aric 02.06.03, 11:00 dobrym aktorem?? Jak widać może. Nie wiem jak to się udało reżyserowi filmu Copland, ale Sylwek był rewelacyjny. Ogladałem ten film po raz trzeci i po raz trzeci byłem pod wrażeniem. Tak mi się jakoś chciało napisać ten post, dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Czy Sylwester Stallone może byc 03.06.03, 08:56 No cóż, widzę, że nibeardzo watek stał się popularny. Nieszkodzi, może zmienimy lekko profil, choć w sumie o to własnie mi chodziło: Kiepscy aktorzy, bardzo dobre filmy. PS Wczoraj w Pociagu z Forsą Jenifer L. pokazała cycki.))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Czy Sylwester Stallone może byc 03.06.03, 11:10 Ciekawe czy wiesz w jakim filmie zadebiutował Stallone..? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Czy Sylwester Stallone może byc 03.06.03, 11:20 Z tego co sięgam pamieciom to zauważyłem go w Bananowym Czubku u Allena w scenie w metrze. A jeżeli chodzi o głowną rolę to chyba w Rockym i faktycznie był w tym filmie niezły. Jak również w Rambo, pierwsza część jest jak najbardziej na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Czy Sylwester Stallone może byc 03.06.03, 11:24 aric napisał: > Z tego co sięgam pamieciom to zauważyłem go w Bananowym Czubku u Allena w > scenie w metrze. > A jeżeli chodzi o głowną rolę to chyba w Rockym i faktycznie był w tym filmie > niezły. Jak również w Rambo, pierwsza część jest jak najbardziej na poziomie. Dobry jestes aric....faktycznie w Bananowym Czubku.......zreszta bardzo zabawnym filmie...)) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Czy Sylwester Stallone może byc 03.06.03, 12:04 gregkor napisał: > aric napisał: > > > Z tego co sięgam pamieciom to zauważyłem go w Bananowym Czubku u Allena w > > scenie w metrze. > > A jeżeli chodzi o głowną rolę to chyba w Rockym i faktycznie był w tym fil > mie > > niezły. Jak również w Rambo, pierwsza część jest jak najbardziej na > poziomie. > > Dobry jestes aric....faktycznie w Bananowym Czubku.......zreszta bardzo > zabawnym filmie...)) Powaznie? Nie pamietam go w tym filmie. Ja obejrzalam wreszcie Ediego Trzaskalskiego, b.dobry film, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś