Dodaj do ulubionych

w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:20
jade na chorwacje 6 sierpnia samochodem
Obserwuj wątek
    • Gość: Maber Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:10
      Dalmacja!!!!! Okolice Splitu, Szybenika lub Makarskiej :)
      • Gość: JOLA Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: 83.238.146.* 02.08.05, 22:10
        RÓWNIEZ POLECAM DALMACJĘ
      • pitzeg Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac 03.08.05, 08:01
        Zależy kto co lubi. Makarska - koszmar, jak u nas sopot. A plaża tuż przy
        drodze. Błe. Może jakaś wyspa??
        Też pytanie z jakim nastawieniem?? Apartamenty czy camp??
        Jest kilka super campów. No i też kto jak wypoczywa. Okolice Dubrownika - cudo,
        ale żeby zejść nad wodę trzeba naogół pieszo pokonać bbbbbbbbbbbbbbardzo strome
        zejścia, bo brzeg jest wysoki.Okolice Szibenika - wporzo. Można Krka odwiedzić,
        z mostu na sznurku skoczyć;)
    • Gość: zbynek Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.c151.petrotel.pl 02.08.05, 20:43
      okolce PRIMOSTENU/pomiędzy Primostenem a Trogirem/,Orebic na PELJESACU,Korcula.
      • jovila Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac 02.08.05, 21:00
        okolice Zadaru, lub sam Zadar. Piekne miejsca i 80 km przed Splitem:)))
        • Gość: ada Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.net.pulawy.pl 02.08.05, 22:43
          Orebic lub Korcula
      • orzel65 Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac 06.08.05, 22:44
        wyspa Pag, plaża Rucica, niedaleko Novalji. Widoki są naprawdę SUPER!!!
    • remo29 Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac 03.08.05, 00:20
      Zacznij od Splitu. A potem masz jakieś 300 km (w linii prostej) atrakcji, aż do
      samego Dubrovnika. Urlopu ci zabraknie, bo każda nawet niepozorna
      miejscowość/wioska ma swój klimat. Cóż... Mały kraj na wielkie wakacje :) I to
      niejedne... Ja już byłem trzy razy (zaznaczam, że nie moczyłem non-stop dupy w
      hotelowym basenie - zrobiłem w tym roku po samej Chorwacji prawie 2tys.km!), a
      już dzisiaj wiem gdzie chciałbym pojechać za rok, dwa...
    • Gość: ondraszek Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.acn.waw.pl 04.08.05, 15:12
      im dalej od Splitu w dół tym lepiej, Makarska itp. są dla ludzi lubiacych sie
      wytapiać w tłumie, Omniś za Splitem to koszmar (jak przejażdżka autobusem w
      godzinach szczytu w pełni lata), jak szykasz spokoju jedź na na koniec Chorwacji
    • Gość: andrew Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:39
      zależy co lubisz. jeżeli chcesz mieć spokój to wal na jakąś wyspę. Jeżeli
      chcesz super widoczki i zabytki, to jedź do dubrovnika lub czarnonogóry. Jeżeli
      chcesz poimprezować, jedź na wyspę Pag do miejscowości Novalija.
    • Gość: mala Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:52
      A może na Istrię?? Kto jest za?Zasłoń oczy i losuj.Jak czytam posty to wszędzie
      jest ładnie.Od czegos trzeba zacząć!!
      • Gość: kamil99 Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.08.05, 10:12
        Jak Istria to tylko Rovinji!!

pzdr
        • Gość: mała Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:19
          A Novigrad? Podobno też ładne miejsce!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka