ilhan 21.05.03, 09:46 Od momentu kiedy otworzyłem oczy chodzi za mną, nie wiedzieć czemu "Please, Please, Please, Let Me Get What I Want" De-smis i cholera, będę sobie musiał zaraz włączyć. Jak to się czasem coś uczepi... Ech... Ale najpierw idę się najeść ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Piosenka która nie daje Wam spokoju od rana 21.05.03, 09:50 Ja jeszcze nic nie włączyłam, ale od rana mam w głowie 'I hope I think I know' Oasis. Może nie włączę, tylko sobie zaśpiewam, mam zajebistą chrypkę dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piosenka która nie daje Wam spokoju od rana 21.05.03, 09:59 madee1 napisała: > Ja jeszcze nic nie włączyłam, ale od rana mam w głowie 'I hope I think I > know' Oasis. Bardzo dobre rzeczy masz w głowie od rana. To na pewno będzie dobry dzień Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 sorry, że tak moderuję od samego rana 21.05.03, 10:56 ale teddy ma trochę racji... więc propoponowałbym wątki muzyczne na forum muzyka... :-] Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: sorry, że tak moderuję od samego rana 21.05.03, 11:00 janek0 napisał: > ale teddy ma trochę racji... więc propoponowałbym wątki muzyczne na forum > muzyka... :-] No to jak chcesz to usuń Rzecz w tym, że na forum muzyka nie założyłbym takiego głupiego wątku, a tu to inna para kaloszy Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 no tak 21.05.03, 11:09 wiedziałem, że to nie był dobry pomysł... już się nie będę czepiał :-] Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: no tak 21.05.03, 11:11 janek0 napisał: > wiedziałem, że to nie był dobry pomysł... już się nie będę czepiał :-] No właśnie, nie próbuj być jak Straszak ) Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Piosenka która nie daje Wam spokoju od rana 21.05.03, 12:44 cała noc myślałem o tym żeby sobie rano puścić Stone Temple Pilots płyte "Core", bo jak wczoraj przed zaśnięciem słuchałem to mi kurwa prąd wyłączyli, i jak dzisiaj wracałem z zajęć to tylko o tym myslałem i jak przyszedłem to sobie włączyłem i już spokojny jestem a po głowie chodziło mi z tej płyty Plush... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Piosenka która nie daje Wam spokoju od rana 21.05.03, 15:08 munky napisał: > kurwa Munky, zajebiście mi się podoba jak przeklinasz na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Piosenka która nie daje Wam spokoju od rana 22.05.03, 13:21 madee1 napisała: > Munky, zajebiście mi się podoba jak przeklinasz na tym forum )) bo tu nie ma żadnego mr.Tebe to sobie pozwalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piosenka która nie daje Wam spokoju od rana 22.05.03, 13:35 munky napisał: > madee1 napisała: > > > > Munky, zajebiście mi się podoba jak przeklinasz na tym forum > > )) > bo tu nie ma żadnego mr.Tebe to sobie pozwalam.. Mr Tebe jest bardzo wporzo Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Piosenka która nie daje Wam spokoju od rana 22.05.03, 13:37 ilhan napisał: > Mr Tebe jest bardzo wporzo ja tego nie neguje, gdyż nie znam człowieka poprostu... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Piosenka która nie daje Wam spokoju od rana 21.05.03, 14:34 taka jedna piosenka Clan of Xymox, gdzie pan tak mruczy "hhhhhhmmmm" juz od momentu wstania 3 razy ja puscilam:_) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Piosenka która nie daje Wam spokoju od rana 21.05.03, 15:14 No wreszcie sobie ściągnęłam! Slash's Snakepit "Beggars ang Hangers" i słucham sobie na przemian z "Do widzenia skurwysynu" CKOD. Ci uroczy chłopcy wiedzą jak się kulturalnie wypowiadać I. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 There there, Radiohead 21.05.03, 15:58 Słuchałam płyty wczoraj do 3 nad ranem ,ehem Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: There there, Radiohead 22.05.03, 13:31 Sympathy for the Devil w wykonaniu Janes Addiction. Odpowiedz Link Zgłoś