Dodaj do ulubionych

EWELINA NADCHODZI !!!

IP: *.chello.pl 13.04.03, 22:50
25 kwietnia premiera debiutanckiej płyty Eweliny Flinty.
A jak wam się podoba piosenka pt."żałuję" promująca tą płyte.
Obserwuj wątek
    • loveletter Re: EWELINA NADCHODZI !!! 13.04.03, 22:55
      Gość portalu: MarciN napisał(a):

> A jak wam się podoba piosenka pt."żałuję" promująca tą płyte.

Piosenka jest do dupy. Jakby to nagrała Kasia Kowalska to bym się nie zdziwił, ale Flinta mogła się trochę postarać ...
    • vulture "Żałuję, że nagrałam" 14.04.03, 05:06
      Tak mógłby brzmieć refren. Ta piosenka to żenada. Kicz, tandeta i syf na
      poziomie pewnego popularnego tria. Gitary brzmią, jakby je nagrywało
      sześcioletnie dziecko. Reszta instrumentów w zasadzie też. A nakładki wokalne
      miksował chyba jakiś pijak. Poza tym wszystko w porządku.
      • cze67 Re: 'Z˙a?uje˛, z˙e nagra?am' 14.04.03, 12:23
        To co napisali lov i vul oddaje takze moje odczucia.
    • Gość: erny Re: EWELINA NADCHODZI !!! IP: 212.76.37.* 14.04.03, 11:53
      Auuuuuuuuuuuuuuuuu!
    • frank4 Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 12:53
      Powinna mieć pseudonim artystyczny: "Wiatrówka".
      Szkoda słów - żenada.
    • aislinn Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 16:10
      Jak ma nóżki by nadejść to ma i nózki by odejść.
      Jak się nie ma w głowie to się ma w nogach.
    • Gość: AgentCooper hmmmm... IP: 143.26.82.* 14.04.03, 16:26
      a kto to jest bo jakos nie bardzo sobie moge przypomniec ?
      • cze67 Re: hmmmm... 14.04.03, 16:30
        Gos´c´ portalu: AgentCooper napisa?(a):

> a kto to jest bo jakos nie bardzo sobie moge przypomniec ?

I bardzo dobrze!
      • aislinn Re: hmmmm... 14.04.03, 16:32
        I nie próbuj.
        • cze67 Re: hmmmm... 14.04.03, 16:55
          No dobra, finalistka Idola, programu, ktory mial rozwalic rynek muzyczny w
          naszym kraju. A zapelnil go kolejnymi miernotami. Chyba wystarczy.
          • Gość: AgentCooper Re: hmmmm... IP: 143.26.82.* 14.04.03, 17:14
            aha, jak tak to szybciutko biegne do sklepu kupic cala dyskografie...moze
            znajde tez "Tribute To..." i housowe kompilacje hitow Eweliny. Jak przyslucham
            to dam znac. A na analogu tez wyszla haha ?
            • loveletter Re: hmmmm... 14.04.03, 20:37
              uzupełniając to co napisałem wcześniej - po niej akurat się czegoś sensownego naprawdę spodziewałem. Miałem okazję wysłuchać jeden utwór Surprise (kapeli w której Flinta była czy jest wokalistką) i był autentycznie przyzwoity. Dlatego pomyślałem, że może ... Ale jak widać morze jest zbyt szerokie i zbyt głębokie i się dziewczyna utopiła. RIP.

Lov.
    • ayya Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 18:39
      A najgorsze jest to, że z całkiem sympatycznej dziewczyny o interesującym
      głosie zrobili klon Kowalskiej i tym podobnych....
    • Gość: Andzia Re: EWELINA NADCHODZI !!! IP: *.pkesa.com 14.04.03, 19:10
      Piosenka "Żałuję" Eweliny jest świetna, ale teledysk niezbyt mi się podoba
      • vulture Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 20:07
        Gość portalu: Andzia napisał(a):

> Piosenka "Żałuję" Eweliny jest świetna, ale teledysk niezbyt mi się podoba

Teledysk jest andergrandowy to nie rozumiesz.
        • Gość: Andzia Re: EWELINA NADCHODZI !!! IP: *.pkesa.com 14.04.03, 21:00
          Nie jestem głupia!!!!!!!! Teledysk może mi się nie podobać wolny kraj i
          odpieprz się!!!!
          • vulture Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 21:04
            Sie nie znam bo prosty chopak ze mie, co nie? Ale klip kul jest tylko siem
            lasencja nie zdizajnowała do reszty ale może przy kolejnym.
          • teddy4 Re: EWELINA NADCHODZI !!! 14.04.03, 21:07
            Gość portalu: Andzia napisał(a):

> Nie jestem głupia!!!!!!!! Teledysk może mi się nie podobać wolny kraj i
            > odpieprz się!!!!

Uprzejmie zatem prosimy o załączenie wyniku testów z MENSY.
    • Gość: bartusiek wy naprawde jestescie psychiczni IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 16:26
      ej , do czego sie jeszcze przyczepicie ... ??
      rozumiem że piosenka może Wam sie nie podobać , ale bez przesady , robicie z
      niej nie wiadomo co... b=po jednej piosence wyciągacie jakieś wnioski
      beznadziejne... zebrał się jakiś ANTY FAN KLUB Eweliny i myslą że świecą
      przyczepiając się do Eweline w taki sposob jak wy to robicie - bez sensownych
      argumentów- naprawde nie robicie nic mądrego .
      Proponuje zająć się swoimi ulubionymi wykonawcami i odpieprzcie się od
      Eweliny... ok ?? z góry dzieki

pozdrawiam ,Bartusiek
      papa
      • frank4 My???? 15.04.03, 16:31
        Gość portalu: bartusiek napisał(a):

> Proponuje zająć się swoimi ulubionymi wykonawcami i odpieprzcie się od
        > Eweliny... ok ?? z góry dzieki

OK. :o)))))
      • cze67 Re: wy naprawde jestescie psychiczni 15.04.03, 16:36

> przyczepiając się do Eweline w taki sposob jak wy to robicie - bez sensownych
        > argumentów- naprawde nie robicie nic mądrego .

Nieprawda, uwazam, ze argumenty lovelettera i vulture sa jak najbardziej
        sensowne. Wszystko tam zostało co trzeba powiedziane.
      • loveletter ja na pewno. 15.04.03, 16:36

> ej , do czego sie jeszcze przyczepicie ... ??
        > rozumiem że piosenka może Wam sie nie podobać , ale bez przesady , robicie z
        > niej nie wiadomo co... b=po jednej piosence wyciągacie jakieś wnioski
        > beznadziejne... zebrał się jakiś ANTY FAN KLUB Eweliny i myslą że świecą
        > przyczepiając się do Eweline w taki sposob jak wy to robicie - bez sensownych
        > argumentów- naprawde nie robicie nic mądrego .
        > Proponuje zająć się swoimi ulubionymi wykonawcami i odpieprzcie się od
        > Eweliny... ok ?? z góry dzieki
        > pozdrawiam ,Bartusiek
        > papa

twój zapał jest godny podziwu więc postaram się spokojnie wytłumaczyć Ci skąd się bierze niechęć (przynajmniej moja) do tego kawałka:
        słuchałem tej panny zarówno podczas idola i z kilku nagrań, które zdołałem zebrać z netu. Słyszałem jej cover "what's up" zespołu Four Non Blondes (chyba tak to się pisze), słyszałem - "Dziwny jest ten świat" znanego kapelusznika, słyszałem też jej własną kompozycję ("Mój los"). Wniosek z porównania tych coverów i jej utworu do "Żałuję" jest taki, że Flinta po prostu nie wypaliła. Dlaczego ? No widzisz - podejrzewam, że po prostu dlatego, że gdyby wypaliła to na pewno nie w kierunku tzw "masowego odbiorcy". Jej klip nie znalazłby pewnie takiego uznania w naszej szmaciarskiej telewizji, a piosenka - w naszym szmaciarskim radiu. Jednym słowem - przedłożyła sukces komercyjny nad artstycznym - bo w moich oczach odniosłaby taki sukces nagrywając klip do "mojego losu" ... No a poza tym - to jest forum dyskusyjne, a nie fabryka laurek, więc dziwi mnie Twoje oburzenie negatywnymi opiniami. Jeśli chcesz poczytać sobie ochy i achy to zainwestuj w Bravo.

Mam nadzieję, że wyrażam się jasno. A teraz powtórzę: "Żałuję <że nagrałam ten singiel> " jest do dupy.

Lov.
        • Gość: bartusiek Re: ja na pewno. IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 16:44
          człowieku... to jest narazie jeden utwór... What's Up , Dziwny Świat , Mój Los
          są genialne ale zaspiewane na żywo... to jest piosenka studyjna...ktora nie
          jest jakaś nie wiadomo ostra ale swoje w sobie ma... slyszales wykonania Żałuję
          na żywo ? nie twierdze że są lepsze , ale są też super...

JESZCZE RAZ POWIEM - posluchajmy płyty Eweliny a potem gadajmy o niej i o
          jejtworczości ,

ile razy slyszeliscie tą piosenkę ? moje odczucia były podobne po 1 ,2 razie
          ale teraz kiedy się wsłucha i dobrze skupi widać jak dobry to utwor - choć nie
          jest genialny !!

wrrrr... takie badziewne kometarze potrafią wkurzyć "ludzia" tongue_out
          dobra więcej nie pisze... jestescie nastawieni źle na Eweline i już!!
          • loveletter Re: ja na pewno. 15.04.03, 16:53

> człowieku... to jest narazie jeden utwór...

no i?

> są genialne ale zaspiewane na żywo... to jest piosenka studyjna...

powinna być więc od nich lepsza.

> slyszales wykonania Żałuję na żywo ? nie twierdze że są lepsze , ale są też super...

hehe, interesująca myśl. Wykonanie NIE LEPSZE, ale TEŻ SUPER. Ciężko z tym polemizować....

> JESZCZE RAZ POWIEM - posluchajmy płyty Eweliny a potem gadajmy o niej i o
            > jejtworczości ,

Nie wiem co zrozumiałeś, ale jak cały czas mówiłem o singlu. Jeśli jednak ten singiel ma promować płytę to ja jej na pewno nie kupię....

> ile razy slyszeliscie tą piosenkę ?

ze trzy. O dwa za dużo.

> moje odczucia były podobne po 1 ,2 razie

zbierało Ci się na wymioty? I słuchałeś dalej? No ja taki twardy nie jestem...

> wrrrr... takie badziewne kometarze potrafią wkurzyć "ludzia" tongue_out

kto to jest "ludź"?????????????????????????

> dobra więcej nie pisze... jestescie nastawieni źle na Eweline i już!!

źle nastawieni NA Ewelinę? .... jasne, zgadzam się z Tobą .. to wina mojego paskudnego nastawienia do ludzi i w ogóle jakiejś takiej ogólnej wredoty...

Lov.
    • vulture Dobra, koniec o singlu Eweliny. 15.04.03, 18:52
      Kiedy się rozbierze?
      • Gość: nefil Re: Dobra, koniec o singlu Eweliny. IP: 212.76.37.* 15.04.03, 18:56
        vulture napisał:

> Kiedy się rozbierze?
        Widze, ze kolega w poszukiwaniu nagich krasavic z Taty surfowal po rosyjskich
        stronach wink
        • vulture Re: Dobra, koniec o singlu Eweliny. 15.04.03, 18:58
          Tak, ale kolega mnie uprzedził, posyłając co nieco smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka