piosenka pt."żałuję" promująca tą płyte. Piosenka jest do dupy. Jakby to nagrała Kasia Kowalska to bym się nie zdziwił, ale Flinta mogła się trochę postarać ... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture "Żałuję, że nagrałam" 14.04.03, 05:06 Tak mógłby brzmieć refren. Ta piosenka to żenada. Kicz, tandeta i syf na poziomie pewnego popularnego tria. Gitary brzmią, jakby je nagrywało sześcioletnie dziecko. Reszta instrumentów w zasadzie też. A nakładki wokalne miksował chyba jakiś pijak. Poza tym wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: 'Z˙a?uje˛, z˙e nagra?am' 14.04.03, 12:23 To co napisali lov i vul oddaje takze moje odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erny Re: EWELINA NADCHODZI !!! IP: 212.76.37.* 14.04.03, 11:53 Auuuuuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
frank4 Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 12:53 Powinna mieć pseudonim artystyczny: "Wiatrówka". Szkoda słów - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 16:10 Jak ma nóżki by nadejść to ma i nózki by odejść. Jak się nie ma w głowie to się ma w nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper hmmmm... IP: 143.26.82.* 14.04.03, 16:26 a kto to jest bo jakos nie bardzo sobie moge przypomniec ? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: hmmmm... 14.04.03, 16:30 Gos´c´ portalu: AgentCooper napisa?(a): > a kto to jest bo jakos nie bardzo sobie moge przypomniec ? I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: hmmmm... 14.04.03, 16:55 No dobra, finalistka Idola, programu, ktory mial rozwalic rynek muzyczny w naszym kraju. A zapelnil go kolejnymi miernotami. Chyba wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: hmmmm... IP: 143.26.82.* 14.04.03, 17:14 aha, jak tak to szybciutko biegne do sklepu kupic cala dyskografie...moze znajde tez "Tribute To..." i housowe kompilacje hitow Eweliny. Jak przyslucham to dam znac. A na analogu tez wyszla haha ? Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: hmmmm... 14.04.03, 20:37 uzupełniając to co napisałem wcześniej - po niej akurat się czegoś sensownego naprawdę spodziewałem. Miałem okazję wysłuchać jeden utwór Surprise (kapeli w której Flinta była czy jest wokalistką) i był autentycznie przyzwoity. Dlatego pomyślałem, że może ... Ale jak widać morze jest zbyt szerokie i zbyt głębokie i się dziewczyna utopiła. RIP. Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 18:39 A najgorsze jest to, że z całkiem sympatycznej dziewczyny o interesującym głosie zrobili klon Kowalskiej i tym podobnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: EWELINA NADCHODZI !!! IP: *.pkesa.com 14.04.03, 19:10 Piosenka "Żałuję" Eweliny jest świetna, ale teledysk niezbyt mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 20:07 Gość portalu: Andzia napisał(a): > Piosenka "Żałuję" Eweliny jest świetna, ale teledysk niezbyt mi się podoba Teledysk jest andergrandowy to nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: EWELINA NADCHODZI !!! IP: *.pkesa.com 14.04.03, 21:00 Nie jestem głupia!!!!!!!! Teledysk może mi się nie podobać wolny kraj i odpieprz się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 21:04 Sie nie znam bo prosty chopak ze mie, co nie? Ale klip kul jest tylko siem lasencja nie zdizajnowała do reszty ale może przy kolejnym. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 21:07 Gość portalu: Andzia napisał(a): > Nie jestem głupia!!!!!!!! Teledysk może mi się nie podobać wolny kraj i > odpieprz się!!!! Uprzejmie zatem prosimy o załączenie wyniku testów z MENSY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartusiek wy naprawde jestescie psychiczni IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 16:26 ej , do czego sie jeszcze przyczepicie ... ?? rozumiem że piosenka może Wam sie nie podobać , ale bez przesady , robicie z niej nie wiadomo co... b=po jednej piosence wyciągacie jakieś wnioski beznadziejne... zebrał się jakiś ANTY FAN KLUB Eweliny i myslą że świecą przyczepiając się do Eweline w taki sposob jak wy to robicie - bez sensownych argumentów- naprawde nie robicie nic mądrego . Proponuje zająć się swoimi ulubionymi wykonawcami i odpieprzcie się od Eweliny... ok ?? z góry dzieki pozdrawiam ,Bartusiek papa Odpowiedz Link Zgłoś
frank4 My???? 15.04.03, 16:31 Gość portalu: bartusiek napisał(a): > Proponuje zająć się swoimi ulubionymi wykonawcami i odpieprzcie się od > Eweliny... ok ?? z góry dzieki OK. :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: wy naprawde jestescie psychiczni 15.04.03, 16:36 Gość portalu: bartusiek napisał(a): > przyczepiając się do Eweline w taki sposob jak wy to robicie - bez sensownych > argumentów- naprawde nie robicie nic mądrego . Nieprawda, uwazam, ze argumenty lovelettera i vulture sa jak najbardziej sensowne. Wszystko tam zostało co trzeba powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter ja na pewno. 15.04.03, 16:36 Gość portalu: bartusiek napisał(a): > ej , do czego sie jeszcze przyczepicie ... ?? > rozumiem że piosenka może Wam sie nie podobać , ale bez przesady , robicie z > niej nie wiadomo co... b=po jednej piosence wyciągacie jakieś wnioski > beznadziejne... zebrał się jakiś ANTY FAN KLUB Eweliny i myslą że świecą > przyczepiając się do Eweline w taki sposob jak wy to robicie - bez sensownych > argumentów- naprawde nie robicie nic mądrego . > Proponuje zająć się swoimi ulubionymi wykonawcami i odpieprzcie się od > Eweliny... ok ?? z góry dzieki > pozdrawiam ,Bartusiek > papa twój zapał jest godny podziwu więc postaram się spokojnie wytłumaczyć Ci skąd się bierze niechęć (przynajmniej moja) do tego kawałka: słuchałem tej panny zarówno podczas idola i z kilku nagrań, które zdołałem zebrać z netu. Słyszałem jej cover "what's up" zespołu Four Non Blondes (chyba tak to się pisze), słyszałem - "Dziwny jest ten świat" znanego kapelusznika, słyszałem też jej własną kompozycję ("Mój los"). Wniosek z porównania tych coverów i jej utworu do "Żałuję" jest taki, że Flinta po prostu nie wypaliła. Dlaczego ? No widzisz - podejrzewam, że po prostu dlatego, że gdyby wypaliła to na pewno nie w kierunku tzw "masowego odbiorcy". Jej klip nie znalazłby pewnie takiego uznania w naszej szmaciarskiej telewizji, a piosenka - w naszym szmaciarskim radiu. Jednym słowem - przedłożyła sukces komercyjny nad artstycznym - bo w moich oczach odniosłaby taki sukces nagrywając klip do "mojego losu" ... No a poza tym - to jest forum dyskusyjne, a nie fabryka laurek, więc dziwi mnie Twoje oburzenie negatywnymi opiniami. Jeśli chcesz poczytać sobie ochy i achy to zainwestuj w Bravo. Mam nadzieję, że wyrażam się jasno. A teraz powtórzę: "Żałuję <że nagrałam ten singiel> " jest do dupy. Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartusiek Re: ja na pewno. IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 16:44 człowieku... to jest narazie jeden utwór... What's Up , Dziwny Świat , Mój Los są genialne ale zaspiewane na żywo... to jest piosenka studyjna...ktora nie jest jakaś nie wiadomo ostra ale swoje w sobie ma... slyszales wykonania Żałuję na żywo ? nie twierdze że są lepsze , ale są też super... JESZCZE RAZ POWIEM - posluchajmy płyty Eweliny a potem gadajmy o niej i o jejtworczości , ile razy slyszeliscie tą piosenkę ? moje odczucia były podobne po 1 ,2 razie ale teraz kiedy się wsłucha i dobrze skupi widać jak dobry to utwor - choć nie jest genialny !! wrrrr... takie badziewne kometarze potrafią wkurzyć "ludzia" dobra więcej nie pisze... jestescie nastawieni źle na Eweline i już!! Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: ja na pewno. 15.04.03, 16:53 Gość portalu: bartusiek napisał(a): > człowieku... to jest narazie jeden utwór... no i? > są genialne ale zaspiewane na żywo... to jest piosenka studyjna... powinna być więc od nich lepsza. > slyszales wykonania Żałuję na żywo ? nie twierdze że są lepsze , ale są też super... hehe, interesująca myśl. Wykonanie NIE LEPSZE, ale TEŻ SUPER. Ciężko z tym polemizować.... > JESZCZE RAZ POWIEM - posluchajmy płyty Eweliny a potem gadajmy o niej i o > jejtworczości , Nie wiem co zrozumiałeś, ale jak cały czas mówiłem o singlu. Jeśli jednak ten singiel ma promować płytę to ja jej na pewno nie kupię.... > ile razy slyszeliscie tą piosenkę ? ze trzy. O dwa za dużo. > moje odczucia były podobne po 1 ,2 razie zbierało Ci się na wymioty? I słuchałeś dalej? No ja taki twardy nie jestem... > wrrrr... takie badziewne kometarze potrafią wkurzyć "ludzia" kto to jest "ludź"????????????????????????? > dobra więcej nie pisze... jestescie nastawieni źle na Eweline i już!! źle nastawieni NA Ewelinę? .... jasne, zgadzam się z Tobą .. to wina mojego paskudnego nastawienia do ludzi i w ogóle jakiejś takiej ogólnej wredoty... Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Dobra, koniec o singlu Eweliny. IP: 212.76.37.* 15.04.03, 18:56 vulture napisał: > Kiedy się rozbierze? Widze, ze kolega w poszukiwaniu nagich krasavic z Taty surfowal po rosyjskich stronach Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Dobra, koniec o singlu Eweliny. 15.04.03, 18:58 Tak, ale kolega mnie uprzedził, posyłając co nieco )) Odpowiedz Link Zgłoś