Dodaj do ulubionych

Metallica-St. Anger

18.04.03, 23:53
Czytałem już kilka przed premierowych recenzji i wierzyć mi się nie chce,
że Metallica zrobiła tak ostrą płytę (wg recenzentów).
Dlatego mam pytanie czy ktoś z Was miał już możliwość posłuchania czegoś
z tej nowej płyty (chociażby fragmentów), i jeżeli tak to czy rzeczywiście
się na nią napalać czy przymknąć oko.
W końcu o Load też się różnie mówiło a wyszło... no może nie za bardzo jak
dla mnie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pagan.gh Re: Metallica-St. Anger 22.04.03, 09:45
      Podciągam, Naprawdę nikt nic nie słyszał????
      sad
      • Gość: tegosław Re: Metallica-St. Anger IP: diak:* / 10.6.1.* 22.04.03, 10:36
        a może jednak ktoś coś słyszał?
        • Gość: yesterday Re: Metallica-St. Anger IP: *.tvk-gaj.pl 23.04.03, 13:49
          byly dostepne na oficjalnej stronie krotkie demka...hmm co tu gadac...nie jest
          to Kill'em, ale...duzo nie brakuje !! niezle, niezle...ale co bedzie po
          obrobce? trzeba poczekac na 9 czerwcasmile
    • Gość: ociecdyrektor Re: Metallica-St. Anger IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 23.04.03, 14:50
      Niestety nic nie słyszałem.Tylko poczytałem właśnie przed chwilą materiały na
      temat tej nowej płyty. Nawet nie wiedziałem że cos takiego wisi w powietrzu.
      Przeraża mnie tylko czas trwania tych kawałków, ale może kiedyś przejdzie im
      to granie na czas. Z tego co piszą o tej płycie, to aż trudno uwierzyć, żeby
      to było prawdziwe. Od jakiegoś czasu straciłem kontakt z tym zespołem, choć
      nabywałem ich kolejne płyty. Jedyny przebłysk na plus to był ten składak z
      coverami, chyba nazywa się to "Garage Inc.". Reszta była tak straszna,że aż
      zęby bolały. Od czasu And Justice to równia pochyła, poza oczywiście cenionym
      powszechnie Czarnym Albumem. Dziś z perspektywy czasu najbvardziej cenię sobie
      Ride the Lightning. Kill'em All brzmi trochę śmiesznie (Schow No Mercy brzmi
      dziś jeszcze śmieszniej,bo bardziej piszczą) . Ale z tą pierwszą płytą
      Metalliki to jest tak jak z muzyką Ramones,czy Motorhead (no i Reign in Blood
      Slayera) - wystarczy by było krótko, zwięźle i na temat - tak rodzą się
      arcydzieła,które przerastają swoje czasy. Może więc ta nowa Metallika będzie
      też na temat, będzie zwięzła, no a że trochę długa. W każdym razie narobili mi
      apetytu, na te moje stare zęby 36-latka.
      Pozdrawiam
      • pagan.gh Re: Metallica-St. Anger 23.04.03, 22:29
        Oj racja apetyt na tą plyte mam niesamowity. Oby tylko mnie nie zemdliło jak po
        Czarnej Płyciesad
        Ja jednak najbardziej cenię ...aJfA. To chyba najbardziej dojrzała i
        rewelacyjnie techniczna płyta tej kapeli. Chociaż ostatnio słuchałem właśnie
        Kill'em All. Wykop na niej jest po prostu niesamowity, wiadomo jednak to już
        trochę nie te czasy.
        No cóż poczekamy, zobaczymy.
        pozdrawiam
        • Gość: As Re: Metallica-St. Anger IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.04.03, 23:00
          A ja się boję że panowie nagrają płytę znacznie gorszą niż świetny "czarny
          album".
          • Gość: yesterday Re: Metallica-St. Anger IP: *.tvk-gaj.pl 24.04.03, 08:45
            nie boj sie... do odwaznych swiat nalezy smile
            • pagan.gh Re: Metallica-St. Anger 24.04.03, 19:46
              Kiedy kupiłem Load też myślałem że gorzej od Czarnej być nie może...
              a jednaksmile
              Liczę jednak na tendencję zwyżkową. Może chłopcy przestaną eksperymentować.
              Wiadomo że James ma słabość do Country i oby tego znów nie pokazal smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka