Gość: Cherry IP: *.chello.pl 29.11.01, 19:45 czy są tu osoby słuchajace hiphop ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadja Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.devs.futuro.pl 29.11.01, 23:53 sa. No i? )) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherry Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.chello.pl 30.11.01, 16:43 no i fajnie chce zobaczyc czy duzo, ale chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiax Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 17:41 chyba kilka sie znajdzie.... dolacz mnie do listy asiax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-zibit Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.enetwork.pl 30.11.01, 18:06 zwora!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 21:31 To dziwne. Bo wokol ich sporo n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiLLer Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.ists.pl 27.12.01, 17:55 HH tomoim zdaniem naprawde świetna muzyka.Ja słucham od około 2 lat,i uważam że powinien być popularny,byleby sie nie skomercjalizował. Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? 30.11.01, 21:54 Gość portalu: Cherry napisał(a): > czy są tu osoby słuchajace hiphop ??? Nie mogę powiedzieć, żebym słuchał hiphopu całego i był znawcą gatunku, ale są rzeczy, które mnie się podobają i mogę śmiało powiedzieć, że słucham trochę hiphopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 16:26 buh napisał(a): > Gość portalu: Cherry napisał(a): > > > czy są tu osoby słuchajace hiphop ??? > > Nie mogę powiedzieć, żebym słuchał hiphopu całego i był znawcą gatunku, ale są > rzeczy, które mnie się podobają i mogę śmiało powiedzieć, że słucham trochę > hiphopu. > to tak jak ja dodałabym jeszcze polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToM Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.01, 23:40 Jezeli chodzi o Hip Hop to lubie, ale kangurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.speed.planet.nl 02.12.01, 20:09 tak, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luego Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.bial.gazeta.pl 02.12.01, 20:44 ja tez )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHERRY CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? IP: *.chello.pl 03.12.01, 17:27 WIELE OSÓB UWAŻA ZE TYLKO LUDZIE TAK UBIERAJACY SIE SA "PRAWDZIWYMI" HIPHOPOWCAMI, CO MYSLICIE O TYM I CZY TAKI STYL ZARÓWNO U DZIEWCZYN JAK I CHLOPAKÓW WAM SIE PODOBA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 20:08 choć ja sam chętnie noszę szerokie spodnie, naprawdę nie uważam, aby to powinno odgrywać jakąś ważną rolę... chodzi tutaj tylko o muzykę, prawda? jeśli ktoś twierdzi, że tylko "odpowiednio" ubrani powinni słuchać hip hopu, ten ktoś nie ma u mnie szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 16:35 hip-hop to cala kultura nie ograniczalabym jej do ubioru Odpowiedz Link Zgłoś
kaha69 Re: CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? 15.12.01, 16:47 hip-hop to najlepsza muza i nie muszę nosić skejtowych ubrań i bakać, żeby słuchać PFK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedo Re: CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 18:52 HH to mentalność, a nie moda HH to kultura, a nie styl szkoda, ze wielu liudzi mysli własnie na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp_bas Re: CHŁOPAK SKATE DZIEWCZYNA SKATE ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.01, 02:42 Chlopak tak (sam jestem) dziewczyna u mnie kategorycznie NIE !!! dziewczyna powinna wygladac kobieco w swoim ubraniu ... niewyobrazam sobie swojej dziewczyny w mojej bluszie i spodniach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.12.01, 00:16 Hip hop? Uchowaj Boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.12.01, 00:16 Hip hop? Uchowaj Boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 16:42 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHERRY a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.chello.pl 24.12.01, 20:52 CZY JUZ OD KILKU LAT CZY DOPIERO TERAZ KIEDY O HH STALO SIE BARDZO GLOSNO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 23:05 zaczynałem jak był ten program w MTV, chyba nazywał się YO! ale nie jestem pewny teraz powoli przestaję sluchać HH, od kiedy stał się tak modny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 16:39 k44 zaczęłam słuchać jakieś 2lata temu innych tylko jeśli coś mi się nawinęło teraz słucham duzo więcej jest tutaj ktos z kanału (K208-i szysz...) jeśli tak to prosze o kontakt ze mna (najlepiej telefoniczny- wszyscy z kanału maja mój nr) anna t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.chello.pl 27.12.01, 01:23 Mnie tez drazni to ze HH stal sie modny, ale jak zapytasz sie tych "modnych" ludzi czego sluchaja to wylicza moze z 10 skladów i koniec, ja za bardzo kocham ta muze zeby przestac choc nie podoba mi sie to co sie teraz dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedo Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 18:53 ja juz piąty rok polskiego, ale wcześniej się juz jarałem amerykańskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherry Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.chello.pl 27.12.01, 21:23 no to niezly jestes, ja slucham amerykanskiegi i polskiego, troche francuskiego ale dla mnie USA rzadzi, chociaz polski tez bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foOczka Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.core.net.pl 27.12.01, 23:29 hmm kiedy to się zaczęło jakieś 5 lat temu.wciągnęła mnie przyjacióła, nie myslałam, że to będzie moje życie...teraz nie potrafię zasnąć bez bitu w walkmenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devill Re: a OD KIEDY SŁUCHACIE ?????? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.01, 02:58 Mozna powiedziec ze sie slucha i 20 lat to co??? ktos mi mowi ze slucha 10 dobrze pytam wymien kilka kapel zaciol przy 15...20 ja slucham 6 i znalem dwa razy tyle to jest bez sensu takie mowienie jak dlugo sie slucha ... mozna sluchac 2 i kolo cie zagnie bo poswieci muzycze caly wolny ,i nie tylko, czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 dzisiaj rocznica smierci Magika IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 19:41 (( "gdyby Magik był doskonały" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: dzisiaj rocznica smierci Magika IP: *.chello.pl 27.12.01, 01:20 Przyłączam sie "Świeć Panie nad Jego duszą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devill Re: IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.01, 02:52 HIP-HOP hmmmmmm ... widze ze wielu z was mowi ze slucha hip-hopu dobrze, nie kwestjonuje ale ciekawe ilu z was naprawde przesluchalo "klasyki" tej muzyki ja chodz slucham intensywnie hh 6 lat to moge powiedziec ze "klasykow" znam (polskich) ale jesli chodzi o zachod (chodz ten bardzo lubie zwlaszcza USA i Francja) to jestem w powijakach tam jest tego tak duzo ze az strach ... mam 40 giga mp3 za stanow i to kapel ktore powydawaly (i sa "popularne" - tam) plyty no i moze znam 5%. To mnie przeraza ... ale nie zniecheca bardzo lubie sobie siasc i posluchac. A jesli chodzi o ubior to moj kuzyn jest dla mnie "wzorem" hip-hopowca a nosi waskie spodnie obcisle bluzki (lub garniaki) a napewno zaden (moze kilku - w co watpie) z was niejest tak obeznany w tej muzyce ... trzeba sie zastanowic ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 13:14 zgadzam się z tobą wielu kolesi nosi szerokie spodnie, pali trawę, słucha kilka polskich kapel i myśli, że znają hh bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
marlesz Re: oraz pytanie o nową płytę pfk 28.12.01, 14:28 Ja też całkowicie sie zgadzam. Denerwuje mnie też że hh jest utożsamiany TYLKO z takimi ludźmi. Ale niestety stereotypy jeszcze długo będą rządzic naszym życiem. (( Czy ktoś się orientuje kiedy wyjdzie (chociaż mniej więcej) nowa płyta Paktofoniki? (podobno Archiwum Kinematografii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: oraz pytanie o nową płytę pfk IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 21:09 zacznijmy od tego, że ja np. wcale sie na tym nie znam i nie udaje jakiejs mądrej hh słucham od 3 lat ale od kiedy to jest modne to odchodze ostatnio namnozylo sie tak zwanych mc, którzy kapuja to jeszcze mniej niz ja i to mnie bardzo wkurwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 21:22 poczatki hh siegają lat 70 je tez próbowałeś poznać? ciężko dotrzec do takich nagrań podziwiam cie moje archiwum jest skromne a poza tym mój kochany braciszek kasuje jego część co jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devill Re: IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.01, 23:22 najstarszym albumem do jakiego dotarlem do I Beastie Boys...a jesli chodzi o kolekcje to wspolczuje (anka9009) pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 03:17 Beastie Boys? uhh, człowieku, jeszcze wiele tracisz... to tak jak kojarzyć początek rock'n'rolla z Elvisem skoro masz dostęp do mp3, sprawdź Sugarhill Gang, the Furious Five albo Grandmaster Flash pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devill Re: IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.12.01, 13:55 Gość portalu: Mikey napisał(a): > Beastie Boys? > uhh, człowieku, jeszcze wiele tracisz... > to tak jak kojarzyć początek rock'n'rolla z Elvisem > skoro masz dostęp do mp3, sprawdź Sugarhill Gang, the Furious Five albo > Grandmaster Flash > pozdrowienia Czy ja powiedzialem ze to pierwsze albumy Hip-Hopowe ? Jesli tak mnie zrozumiales to sorry...ja powiedzialem ze to najstarszy album do jakiego sie "dokopalem" ! Ja wiem ze sa starsze zespoly ale niemam mozliwosci dostania ich kawalkow.(a z zespolow ktore podales nieznam zadnego ... ale postaram sie "zalatwic ... dzieki) Pozd...devill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: IP: *.chello.pl 31.12.01, 04:32 Hip-hopu nie da sie poznac, tego sie trzeba uczyc caly czas, bo ta muzyka non stop sie rozwija. Tez slucham duzo USA, staram sie dotrzec to tych starych albumow jak i wiedziec co sie dzieje w undergroundzie teraz. W Polsce jestesmy troche na straconej pozycji, gorszy dostep do plyt itd. W kazdym razie duzo daje szerokie pole znajomych z netu, grupy itp mozna sobei wtedy nawzajem przesylac piosenki trudnodostepne. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika3 Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? 29.12.01, 23:58 Oczywiscie ze jest......i to wiele osob. Hm.......czy to zle? Pytanie jest bez sensu zadane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherry Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.chello.pl 31.12.01, 04:33 nie jest bez sensu a to dla tego ze przez dluzszy czas nie uswiadczylas to ani jednego postu o HH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dUSk Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 19:53 Gość portalu: Cherry napisał(a): > nie jest bez sensu a to dla tego ze przez dluzszy czas nie uswiadczylas to ani > jednego postu o HH. I co z tego ? Hip-Hop nie sluzy do obnoszenia sie nim. Prawdziwi znawcy HH nigdy sie tu, ani na zadnym innym forum publicznym, nie wypowiedza. Po jaka cholere ? Zeby przechwalac sie kto czego i jak dlugo slucha ? To smieszne tak, jak dresiarze licytujacy sie na moc swoich pieprzonych wzmacniaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherry Re: Czy ktos tu słucha HIP HOPU ? IP: *.chello.pl 01.01.02, 21:05 Czlowieku, ja chcialam sprawdzic czy to forum czytaja ludzie ktozy sluchaja tej muzy, a ty sobie niewiadomo co myslisz, wyluzuj troche. Odpowiedz Link Zgłoś