gregkor Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 14:23 As jest w sam raz ale go nie ma wśród nas.....TWA tęskni za Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 14:32 To może ja pójde poszukać Guru... w Łodzi jest tak straszny upał, ze ulice z powodu roztopionego asfaltu zrobiły się niebezpieczne.... a może As zaległ w jakiejś miejskiej fontannie ) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 14:36 Czekamy na wynik poszukiwań. Weź ze sobą może jakiś płyn regenerujący. Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 14:41 Oczywiście... tylko jeśli to asfalt, to sam płyn nie pomoże, a jeśli fontanna, to myśle że As ma płynu regenerującego pod dostatkiem )) No ale po dzielnych i męczących poszukiwaniach przy takiej temperaturze cudowny napój może się przydać ekipie ratunkowej )) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 14:44 elentarii napisała: No ale po dzielnych i męczących poszukiwaniach przy takiej temperaturze cudowny napój może się przydać ekipie ratunkowej )) Ja właśnie o ekipie myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 14:50 Już wiem na pewno ukrył sie w jakiejś talii kart....więc elentarii....zacznij od kiosków ruchu..)) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 14:51 W okolica rynku bałuckiego podejme poszukiwanie ok godziny 16. Wtedy ruszę i będe się bacznie rozgledał. A co do upałów to już niedługo, niebo spowijaja chmurki piętra wysokiego, czyli zwiastujące zmiane pogody. Cirrostratusy w przewadze, deszcz może spaść niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 14:53 aric napisał: > W okolica rynku bałuckiego podejme poszukiwanie ok godziny 16. Wtedy ruszę i > będe się bacznie rozgledał. A co do upałów to już niedługo, niebo spowijaja > chmurki piętra wysokiego, czyli zwiastujące zmiane pogody. Cirrostratusy w > przewadze, deszcz może spaść niebawem. Wiedzę, że przesłuchałes Weather Report...i tak Cie jakoś wzięło..na prognozy..)) Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 14:56 Odrobina ciepłego letniego deszczu by się przydała... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 15:10 Heavy Weather bedzie i deszcz spadnie, własnie słonko zachodzi. A prognozy to takie zboczenie zawodowe z lat studenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
foksia Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 15:17 Aric ekspercie od pogody, kiedy wyjechac na wakacje, zeby pogoda byla dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 15:49 Znaczy się zależy gdzie wyjeżdzasz. Najlepsza pogoda bedzie teraz i na poczatku lipca. A najcieplejsze morze na przełomie lipca i sierpnia. Ale wtedy już dzień krótszy i noce chłodniejsze. Więc wybór należy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Gdzie jest guru???!!! 05.06.03, 15:19 Mam telefon do Asa, moze zadzwonic? Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus a powietrza coraz mniej... 05.06.03, 17:17 cze67 napisał: > Asie, ja tęsknię! Przekazaliśmy mu, że tęsknicie. Bardzo mu to pomogło, poważnie... nieparlamentarna opozycja Odpowiedz Link Zgłoś