aric666 13.05.03, 15:05 Ja się ubawiłem przednio. Kariera stoi przed nami otworem.))))) W sobote na swięcie Łodzi zagramy przed samymi, wielkimi, niezrównanymi... No własnie, nie napisze tej nazwy. hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter Re: Chcecie się posmiać?? 13.05.03, 15:07 aric666 napisał: > Ja się ubawiłem przednio. Kariera stoi przed nami otworem.))))) > W sobote na swięcie Łodzi zagramy przed samymi, wielkimi, niezrównanymi... > No własnie, nie napisze tej nazwy. > hahahahahahaha 1. CKOD 2. IC 3. BC 4. U2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Chcecie się posmiać?? 13.05.03, 15:12 4 odrzućmy bo u-boty bewnie nie dotrą. Zostaje wielka trójka, ale to ci najwieksi!!!!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Chcecie się posmiać?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 15:28 Że niby Slejer??? A kogóż oni wywalili ze składu, nie daj Boże Kerry'ego???? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Chcecie się posmiać?? 13.05.03, 15:33 pewnie zagra metallica, tylko bez nowego basisty, bo on jeszcze sie uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Chcecie się posmiać?? 13.05.03, 15:11 Ich Troje? Moje gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
sr66t66t66 Re: Chcecie się posmiać?? 13.05.03, 15:21 homohedonistus napisał: > Ich Troje? Moje gratulacje!! Moje kondolencje... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Chcecie się posmiać?? 13.05.03, 15:22 homohedonistus napisał: > Ich Troje? Moje gratulacje!! Aric k....a....stary...ja pi.....e...nie no stary..k....a ...brak mi słów....k...a stary...))))))))..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Chcecie się posmiać?? 13.05.03, 15:24 ale serio???? będzie rejestrowane? TV? Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Chcecie się posmiać?? 13.05.03, 15:37 Cholera, pospieszyłem się na wyrost. Nasz wokal się zbuntował i powiedział, że śpiewać nie bedzie. Więc mamy problem.( Jestem wkurwiony, a zacząłem rzucać palenie. Jak wszystko się ułoży to napiszę, na razie mamy niezły problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Aric... 13.05.03, 15:39 czy rzeczywiście jesteś tak stary, jak sugeruje gregkor? I co mają do tego panie lekkich obyczajów? Przed kim wy gracie..? )) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Ydorius 13.05.03, 15:44 Stary zgred to już jestem wg definicji Piżmaka Gramy przed IC. Tzn nie jako support, ale tak ustalono program i nic na to nie poradzimy. Co prawda bedzie dłuższa przerwa zanim się rozłożą, bo beda zmieniac sprzęt więc tak jakby dwa rózne wystepy, ale to jednak zawsze przed Ich Troje. Na koncert pewnie przyjdą babcie dziadki, dzieci, mamy, taty a my pojedziemy po ejsi, kultach i borntubiłajdach. No ale mamy problem bo wokal się buntnął. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Ydorius 13.05.03, 15:47 to ja uprzejmie proszę o odegranie szacownemu audytorium "fakin szita" ) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Aric i tak Cie kochamy 13.05.03, 16:19 Aric, mog;bys nawet zagtac przed za przeproszeniem Bad Boys Blue albo Modern Talking i tak nigdy nie przestane byc fanka Niemytych Jezy i Mytych Pizmaków. Aha, i poskacz sobie tak jak to lubisz najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: Aric i tak Cie kochamy IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 13.05.03, 16:24 Ja bym sie nie przejmowal,w koncu nie gracie z nimi tylko troche wczesniej. zawsze mozna tez zrobic jakis happening, ze sie odcinacie i takie tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
jezdemjakajezdem Re: Ydorius 13.05.03, 20:00 Nic się nie martw, bendzie jak bendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huney:) Re: Ydorius IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 23:55 aric666 napisał: > > No ale mamy problem bo wokal się buntnął. Hej, Lov, aric pije chyba w Twoja stronę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: Aric... IP: 62.233.185.* 13.05.03, 17:44 To nie grajcie. Nikt z tego powodu płakać nie będzie. A tylko wy na tym stracicie. Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Aric... 14.05.03, 08:57 Już jest cool, wszycho załatwione. Gramy. Człoweik z człowiekiem zawsze się dogada, zależy tylko jakie wybierzemy sposoby. My way or hard way. Piekny cytat za pieknego filmu. Więc posmiać z nas się bedzie można w samo południe. Z Ich Troje pewnie ok 14. Bo oni to z własnym sprzetem bedą się rozstawiac. No cóż pełen profesjonalizm. Pizmak specjalnie dla ciebie postaram się poskakać troszkę.) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Aric... 14.05.03, 09:14 aric666 napisał: > Już jest cool, wszycho załatwione. Gramy. > Człoweik z człowiekiem zawsze się dogada, zależy tylko jakie wybierzemy > sposoby. My way or hard way. Piekny cytat za pieknego filmu. > Więc posmiać z nas się bedzie można w samo południe. Z Ich Troje pewnie ok 14. > Bo oni to z własnym sprzetem bedą się rozstawiac. No cóż pełen profesjonalizm. > > Pizmak specjalnie dla ciebie postaram się poskakać troszkę.) A dla mnie to nie poskaczesz..((....)))))).....dajcie czadu..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Aric... 14.05.03, 09:27 No dobra dla ciebie tez postaczę. Poskaczę dla wszystkich. Damy czadu aż szybu wyleca z naprzeciwka. Ale cóż, pewnie bedzie nas oglądał tłum staruszek i dzieciaków. Niezła jazda. Będzie ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Aric... 14.05.03, 09:29 aric666 napisał: > No dobra dla ciebie tez postaczę. Poskaczę dla wszystkich. > Damy czadu aż szybu wyleca z naprzeciwka. Ale cóż, pewnie bedzie nas oglądał > tłum staruszek i dzieciaków. Niezła jazda. Będzie ubaw. Zagrajcie coś z repertuaru Majki Jeżowskiej i publika bedzie wasza..) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś