Gość: królowa IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.02.07, 13:32 ile macie kaset? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: charles_aka_hett Re: ile macie kaset? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:34 a co to jest kaseta? Ja chyba takiego czegoś nie mam. A warto mieć? Dobre to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listek Re: ile macie kaset? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:58 Kiedys nie bylo wyboru... chciales sluchac trzeba bylo sobie kupic kasete lub ewentualnie nagrywac z radia Pozniej rzeczywistosc sie zmienila... chciales sluchac - sciagales z netu. Tym wlasnie sposobem kaset magnetofonowych mam 10 razy wiecej niz plyt CD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ile macie kaset? IP: *.plock.mm.pl 21.02.07, 16:35 Ja też mam ok.700 kaset, ale w coraz szybszym tempie się ich pozbywam, bo też ściągam z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: ile macie kaset? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:21 okolo 50.szkoda, ze nie mozna ich zamienic na plyty;-(.wiadomo jaka jest roznica w nagraniu.kaset nie wrzuce sobie do odtwarzacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: ile macie kaset? IP: *.chello.pl 21.02.07, 23:03 mozna. trzeba miec odpowiedni program. no i jazda! w sumie tez bym cos takiego zrobila, ale problem w tym, ze nie mam odtwarzacza cd, poza tym w kompie, ale na glosniczkach nie lubie sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: ile macie kaset? 21.02.07, 18:02 hmmm, coz pewnie cos ok 300. przy ok 200 przestałam liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: ile macie kaset? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:13 teraz to te wszystkie kasety mozna o kant dupy rozbic.no chyba, ze ktos lubi uzywac walkmana. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: ile macie kaset? 21.02.07, 18:43 Żadnej, albo wywaliłem albo wydalem z resztą nie miałbym na czym tego odtwarzac nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Re: ile macie kaset? 21.02.07, 20:04 Nie wiem ile, ale na pewno coraz mniej. Co jakiś czas coś wywalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackforever Re: ile macie kaset? IP: *.chello.pl 21.02.07, 23:12 ok. 150 sztuk, niektóre mają po 20 lat wszystkie zadbane w pudeleczkach, jakośc dobra, stan idealny Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: ile macie kaset? 21.02.07, 23:51 Nie wiem ile tego jest na sztuki. Cztery kartony po bananach. W trzech akurat tyle, że się zamknąć dają, w piątym jest naddatek i karton się nie domknie. Wszystkie stoją sobie na strychu. Odpowiedz Link Zgłoś
svenne Re: ile macie kaset? 22.02.07, 00:13 figrut napisała: > Nie wiem ile tego jest na sztuki. Cztery kartony po bananach. W trzech akurat > tyle, że się zamknąć dają, w piątym jest naddatek i karton się nie domknie. > Wszystkie stoją sobie na strychu. u mnie jest podobnie. to ciagle nie pozwala mi zapomniec wspanialych czasow, kiedy zdobywanie muzyki wiazalo sie z wysilkiem. ile musialem sie czasami naprosic, zeby ktos pozyczyl mi kasete albo ja przegral. polowania z magnetofonem podczas sluchania audycji radowych. kanal lewy, kanal prawy, uwaga wlaczamy nagrywanie... teraz jest soulseek...i zycie stalo sie prostsze Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: ile macie kaset? 22.02.07, 00:22 Svenne, czyżby rocznik końca lat 60, początek 70 ? Czasy w których zdobycie magnetofonu graniczyło z cudem? Mój pierwszy to "Kapral" taki siwy i leżący. Kasety kupowało się z muzyką rosyjską, wymazywało i nagrywało, bo te czyste i chromowane [szczyt techniki] kosztowały bajońskie sumy, podczas gdy te z muzyką rosyjską były tanie jak barszcz. >w piątym jest naddatek< ups. w czwartym miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: ile macie kaset? 22.02.07, 14:35 za dużo... i co z nimi robić? już mi wszystkie magnetofony sie doszczętnie zakurzyły... ale wywalić taaakie perełki? NIGDY! haha. Odpowiedz Link Zgłoś