boobie 10.06.03, 19:08 Dlaczego jeżeli w temacie jest coś o Bajmie to od razu zaczyna się z tej biednej kapeli taka zlewka? Biedni fani Beaty i spółki muszą płakać po kryjomu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: BAJM 10.06.03, 21:26 Nie damy się!!! Płaczmy jawnie, nie po kryjomu! Ja się nie wstydzę swojej miłości do Beaty! PS. Beata jest super! Kto myśli inaczej jest muzycznym idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: BAJM 10.06.03, 21:44 vulture napisał: > Oczywiście, kto nie lubi Kozidrak, ten pedał. Jakże to celnie ująłeś, kolego! Widać od razu, że jesteś prawdziwym fanem Beaty i jej chłopaków! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: BAJM 10.06.03, 21:46 Jasne, Beata jest najlepsza. Beata, kochamy Cię! Jesteś boginią! Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: BAJM 10.06.03, 21:49 Beatka!!! tylko ty potrafisz śpiewac na polskim rynku muzycznym. radujesz nasze dusze, nasze serca swoim perlistym śpiewem, poprzez piękne teksty pomagsz nam rozwiązywac życiowe problemy. kochamy Cię, i nie przestaniemy, mimo wrogich ataków na Ciebie, jesteś prawdziwą Czarną Damą Rocka. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Życiowe problemy 10.06.03, 21:54 Mówiłeś jak dziecko A potem radość krótka była w sercach Kiedy zielone drzewko niosłeś, na rękach I rok następny witaliśmy we dwoje W maleńkim pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Życiowe problemy 10.06.03, 21:57 Mnie muzyka Beaty wyciągnęła z alkoholizmu! Od kiedy usłyszałem utwór "Nie ma wody na pustymi" nie wziąłem do ust ani kropli! To już niemal 20 lat! Beatko, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Życiowe problemy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 09:56 Przebój "Nie ma wody na pustyni" był aluzją do wielkich blokowisk - sypialni , pustyni bez zieleni, sklepów, kin, teatrów. O to chodziło, głąby kapuściane!!! Nie żyliście w PRL-u? Pewnie nie bo tu same dzieciaki piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Życiowe problemy 11.06.03, 12:05 Gość portalu: Max napisał(a): > Przebój "Nie ma wody na pustyni" był aluzją do wielkich blokowisk - sypialni , pustyni bez zieleni, sklepów, kin, teatrów. O to chodziło, głąby kapuściane!!! Nie żyliście w PRL-u? Pewnie nie bo tu same dzieciaki piszą. Czy ja pamiętam PRL??? Ja Gomułkę jeszcze pamiętam! PS. A u Ciebie, zdaje się, wspomnienia z czasów PRL spowodowały zanik poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Życiowe problemy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 13:46 Poczucie humoru też ma swoje granice. Co innego delikatny żart, a co innego robienie sobie jaj na okrągło. Z Kobiety nie wypada się tak naigrywać a co dopiero z takiej dobrej wokalistki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Życiowe problemy 11.06.03, 13:54 A co ja takiego napisałem? PS. Beata jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Życiowe problemy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 14:36 Po prostu naśmiewasz się - sam pod róznymi nickami lub ze swoim kumplem ze świetnej wokalistki (zresztą ten wątek podjął ktoś właśnie o tym "nalewaniu" się z Bajmu pisze. Owszem Bajm jest komercyjny ale oby tylko taka komercja nam groziła..... (vide: Ich Troje, Kaja P. Natalia K., Kasia K. itp itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Życiowe problemy 11.06.03, 14:48 Gość portalu: Max napisał(a): > Po prostu naśmiewasz się - sam pod róznymi nickami lub ze swoim kumplem ze > świetnej wokalistki (zresztą ten wątek podjął ktoś właśnie o tym "nalewaniu" > się z Bajmu pisze. Owszem Bajm jest komercyjny ale oby tylko taka komercja nam groziła..... (vide: Ich Troje, Kaja P. Natalia K., Kasia K. itp itd.) Nie ukrywam się pod innymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Ma rację!!! 11.06.03, 11:50 już nie mowiąc o tym, ilu ludzi utwór "szklanka wody" wyciągnął z koszmaru narkomanii... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ech! 11.06.03, 14:41 Właśnie, nie wolno się śmiać z tak wielkiej wokalistki. Beata, jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.orgazmo ach! 11.06.03, 17:47 Jesteście świetni i bardzo zabawni. Wasze wpisy w tym wątku są ekstremalnie cool, i nic się z nimi równać nie może. No chyba, że twórczość Beaty. Widzę jak wspaniale potraficie się bawić w przerwach pomiędzy wspaniałymi dyskusjami na tym forum, z których zresztą ono słynie. Ten wątek, dzięki waszym wpisom, wyciągnął mnie z poważnego doła, który niechybnie doprowadziłby mnie do straszliwej i niewesołej śmierci. Zajebiście! Jestem z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ach! 11.06.03, 19:46 No to fajnie, a teraz marsz ustawiać się w kolejce po nowy album. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: return Re: BAJM IP: *.uni.torun.pl 11.06.03, 15:50 boobie napisal/: > Dlaczego jezeli w temacie jest cos o Bajmie to od razu zaczyna sie z tej > biednej kapeli taka zlewka? Biedni fani Beaty i spól/ki musza pl/akac po > kryjomu... wtorna muzyka i zenujace teksty cos dla spragnionych wody w mozgu bue Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: BAJM 11.06.03, 15:57 wszyscy na tym forum są wredni i tylko udaja że lubią Beatę, zwłaszcza Cze i Vulture p.s. kocham cie Beata bez względu na okoliczności! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Nie jesteśmy sami! 11.06.03, 18:24 Nie tylko my kochamy Bajm! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17&w=4801642&a=4801642 Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Beata, Beata! 11.06.03, 23:37 Pięknie to wyglądąło podczas Opola. Wpadłem do pokoju gdzie leciała właśnie Beata. Skończyła śpiewać, zeszła ze sceny a tu z widownii "Beata, Beata". A ona, wzruszona, wróciła. To było przeżycie PS. Jak mówiłem magoczne słowo BAJM daje automatycznie dużo wpisów... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Beata, Beata! 12.06.03, 05:03 Święta racja, gdy tylko ktoś krzyknie: "Beata!", wszyscy padamy na kolana. Beata, kochamy Cię!!! Odpowiedz Link Zgłoś