Dodaj do ulubionych

Razorlight - koncert

12.04.07, 07:40
Zawzięcie buszując wśród wieszaków jednego z poznańskich sklepów mimo uszu
słuchałam brzęczącego tam radia - oczywiście eska - i usłyszałam, że
Razorlight wystąpi na eska music awards. Prawda to?
Obserwuj wątek
    • mana_mana Re: Razorlight - koncert 12.04.07, 07:45
      ach te google smile
      www.lastfm.pl/event/188452
      • Gość: charlie_aka_hett Re: Razorlight - koncert IP: 213.17.200.* 12.04.07, 14:55
        Eee tam taki występ. Pewnie odśpiewaja "Americe" i nara. Nie ma się co pchac na
        te eski awards;P chyba, że ktoś lubi Jamelie...
        • charlie_aka_hett Re: Razorlight - koncert 12.04.07, 14:57
          a lastowych informacji nie trzeba brać tak śmiertelnie poważnie i jak wyroczni
          ich traktować, bo dużo plotek się zdarza. Ja się ostatnio na koncert Adolfa
          Hitlera i Paris Hilton zapisałam.
          • mana_mana Re: Razorlight - koncert 12.04.07, 15:03
            Ja się dowiedziałam z mojego ULUBIONEGO radia eska. O koncercie Razorlight
            wspomniałam ponieważ wydawało mi się nieprawdopodobnym, by zespół pokroju
            Razorlight <mnie osobiście obojętny> występował na rozdaniu prestiżowych nagród
            eskamusicawards, gdzie kategorie są następujące: densowa płyta roku, densowa
            wokalistka roku, densowy wokalista roku, densowa piosenka roku...

A ten koncert P.Hilton i A.Hitlera gdzie? Chętnie zawitam... To najlepszy duet
            od czadu Ivana i Delfina smile
        • charlie_aka_hett Re: Razorlight - koncert 13.04.07, 12:45
          oj właśnie usunęli wiadomość o tym koncercie Hitlerasad A już 5 chętnych było.
          Piękna to mogła być impreza w Hali Ludowej we Wrocławiu (chyba)

Co do Razorlight to chyba już nic dobrego z nich nie będzie skoro się na takie
          elitarne imprezy pchają;P
          • rudestus0700 Re: Razorlight - koncert 13.04.07, 16:18
            A co z nich mogło być? Pierwsza płytka jest całkiem przyjemna, ale nic poza tym,
            drugiej jeszcze nie słuchałem, ale sądząc po opiniach i recenzjach to
            porażka(choć z ocenami się wstrzymam). A Johny Borell jakby nie patrzeć idealnie
            nadaje się na idola rozkrzyczanych nastolatek. Może to i dobrze? Lepszy Borell
            niż Bill Kałlitz czy inne bezguście...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka