Dodaj do ulubionych

Czy ktos tu słucha HIP HOPU ?

IP: *.chello.pl 29.11.01, 19:45
czy są tu osoby słuchajace hiphop ???
Obserwuj wątek
    • Gość: nadja Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.devs.futuro.pl 29.11.01, 23:53
      sa.
      No i?
      smile))

n.
      • Gość: Cherry Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.chello.pl 30.11.01, 16:43
        no i fajnie smile chce zobaczyc czy duzo, ale chyba nie
        • Gość: asiax Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 17:41
          chyba kilka sie znajdzie....

dolacz mnie do listy wink
          asiax
          • Gość: x-zibit Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.enetwork.pl 30.11.01, 18:06
            zwora!!!!!!!!!!
        • Gość: nadja Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 21:31
          To dziwne.
          Bo wokol ich sporo smile

n.
        • Gość: DiLLer Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.ists.pl 27.12.01, 17:55
          HH tomoim zdaniem naprawde świetna muzyka.Ja słucham od około 2 lat,i uważam że
          powinien być popularny,byleby sie nie skomercjalizował.
    • buh Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? 30.11.01, 21:54
      Gość portalu: Cherry napisał(a):

> czy są tu osoby słuchajace hiphop ???

Nie mogę powiedzieć, żebym słuchał hiphopu całego i był znawcą gatunku, ale są
      rzeczy, które mnie się podobają i mogę śmiało powiedzieć, że słucham trochę
      hiphopu.

• Gość: anka9009 Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 16:26
        buh napisał(a):

> Gość portalu: Cherry napisał(a):
        >
        > > czy są tu osoby słuchajace hiphop ???
        >
        > Nie mogę powiedzieć, żebym słuchał hiphopu całego i był znawcą gatunku, ale są
        > rzeczy, które mnie się podobają i mogę śmiało powiedzieć, że słucham trochę
        > hiphopu.
        >

to tak jak ja
        dodałabym jeszcze polskiego
    • Gość: ToM Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.01, 23:40
      Jezeli chodzi o Hip Hop to lubie, ale kangurka smile
      • Gość: student Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.speed.planet.nl 02.12.01, 20:09
        tak,
    • Gość: luego Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.bial.gazeta.pl 02.12.01, 20:44
      ja tez smile))
    • Gość: CHERRY CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? IP: *.chello.pl 03.12.01, 17:27
      WIELE OSÓB UWAŻA ZE TYLKO LUDZIE TAK UBIERAJACY SIE SA "PRAWDZIWYMI"
      HIPHOPOWCAMI, CO MYSLICIE O TYM I CZY TAKI STYL ZARÓWNO U DZIEWCZYN JAK I
      CHLOPAKÓW WAM SIE PODOBA ???
      • Gość: Mikey Re: CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 20:08
        choć ja sam chętnie noszę szerokie spodnie, naprawdę nie uważam, aby to powinno
        odgrywać jakąś ważną rolę...
        chodzi tutaj tylko o muzykę, prawda?
        jeśli ktoś twierdzi, że tylko "odpowiednio" ubrani powinni słuchać hip hopu,
        ten ktoś nie ma u mnie szacunku
        • Gość: anka9009 Re: CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 16:35
          hip-hop to cala kultura
          nie ograniczalabym jej do ubioru
      • kaha69 Re: CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? 15.12.01, 16:47
        hip-hop to najlepsza muza i nie muszę nosić skejtowych ubrań i bakać, żeby
        słuchać PFK
      • Gość: dedo Re: CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 18:52
        HH to mentalność, a nie moda
        HH to kultura, a nie styl
        szkoda, ze wielu liudzi mysli własnie na odwrót
      • Gość: sp_bas Re: CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.01, 02:42
        Chlopak tak (sam jestem) dziewczyna u mnie kategorycznie NIE !!! dziewczyna
        powinna wygladac kobieco w swoim ubraniu ... niewyobrazam sobie swojej
        dziewczyny w mojej bluszie i spodniach !!!
    • Gość: sombre Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.12.01, 00:16
      Hip hop? Uchowaj Boże!!!
    • Gość: sombre Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.12.01, 00:16
      Hip hop? Uchowaj Boże!!!
    • marcinmw Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? 16.12.01, 13:20
      Np. Ja smile .
      • Gość: anka9009 Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 16:42
        ja
    • Gość: CHERRY a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.chello.pl 24.12.01, 20:52
      CZY JUZ OD KILKU LAT CZY DOPIERO TERAZ KIEDY O HH STALO SIE BARDZO GLOSNO ?
      • Gość: Mikey Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 23:05
        zaczynałem jak był ten program w MTV, chyba nazywał się YO! ale nie jestem pewny
        teraz powoli przestaję sluchać HH, od kiedy stał się tak modny
        • Gość: anka9009 Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 16:39
          k44 zaczęłam słuchać jakieś 2lata temu
          innych tylko jeśli coś mi się nawinęło
          teraz słucham duzo więcej

jest tutaj ktos z kanału (K208-i szysz...)
          jeśli tak to prosze o kontakt ze mna (najlepiej telefoniczny- wszyscy z kanału
          maja mój nr)
          anna t
        • Gość: cherry Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.chello.pl 27.12.01, 01:23
          Mnie tez drazni to ze HH stal sie modny, ale jak zapytasz sie tych "modnych"
          ludzi czego sluchaja to wylicza moze z 10 skladów i koniec, ja za bardzo kocham
          ta muze zeby przestac choc nie podoba mi sie to co sie teraz dzieje.
      • Gość: dedo Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 18:53
        ja juz piąty rok polskiego, ale wcześniej się juz jarałem amerykańskim
        • Gość: Cherry Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.chello.pl 27.12.01, 21:23
          no to niezly jestes, ja slucham amerykanskiegi i polskiego, troche francuskiego
          ale dla mnie USA rzadzi, chociaz polski tez bardzo lubie
      • Gość: foOczka Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.core.net.pl 27.12.01, 23:29
        hmm kiedy to się zaczęło jakieś 5 lat temu.wciągnęła mnie przyjacióła, nie
        myslałam, że to będzie moje życie...teraz nie potrafię zasnąć bez bitu w
        walkmenie...
        • Gość: devill Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.01, 02:58
          Mozna powiedziec ze sie slucha i 20 lat to co??? ktos mi mowi ze slucha 10
          dobrze pytam wymien kilka kapel zaciol przy 15...20 ja slucham 6 i znalem dwa
          razy tyle tongue_out to jest bez sensu takie mowienie jak dlugo sie slucha ... mozna
          sluchac 2 i kolo cie zagnie bo poswieci muzycze caly wolny ,i nie tylko, czas
    • Gość: anka9009 dzisiaj rocznica smierci Magika IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 19:41
      sad((
      "gdyby Magik był doskonały"
      • Gość: cherry Re: dzisiaj rocznica smierci Magika IP: *.chello.pl 27.12.01, 01:20
        Przyłączam sie "Świeć Panie nad Jego duszą"
        • Gość: devill Re: IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.01, 02:52
          HIP-HOP hmmmmmm ... widze ze wielu z was mowi ze slucha hip-hopu dobrze, nie
          kwestjonuje ale ciekawe ilu z was naprawde przesluchalo "klasyki" tej muzyki ja
          chodz slucham intensywnie hh 6 lat to moge powiedziec ze "klasykow" znam
          (polskich) ale jesli chodzi o zachod (chodz ten bardzo lubie zwlaszcza USA i
          Francja) to jestem w powijakach tam jest tego tak duzo ze az strach ... mam 40
          giga mp3 za stanow i to kapel ktore powydawaly (i sa "popularne" - tam) plyty
          no i moze znam 5%. To mnie przeraza ... ale nie zniecheca bardzo lubie sobie
          siasc i posluchac. A jesli chodzi o ubior to moj kuzyn jest dla mnie "wzorem"
          hip-hopowca a nosi waskie spodnie obcisle bluzki (lub garniaki) a napewno zaden
          (moze kilku - w co watpie) z was niejest tak obeznany w tej muzyce ... trzeba
          sie zastanowic ...
          • Gość: Mikey Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 13:14
            zgadzam się z tobą
            wielu kolesi nosi szerokie spodnie, pali trawę, słucha kilka polskich kapel i
            myśli, że znają hh
            bez sensu...
            • marlesz Re: oraz pytanie o nową płytę pfk 28.12.01, 14:28
              Ja też całkowicie sie zgadzam. Denerwuje mnie też że hh jest utożsamiany TYLKO
              z takimi ludźmi.
              Ale niestety stereotypy jeszcze długo będą rządzic naszym życiem. sad((

Czy ktoś się orientuje kiedy wyjdzie (chociaż mniej więcej) nowa płyta
              Paktofoniki? (podobno Archiwum Kinematografii)
              • Gość: anka9009 Re: oraz pytanie o nową płytę pfk IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 21:09
                zacznijmy od tego, że ja np. wcale sie na tym nie znam i nie udaje jakiejs
                mądrej
                hh słucham od 3 lat
                ale od kiedy to jest modne to odchodze
                ostatnio namnozylo sie tak zwanych mc, którzy kapuja to jeszcze mniej niz ja
                i to mnie bardzo wkurwia
          • Gość: anka9009 Re: IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 21:22
            poczatki hh siegają lat 70
            je tez próbowałeś poznać?
            ciężko dotrzec do takich nagrań
            podziwiam cie
            moje archiwum jest skromne
            a poza tym mój kochany braciszek kasuje jego część co jakis czas
            • Gość: devill Re: IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.01, 23:22
              najstarszym albumem do jakiego dotarlem do I Beastie Boys...a jesli chodzi o
              kolekcje to wspolczuje (anka9009)

pozdrawiam wszystkich!!!
              • Gość: Mikey Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 03:17
                Beastie Boys?
                uhh, człowieku, jeszcze wiele tracisz...
                to tak jak kojarzyć początek rock'n'rolla z Elvisem
                skoro masz dostęp do mp3, sprawdź Sugarhill Gang, the Furious Five albo
                Grandmaster Flash
                pozdrowienia
                • Gość: devill Re: IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.12.01, 13:55
                  Gość portalu: Mikey napisał(a):

> Beastie Boys?
                  > uhh, człowieku, jeszcze wiele tracisz...
                  > to tak jak kojarzyć początek rock'n'rolla z Elvisem
                  > skoro masz dostęp do mp3, sprawdź Sugarhill Gang, the Furious Five albo
                  > Grandmaster Flash
                  > pozdrowienia

Czy ja powiedzialem ze to pierwsze albumy Hip-Hopowe ? Jesli tak mnie zrozumiales
                  to sorry...ja powiedzialem ze to najstarszy album do jakiego sie "dokopalem" ! Ja
                  wiem ze sa starsze zespoly ale niemam mozliwosci dostania ich kawalkow.(a z
                  zespolow ktore podales nieznam zadnego ... ale postaram sie "zalatwic ... dzieki)

Pozd...devill
          • Gość: cherry Re: IP: *.chello.pl 31.12.01, 04:32
            Hip-hopu nie da sie poznac, tego sie trzeba uczyc caly czas, bo ta muzyka non
            stop sie rozwija. Tez slucham duzo USA, staram sie dotrzec to tych starych
            albumow jak i wiedziec co sie dzieje w undergroundzie teraz. W Polsce jestesmy
            troche na straconej pozycji, gorszy dostep do plyt itd. W kazdym razie duzo
            daje szerokie pole znajomych z netu, grupy itp mozna sobei wtedy nawzajem
            przesylac piosenki trudnodostepne.
    • dominika3 Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? 29.12.01, 23:58
      Oczywiscie ze jest......i to wiele osob. Hm.......czy to zle? Pytanie jest bez
      sensu zadane...
      • Gość: Cherry Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.chello.pl 31.12.01, 04:33
        nie jest bez sensu a to dla tego ze przez dluzszy czas nie uswiadczylas to ani
        jednego postu o HH.
        • Gość: dUSk Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 19:53
          Gość portalu: Cherry napisał(a):

> nie jest bez sensu a to dla tego ze przez dluzszy czas nie uswiadczylas to ani
          > jednego postu o HH.

I co z tego ? Hip-Hop nie sluzy do obnoszenia sie nim. Prawdziwi znawcy HH nigdy
          sie tu, ani na zadnym innym forum publicznym, nie wypowiedza. Po jaka cholere ?
          Zeby przechwalac sie kto czego i jak dlugo slucha ? To smieszne tak, jak
          dresiarze licytujacy sie na moc swoich pieprzonych wzmacniaczy...
          • Gość: Cherry Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.chello.pl 01.01.02, 21:05
            Czlowieku, ja chcialam sprawdzic czy to forum czytaja ludzie ktozy sluchaja tej
            muzy, a ty sobie niewiadomo co myslisz, wyluzuj troche.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka