mesmeredia 06.06.03, 21:13 bo mi zostało 50 minut wolnego na płycie?? i nie mam koncepcji. Dodam, że pierwsze 30 to akustyczny koncert Mansunów... Please, help jakoś, no? I. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesmeredia Re: Ludzie!! Co se nagrać 07.06.03, 10:04 Dograłam sobię melancholijny Opeth bo odzew był nijki i się na noc wkurwiłam. I. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: nowy Opeth? 07.06.03, 10:21 Nie wiem czy nowy, aż tak się Opethem nie interesuję, "Damnation" się to zwie, widziałam w sklepie, że kosztowało 67 zl (chyba) to z tego wszystkiego sobie ściągnęłam. Bardzo Anathemowate, na wieczorki, smęcenie. Ja to nazywam, że panowie wymagają pocieszenia. No i mam płytke za chyba aż 2 zl (bo kupuję płytki w tych grubych okładkach, bo coś widac boku). I. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 ahh 07.06.03, 10:26 to bardzo słuszna postawa. Ja jednak uznałam,że panowie z Metalliki zasłużyli na wsparcie finansowe, bo jak nie to nagrają "Reload it again" ekhm. I takiej płyty słucham na smętne,samotne wieczory. Poranki.Popołudnia )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Grupa trzymająca władzę :))))) 07.06.03, 10:48 racja,racja. Tak poważnie to mam prawie same mp3, a kupiłam płytę bo w sieci jakieś gówno krąży, a ja mam modem Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Grupa trzymająca władzę :))))) 07.06.03, 10:59 Hehe, ja mam sieć a abonament płaci brat )))) I to jest piękne, bo ja najwięcej korzystam )))) I. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Phi! 07.06.03, 11:01 W ciągu 2 tygodni wyprowadzam się z leśnej głuszy i będę mieć stałe łącze, opłacane of korz przez mamę hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś