aislinn 08.06.03, 10:57 No właśnie. Jak zdrówko ? Give me an invitation and I 'll be there Unless , of course, I have to be somewhere Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: O widzę że powstawaliście już :-) 08.06.03, 11:06 Ja powstawałem godzinę temu. Zdrówko zmierza ku lepszemu Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 kupiłem sobie kilo czereśni 11.06.03, 13:38 jeszcze nie zjadłem, więc na razie zdrówko dobrze. ale jak mi ktos nie powie w odpowiednim momencie, żebym przestał je jeść, to coś czuję, że może się pogorszyć. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: O widzę że powstawaliście już :-) 08.06.03, 11:06 Jestem połamany po wczorajszym buleniu,krzyże mnie bolą,cóż-starość nie radość... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O widzę że powstawaliście już :-) 08.06.03, 11:08 Ja już też dawno wstałem i zdrówko jak zawsze, aż szkoda, że się wczorajszy wieczór/ranek już skończył. Ech... trzeba to będzie powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O widzę że powstawaliście już :-) 08.06.03, 11:16 Ha ! Vul ! Masz rację bayer jeździ za 1.3. Ha ! A tak poza tymto Gaspar, nie przejmuj się, nas też boli. Znaczy, mnie. Nie wiem po czym, chyba po siedzeniu na stole po turecku ))) A głowa to już nie wiem zupełnie po czym mnie boli. Idę zaraz głosować żeby sięjuż cooper nie czepiał Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O widzę że powstawaliście już :-) 08.06.03, 11:18 Ais, no właśnie, więc polecam Grosik i City po 1.20 - a teraz idź głosować, a na świeżym powietrzu głowa Cię przestanie boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O widzę że powstawaliście już :-) 08.06.03, 12:40 Wstałam całkiem niedawno. Ale poszłam spać godz. 5:00, więc proszę mi nie robić wymówek. Widzę nocne/ranne ptaszki już na nogach. Życzę miłego dnia. Ja wybieram się na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: O widzę że powstawaliście już :-) 08.06.03, 13:57 Wstałam. Nie mam kaca ( w przeciwieństwie co do niektórych). Hem. Może powtórzymy wkrótce. Ale nic nie obiecuję Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: O widzę że powstawaliście już :-) 08.06.03, 15:26 Skoro wszyscy żyją i udzielają sie intelektualnie to fajowo. Idę sobie zrobić kawusi w celu przepicia ciasta z truskawkami. Zaimprezowanym - dużo płynów i węglowodanów życzę. I. Built to Spill czy cokolwiek to miało być - fajne. Szczególnie łatwo wchodzi po Hell is For Heroes. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O widzę że powstawaliście już :-) 11.06.03, 10:48 ja dzis wczesnie wstalam.. i sobie ciagle powtarzam jedno proste pytanie: po co??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 happy days ciąg dalszy 11.06.03, 10:52 ja też wstałam wcześnie i nawet już piątkę dostałam )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: happy days ciąg dalszy 11.06.03, 13:48 gratuluje!!! przynajmniej Tobie cos milego sie przytrafilo Odpowiedz Link Zgłoś