mana_mana 12.04.07, 07:40 Zawzięcie buszując wśród wieszaków jednego z poznańskich sklepów mimo uszu słuchałam brzęczącego tam radia - oczywiście eska - i usłyszałam, że Razorlight wystąpi na eska music awards. Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mana_mana Re: Razorlight - koncert 12.04.07, 07:45 ach te google www.lastfm.pl/event/188452 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_aka_hett Re: Razorlight - koncert IP: 213.17.200.* 12.04.07, 14:55 Eee tam taki występ. Pewnie odśpiewaja "Americe" i nara. Nie ma się co pchac na te eski awards;P chyba, że ktoś lubi Jamelie... Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_aka_hett Re: Razorlight - koncert 12.04.07, 14:57 a lastowych informacji nie trzeba brać tak śmiertelnie poważnie i jak wyroczni ich traktować, bo dużo plotek się zdarza. Ja się ostatnio na koncert Adolfa Hitlera i Paris Hilton zapisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Razorlight - koncert 12.04.07, 15:03 Ja się dowiedziałam z mojego ULUBIONEGO radia eska. O koncercie Razorlight wspomniałam ponieważ wydawało mi się nieprawdopodobnym, by zespół pokroju Razorlight <mnie osobiście obojętny> występował na rozdaniu prestiżowych nagród eskamusicawards, gdzie kategorie są następujące: densowa płyta roku, densowa wokalistka roku, densowy wokalista roku, densowa piosenka roku... A ten koncert P.Hilton i A.Hitlera gdzie? Chętnie zawitam... To najlepszy duet od czadu Ivana i Delfina Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_aka_hett Re: Razorlight - koncert 13.04.07, 12:45 oj właśnie usunęli wiadomość o tym koncercie Hitlera A już 5 chętnych było. Piękna to mogła być impreza w Hali Ludowej we Wrocławiu (chyba) Co do Razorlight to chyba już nic dobrego z nich nie będzie skoro się na takie elitarne imprezy pchają;P Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: Razorlight - koncert 13.04.07, 16:18 A co z nich mogło być? Pierwsza płytka jest całkiem przyjemna, ale nic poza tym, drugiej jeszcze nie słuchałem, ale sądząc po opiniach i recenzjach to porażka(choć z ocenami się wstrzymam). A Johny Borell jakby nie patrzeć idealnie nadaje się na idola rozkrzyczanych nastolatek. Może to i dobrze? Lepszy Borell niż Bill Kałlitz czy inne bezguście... Odpowiedz Link Zgłoś