petshopgirl Re: Barbara Marcinik 22.05.07, 12:50 po tym wczorajszym secie "zrobiła się" zmanierowany babsztyl Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Barbara Marcinik 22.05.07, 14:35 A juz kojarze, to ta pani na spowalniaczach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Barbara Marcinik 22.05.07, 14:45 Słuchając jej pretensjonalnych modulacji wczoraj wieczorem, że się wyrażę, szło zatęsknić nawet za Cejrowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.cobosco Re: Barbara Marcinik 22.05.07, 14:47 Ale czemu nieznośna? - Zamyka okno, kiedy ty chcesz otworzyć? - Chodzi w drewniakach/butach na głośnym obcasie i tupie bez sensu o podłogę? - Co pięć minut wychodzi do toalety a wychodząc nie zamyka drzwi, tylko nimi trzaska - Ma wkurzający dzwonek w komórce, który bez przerwy dzwoni i Cię rozprasza? - Zadaje idiotyczne pytania, na które bez problemu znalazałaby odpowiedź, gdyby tylko wstukała odpowiednie hasło na Google? Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Barbara Marcinik 22.05.07, 15:01 matt.cobosco sformułował zamknięty katalog zachowań nieznośnych. Przejdzie on do historii jako Zamknięty Katalog Zachowań Nieznośnych wg matta.cobosco. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.cobosco Re: Barbara Marcinik 22.05.07, 15:28 Ten Katalog wcale nie rości sobie praw do kompletności;) Odpowiedz Link Zgłoś
marmots Re: Barbara Marcinik 22.05.07, 17:15 od pani Marcinik wolniej mówi i myśli już chyba tylko sam dyrektor Skowroński. Pani Marcinik należy z pewnością do tej grupy prezenterów, którzy słysząc swój głos w słuchawkach doznają orgastycznego uniesienia - taki ten głos "profesjonalny". Ja nie cierpię jej głosu i maniery. Dla przeciwwagi bardzo lubię np głos Artura Andrusa, słychać, że lubi swoich słuchaczy, mówi do nich, a nie się przed nimi popisuje jak pani M. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 katalogi 22.05.07, 20:06 Bo musisz dojść do 10 przykazań matkobosko i się ukompletnisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
xk nigdy jej nie lubiłem 23.05.07, 02:01 ale skoro niektórzy uwielbiają ten zrozumiały tylko dla prowadzącej MBK, to ja się nie wtrącam - cóż demokracja! Odpowiedz Link Zgłoś