Dodaj do ulubionych

Mop Man na Polsacie

04.06.03, 22:38
W sobotę o 9.30. Uważacie, że warto na to wstawać?
Obserwuj wątek
    • radio.minus Re: Mopman na Polsacie 05.06.03, 03:20
      W pierwszym programie bodaj Pudelsi... nie wiem jak wy, ale ja wstanę...

------------
      mopwoman
    • pixie Re: Mop Man na Polsacie 07.06.03, 18:21
      Wstałam, obejrzałam. Zgrzebna oprawa plastyczna, były red. Leszczyński nie
      bardzo wiedział co począć z rękami i oczami, ale z mówieniem problemów nie
      miał. Wywiady z Pudelsami i połową Pogodno, zapowiedzi koncertów,
      kontrowersyjny teledysk Madonny, recenzje płyt, mówiony felieton o festiwalu w
      Opolu, trochę o Led Zeppelin i Mike'u Oldfieldzie. Wrażenie ogólne na 4. Jak
      dla mnie to trochę za bardzo eklektyczne - wszystkiego po troszku, a za mało
      konkretów. Na plus oceniam obecność polskiej muzyki alternatywnej, żeby jeszcze
      coś o alternatywie obcojęzycznej... Ale w przyszłym tygodniu chyba też wstanę.
      Zdaje się, że ma być wywiad z Hetfieldem (?).
      • Gość: etam Re: Mop Man na Polsacie IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 07.06.03, 18:39
        widziałem pół pierwszej połowy
        mopman sztywny, recytował przestraszony jak uczeń na akademii
        nudne wywiady
        recenzje, w których jedynym argumetem było: "zła płyta"
        wiało nudą i amatorszczyzną
        gorzej niż w rowerze błazeja
      • Gość: samaobora Re: Mop Man na Polsacie IP: 81.15.220.* 09.06.03, 12:22
        Ten wywiad z Pudelsami to totalna beznadzieja. Nawet nie mogli dokończyć
        odpowiedzi bo szanowny pan redaktor kończył za nich. Recenzje płyt to wogóle
        totalna amatorka.
        Może niech pan szanowny redaktor zostanie przy pisaniu, bo jak prowadził
        program na Tylko Muzyce to też strasznie wiało amatorką. Po prostu chłopak w tv
        się nie sprawdza.
        Ps. W następnym programie ma być Peter z Vadera. Ciekaw jestem tego wywiadu
        prowadzonego przez wielce szanownego redaktora o korzeniach punkowo-hipisowsko-
        rastamańskiech (co to wogóle za absurd jest?).
    • radio.minus Re: Mop Man na Polsacie 08.06.03, 18:35
      Mopman rzeczywiścietroszkę był spięty, ale jak na pierwszy odcinek nie było aż
      tak tragicznie. Chętnie zobaczę kolejny program i mam nadzieje, że się rozkręci.
      ----------
      dziennikarka
      • Gość: eroll Re: Mop Man na Polsacie IP: *.chello.pl 09.06.03, 12:50
        a co mówił o festiwalu w opolu?
        • Gość: papapat Re: Mop Man na Polsacie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 12:55
          ze jak łzy to nr 1 w polsce to on sie rozpłacze
          i jeszcze ze na festiwalu bylo strasznie nudno bo byly same starocie a nowych
          rzeczy czyli hh i klubowej muzy nie puszczaja nawet transmisji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka