cze67 19.05.03, 14:08 Jestem uzależniony od Forum Muzyka i nie boję się tego ujawnić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:10 Ja na jutro zapisalam sie na wizyte do specjalisty w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:12 a ja wiem ze walka jest bezsensu, wiec nie bede sie leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:13 A ja mam przymusowy odwyk godzinowy - popołudniami nie forumuję i nie czatuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:16 Ja proszę od dwóch tygodni znajomych żeby od 15.00 codziennie wiązali mi ręcę od tyłu.....i zakładali opaskę na oczy....cholera szkopuł w tym, że to też nic nie pomaga...cały czas piszę..(( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:18 chcesz, zepsiuję ci komp ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:18 aislinn napisała: > chcesz, zepsiuję ci komp ? Niestetu umiem je naprawiać...... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:20 to napraw mi mój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:15 niech sobie przypomne kto mnie zarazil to go podam do sadu z powodztwa cywilnego - bede mial przynajmniej duze odszkodowanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:16 przynajmniej raz wiem że co złego to nie ja !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:23 aislinn napisała: > przynajmniej raz wiem że co złego to nie ja !!!!! nie bylbym taki pewien - Ciebie poznalem pierwsza - placisz 1000000 $ czy mam Cie pozwac do sadu ? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:26 No a niby jak mam zapłaciC ?nie mam tyle pieniążków... (( szykuję się na długą odsiadkę więc... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:30 aislinn napisała: > No a niby jak mam zapłaciC ?nie mam tyle pieniążków... (( > szykuję się na długą odsiadkę więc... Hmmm, to pomysle o jakims substytucie kary dla Ciebie...Moze np. bedziesz musiala mnie leczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Test dla Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:19 Sprawdźcie kiedyś czy macie silną silną wolę: buszując w necie i nie wejdźcie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Test dla Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:27 miecio4 napisał: > Sprawdźcie kiedyś czy macie silną silną wolę: buszując w necie i nie wejdźcie na forum. Wiem z góry jaki będzie rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Test dla Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 14:47 próbowałem i popsułem sobie biurko.... może to sie nie łączy ze sobą ale tak było Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Test dla Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 19:44 miecio4 napisał: > Sprawdźcie kiedyś czy macie silną silną wolę: buszując w necie i nie wejdźcie > na forum. Oj Miecio,dobrze wiesz że tak po prostu się nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 15:00 Na szczęście mam interenet tylko w pracy, i jeszcze mam szanse nie uzaleznic się na dobre. Boje się go załozyc w pracy, bo żona mnie zostawi jak się nie będe mył i zapuszczę brodę go kolan, bo na dobre mnie forum wciagnie. Na razie próbuję rzucić fajki. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 17:35 Przepraszam kto wzywał lekarza od odwyku? Czy jak stwierdzą uzaleznienie od forum to można się "zaszyć"? Jakis wirtualny esperal czy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 20:58 Ja nie chciałam!!! To przez Teddy'ego i Jaśka666 i ich kultowy wątek: "Co redaktor R.L. powinien..." Rok minął, wątek zamarł, a ja nadal tutaj. Słaba wola. )) Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 słuchajcie... 19.05.03, 21:37 a może zatrudnimy sobie jakiegoś terapeutę, co ? mógłby nas grupowo kurować, na czacie na przykład ? :-] Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: słuchajcie... 19.05.03, 21:49 Ja jestem dobrym terapeutą. Moje doświadczenie wygląda następująco: przez jeden dzień pracowałem w telefonie zaufania. Ten dzień nazwali potem 'czarnym czwartkiem'. Każda z siedmiu osób, która się wtedy dodzwoniła, popełniła po rozmowie ze mną samobójstwo, z tego jedna dodzwoniła się do telefonu zaufania przez pomyłkę. To jak? nadaję się? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: słuchajcie... 19.05.03, 22:04 homohedonistus napisał: > To jak? nadaję się? wiesz, ale najpierw musimy dociągnąć do 85000 postów. potem możesz zacząć działać. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 21:48 Ja na przykład wcale nie jestem uzależniony - dziś od rana aż do chwili obecnej - 21:47 nie zamieszczałem postów na forum muzyka. Czuję się moralnym zwycięzcą. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 23:01 Ziomal, ja lepszy jestem; poszedłem ze znajomymi pić )) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 19.05.03, 23:07 vulture napisał: > Ziomal, ja lepszy jestem; poszedłem ze znajomymi pić )) no to jednego uzależnionego już mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 20.05.03, 05:25 Co, już sobie poczytać nie można? Chwila, muszę wciągnąć koks, zaraz wracam Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Klub AF - Anonimowego Forumowicza 20.05.03, 20:03 vulture napisał: > Co, już sobie poczytać nie można? Vulture, musisz znaleźć w sobie siłę i to wyartykułować: JESTEM UZALEŻNIONY! Będziemy Twoją grupą wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture syndrom ostatniego słowa... 20.05.03, 20:32 n_eska71 napisała: > vulture napisał: > > Vulture, musisz znaleźć w sobie siłę i to wyartykułować: JESTEM UZALEŻNIONY! > Będziemy Twoją grupą wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś