Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:20 jade na chorwacje 6 sierpnia samochodem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maber Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:10 Dalmacja!!!!! Okolice Splitu, Szybenika lub Makarskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: 83.238.146.* 02.08.05, 22:10 RÓWNIEZ POLECAM DALMACJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
pitzeg Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac 03.08.05, 08:01 Zależy kto co lubi. Makarska - koszmar, jak u nas sopot. A plaża tuż przy drodze. Błe. Może jakaś wyspa?? Też pytanie z jakim nastawieniem?? Apartamenty czy camp?? Jest kilka super campów. No i też kto jak wypoczywa. Okolice Dubrownika - cudo, ale żeby zejść nad wodę trzeba naogół pieszo pokonać bbbbbbbbbbbbbbardzo strome zejścia, bo brzeg jest wysoki.Okolice Szibenika - wporzo. Można Krka odwiedzić, z mostu na sznurku skoczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.c151.petrotel.pl 02.08.05, 20:43 okolce PRIMOSTENU/pomiędzy Primostenem a Trogirem/,Orebic na PELJESACU,Korcula. Odpowiedz Link Zgłoś
jovila Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac 02.08.05, 21:00 okolice Zadaru, lub sam Zadar. Piekne miejsca i 80 km przed Splitem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.net.pulawy.pl 02.08.05, 22:43 Orebic lub Korcula Odpowiedz Link Zgłoś
orzel65 Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac 06.08.05, 22:44 wyspa Pag, plaża Rucica, niedaleko Novalji. Widoki są naprawdę SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac 03.08.05, 00:20 Zacznij od Splitu. A potem masz jakieś 300 km (w linii prostej) atrakcji, aż do samego Dubrovnika. Urlopu ci zabraknie, bo każda nawet niepozorna miejscowość/wioska ma swój klimat. Cóż... Mały kraj na wielkie wakacje :) I to niejedne... Ja już byłem trzy razy (zaznaczam, że nie moczyłem non-stop dupy w hotelowym basenie - zrobiłem w tym roku po samej Chorwacji prawie 2tys.km!), a już dzisiaj wiem gdzie chciałbym pojechać za rok, dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ondraszek Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.acn.waw.pl 04.08.05, 15:12 im dalej od Splitu w dół tym lepiej, Makarska itp. są dla ludzi lubiacych sie wytapiać w tłumie, Omniś za Splitem to koszmar (jak przejażdżka autobusem w godzinach szczytu w pełni lata), jak szykasz spokoju jedź na na koniec Chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:39 zależy co lubisz. jeżeli chcesz mieć spokój to wal na jakąś wyspę. Jeżeli chcesz super widoczki i zabytki, to jedź do dubrovnika lub czarnonogóry. Jeżeli chcesz poimprezować, jedź na wyspę Pag do miejscowości Novalija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:52 A może na Istrię?? Kto jest za?Zasłoń oczy i losuj.Jak czytam posty to wszędzie jest ładnie.Od czegos trzeba zacząć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil99 Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.08.05, 10:12 Jak Istria to tylko Rovinji!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: w ktore miejsce Chorwacji najlepiej pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:19 A Novigrad? Podobno też ładne miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś