10.06.03, 19:08
Dlaczego jeżeli w temacie jest coś o Bajmie to od razu zaczyna się z tej
biednej kapeli taka zlewka? Biedni fani Beaty i spółki muszą płakać po
kryjomu...
Obserwuj wątek
    • vulture Re: BAJM 10.06.03, 19:12
      Beata, nie martw się, kochamy Cię!
      • oko_jeza Re: BAJM 10.06.03, 20:06
        Beata nasza miłośc, jedyna i prawdziwa!!!
        • cze67 Re: BAJM 10.06.03, 21:26
          Nie damy się!!! Płaczmy jawnie, nie po kryjomu! Ja się nie wstydzę swojej
          miłości do Beaty!

PS. Beata jest super! Kto myśli inaczej jest muzycznym idiotą.
          • vulture Re: BAJM 10.06.03, 21:34
            Oczywiście, kto nie lubi Kozidrak, ten pedał.
            • cze67 Re: BAJM 10.06.03, 21:44
              vulture napisał:

> Oczywiście, kto nie lubi Kozidrak, ten pedał.

Jakże to celnie ująłeś, kolego! Widać od razu, że jesteś prawdziwym fanem
              Beaty i jej chłopaków!
              • vulture Re: BAJM 10.06.03, 21:46
                Jasne, Beata jest najlepsza. Beata, kochamy Cię! Jesteś boginią!
                • oko_jeza Re: BAJM 10.06.03, 21:49
                  Beatka!!! tylko ty potrafisz śpiewac na polskim rynku muzycznym. radujesz nasze
                  dusze, nasze serca swoim perlistym śpiewem, poprzez piękne teksty pomagsz nam
                  rozwiązywac życiowe problemy. kochamy Cię, i nie przestaniemy, mimo wrogich
                  ataków na Ciebie, jesteś prawdziwą Czarną Damą Rocka.
                  • mesmeredia Życiowe problemy 10.06.03, 21:54
                    Mówiłeś jak dziecko

A potem radość krótka była w sercach

Kiedy zielone drzewko niosłeś, na rękach

I rok następny witaliśmy we dwoje

W maleńkim pokoju
                    • cze67 Re: Życiowe problemy 10.06.03, 21:57
                      Mnie muzyka Beaty wyciągnęła z alkoholizmu! Od kiedy usłyszałem utwór "Nie ma
                      wody na pustymi" nie wziąłem do ust ani kropli! To już niemal 20 lat! Beatko,
                      dzięki!
                      • Gość: Max Re: Życiowe problemy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 09:56
                        Przebój "Nie ma wody na pustyni" był aluzją do wielkich blokowisk - sypialni ,
                        pustyni bez zieleni, sklepów, kin, teatrów. O to chodziło, głąby kapuściane!!!
                        Nie żyliście w PRL-u? Pewnie nie bo tu same dzieciaki piszą.
                        • cze67 Re: Życiowe problemy 11.06.03, 12:05
                          Gość portalu: Max napisał(a):

> Przebój "Nie ma wody na pustyni" był aluzją do wielkich blokowisk - sypialni
                          , pustyni bez zieleni, sklepów, kin, teatrów. O to chodziło, głąby
                          kapuściane!!! Nie żyliście w PRL-u? Pewnie nie bo tu same dzieciaki piszą.

Czy ja pamiętam PRL??? Ja Gomułkę jeszcze pamiętam!

PS. A u Ciebie, zdaje się, wspomnienia z czasów PRL spowodowały zanik poczucia
                          humoru.
                          • Gość: Max Re: Życiowe problemy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 13:46
                            Poczucie humoru też ma swoje granice. Co innego delikatny żart, a co innego
                            robienie sobie jaj na okrągło. Z Kobiety nie wypada się tak naigrywać a co
                            dopiero z takiej dobrej wokalistki!!!
                            • cze67 Re: Życiowe problemy 11.06.03, 13:54
                              A co ja takiego napisałem?

PS. Beata jest super!
                              • Gość: Max Re: Życiowe problemy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 14:36
                                Po prostu naśmiewasz się - sam pod róznymi nickami lub ze swoim kumplem ze
                                świetnej wokalistki (zresztą ten wątek podjął ktoś właśnie o tym "nalewaniu"
                                się z Bajmu pisze.
                                Owszem Bajm jest komercyjny ale oby tylko taka komercja nam groziła.....
                                (vide: Ich Troje, Kaja P. Natalia K., Kasia K. itp itd.)
                                • cze67 Re: Życiowe problemy 11.06.03, 14:48
                                  Gość portalu: Max napisał(a):

> Po prostu naśmiewasz się - sam pod róznymi nickami lub ze swoim kumplem ze
                                  > świetnej wokalistki (zresztą ten wątek podjął ktoś właśnie o tym "nalewaniu"
                                  > się z Bajmu pisze. Owszem Bajm jest komercyjny ale oby tylko taka komercja
                                  nam groziła..... (vide: Ich Troje, Kaja P. Natalia K., Kasia K. itp itd.)

Nie ukrywam się pod innymi nickami.
                  • vulture Ma rację!!! 10.06.03, 21:57
                    Beata, jesteś najlepsza!
                    • oko_jeza Re: Ma rację!!! 11.06.03, 11:50
                      już nie mowiąc o tym, ilu ludzi utwór "szklanka wody" wyciągnął z koszmaru
                      narkomanii...
                      • kapitan.orgazmo ech! 11.06.03, 12:25
                        tak się bawią wyższe sfery
                        • vulture Re: ech! 11.06.03, 14:41
                          Właśnie, nie wolno się śmiać z tak wielkiej wokalistki. Beata, jesteśmy z Tobą!
                          • kapitan.orgazmo ach! 11.06.03, 17:47
                            Jesteście świetni i bardzo zabawni. Wasze wpisy w tym wątku są ekstremalnie cool, i nic się z nimi równać nie może. No chyba, że twórczość Beaty. Widzę jak wspaniale potraficie się bawić w przerwach pomiędzy wspaniałymi dyskusjami na tym forum, z których zresztą ono słynie. Ten wątek, dzięki waszym wpisom, wyciągnął mnie z poważnego doła, który niechybnie doprowadziłby mnie do straszliwej i niewesołej śmierci. Zajebiście! Jestem z wami!
                            • vulture Re: ach! 11.06.03, 19:46
                              No to fajnie, a teraz marsz ustawiać się w kolejce po nowy album.
    • Gość: return Re: BAJM IP: *.uni.torun.pl 11.06.03, 15:50
      boobie napisal/:

> Dlaczego jezeli w temacie jest cos o Bajmie to od razu zaczyna sie z tej
      > biednej kapeli taka zlewka? Biedni fani Beaty i spól/ki musza pl/akac po
      > kryjomu...
      wtorna muzyka i zenujace teksty
      cos dla spragnionych wody w mozgu
      bue
      • oko_jeza Re: BAJM 11.06.03, 15:57
        wszyscy na tym forum są wredni i tylko udaja że lubią Beatę, zwłaszcza Cze i
        Vulture smile
        p.s. kocham cie Beata bez względu na okoliczności!
        • cze67 Nie jesteśmy sami! 11.06.03, 18:24
          Nie tylko my kochamy Bajm!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17&w=4801642&a=4801642
          • boobie Beata, Beata! 11.06.03, 23:37
            Pięknie to wyglądąło podczas Opola. Wpadłem do pokoju gdzie leciała właśnie
            Beata. Skończyła śpiewać, zeszła ze sceny a tu z widownii "Beata, Beata". A
            ona, wzruszona, wróciła. To było przeżycie smile
            PS. Jak mówiłem magoczne słowo BAJM daje automatycznie dużo wpisów... smile
            • vulture Re: Beata, Beata! 12.06.03, 05:03
              Święta racja, gdy tylko ktoś krzyknie: "Beata!", wszyscy padamy na kolana.
              Beata, kochamy Cię!!!
              • ilhan Re: Beata, Beata! 12.06.03, 09:55
                Beata, jesteś super!!!
                • vulture Re: Beata, Beata! 12.06.03, 22:52
                  Beata, jesteś zajebista!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka