mallina Re: zbieram na komputer 19.05.03, 13:33 domagam sie wiecej szszegolow! co sie stalo staremu i jaki ma byc nowy! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: zbieram na komputer 19.05.03, 13:42 stary umarł w konwulsjach nowy jakikolwiek bo nie mam łączności ze światem z domciu (( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zbieram na komputer 19.05.03, 13:52 a pono kompy sa nie do darcia!!! ale wspolczuje..przez miesiac tez nie mialam lacznosci ze swiatem - nawet telefonicznej! mozna sie wykonczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: zbieram na komputer 19.05.03, 22:49 Może zrób zwrot... czasem się opłaca... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: zbieram na komputer 20.05.03, 12:50 vulture napisał: > Może zrób zwrot... czasem się opłaca... W tyl zwrot, naprzod marsz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: zbieram na komputer 20.05.03, 12:54 Eeee, zaraz, wybuchł?? I się spalił?? Czy może spadł i się wyrabał roztrzaskując?? Tak o się komp nie psuje, pewnie jakas pierdoła padła, może zanieś go do lekarza, albo powiedz jakies są objawy wyrąbałości?? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: zbieram na komputer 20.05.03, 13:03 Objawy wyrąbałości są takie że prawdopodobnie padł twardy. A że komp starutki, to nie ma sensu go wymieniać. Teraz nie da sięnic zrobić, nawet nie mogę wgrać nowej windy z CD-ku bo mówi że nie mam twardego dysku lub że nie mam na nim miejsca , albo że nie umie powiedzieć ile miejsca...a w pewnym momencie przy włączniu wył, jakby cos z pamięcią było rąbnięte...przełożyłam ją do innego slotu, wyć przestało, ale jemu ogólnie nie pomogło (( ale to i tak był komp do wymiany, tyle że nie miało to być tak nagle (procesor 483 i 3 BG dysk, to wiesz, Aric, co to za sprzecior fajowy heheh) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: zbieram na komputer 20.05.03, 13:10 Oj rzeczywiście zabytek. 486 Niestety reload odpada. Proponuje zrobic mu spektakularny lot z Pałacu Kultury. A tak naprawdę to pewnie sa takie firmy, które skupują częsci, nawet od zabytków, co prawda grosze daja ale zawsze. No niestety czas pomysleć o kompie nowym. Nie wiem jakie są u was ceny ale totalnego wypasa z 17" płaskim monitorem moja siostra kupiła za 2.700. 10 rat bez oprocentowania. Odpowiedz Link Zgłoś