pixie 04.06.03, 22:38 W sobotę o 9.30. Uważacie, że warto na to wstawać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radio.minus Re: Mopman na Polsacie 05.06.03, 03:20 W pierwszym programie bodaj Pudelsi... nie wiem jak wy, ale ja wstanę... ------------ mopwoman Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: Mop Man na Polsacie 07.06.03, 18:21 Wstałam, obejrzałam. Zgrzebna oprawa plastyczna, były red. Leszczyński nie bardzo wiedział co począć z rękami i oczami, ale z mówieniem problemów nie miał. Wywiady z Pudelsami i połową Pogodno, zapowiedzi koncertów, kontrowersyjny teledysk Madonny, recenzje płyt, mówiony felieton o festiwalu w Opolu, trochę o Led Zeppelin i Mike'u Oldfieldzie. Wrażenie ogólne na 4. Jak dla mnie to trochę za bardzo eklektyczne - wszystkiego po troszku, a za mało konkretów. Na plus oceniam obecność polskiej muzyki alternatywnej, żeby jeszcze coś o alternatywie obcojęzycznej... Ale w przyszłym tygodniu chyba też wstanę. Zdaje się, że ma być wywiad z Hetfieldem (?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Mop Man na Polsacie IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 07.06.03, 18:39 widziałem pół pierwszej połowy mopman sztywny, recytował przestraszony jak uczeń na akademii nudne wywiady recenzje, w których jedynym argumetem było: "zła płyta" wiało nudą i amatorszczyzną gorzej niż w rowerze błazeja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samaobora Re: Mop Man na Polsacie IP: 81.15.220.* 09.06.03, 12:22 Ten wywiad z Pudelsami to totalna beznadzieja. Nawet nie mogli dokończyć odpowiedzi bo szanowny pan redaktor kończył za nich. Recenzje płyt to wogóle totalna amatorka. Może niech pan szanowny redaktor zostanie przy pisaniu, bo jak prowadził program na Tylko Muzyce to też strasznie wiało amatorką. Po prostu chłopak w tv się nie sprawdza. Ps. W następnym programie ma być Peter z Vadera. Ciekaw jestem tego wywiadu prowadzonego przez wielce szanownego redaktora o korzeniach punkowo-hipisowsko- rastamańskiech (co to wogóle za absurd jest?). Odpowiedz Link Zgłoś
radio.minus Re: Mop Man na Polsacie 08.06.03, 18:35 Mopman rzeczywiścietroszkę był spięty, ale jak na pierwszy odcinek nie było aż tak tragicznie. Chętnie zobaczę kolejny program i mam nadzieje, że się rozkręci. ---------- dziennikarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Mop Man na Polsacie IP: *.chello.pl 09.06.03, 12:50 a co mówił o festiwalu w opolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Mop Man na Polsacie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 12:55 ze jak łzy to nr 1 w polsce to on sie rozpłacze i jeszcze ze na festiwalu bylo strasznie nudno bo byly same starocie a nowych rzeczy czyli hh i klubowej muzy nie puszczaja nawet transmisji Odpowiedz Link Zgłoś