Dodaj do ulubionych

wydlubanie oczu

30.09.11, 22:02
kiedys lecial film japonski byl tam motyw ze facet zakochany ale niesmialy w piosenkarce
ona miala wypadek i cos tam z twarza jej sie stalo wlasciwie to malo co bo ogolnie ok wygladala tylko czesc buzi miala zslonienta
on wiedzial ze juz nie bedzie cchiala go zobaczyc no bo ta twarz wiec se wydlubal oczy.

yeraz patrze ze ma leciec film ze facet oczami sprowadzal zly urok i smierc i jak jego zona urodzila to sobie wylupil oczy dla donbra dziecka [chyba bo jescze nie ogladalem]

zdaje mi sie ze teraz albo wogole ludzie nie sa zdolni do takich rzeczy
nieumiem wyrazic o co mi chodzi ale cos w rodzaju ze kazdy pojedynczy czlowiek teraz to bog wie co.tak mysli odczesnie co jutro co za 100 lat wzystko poukladane.

balbym sie wydlubac sobie oczy.ale muglbym sobie odciac rece np.

a wy co byscie mogli sobie zrobic dla dobra sprawy?
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: wydlubanie oczu 30.09.11, 22:14
      numu napisał:

> a wy co byscie mogli sobie zrobic dla dobra sprawy?
      >
      Skoro ona była niepełnosprawna to on powinien być sprawny, aby jej pomagać.
      Nic nie zrobiłbym sobie. Lubię moje ciało.
      • numu Re: wydlubanie oczu 01.10.11, 16:57
        nie rozumiesz.oni nie byli razem .on chcial sie tylko z nia spotkac a poniewaz ona zostala oszpecona to nigdy nie pozwolila by zeby sie do niej zblizyl zobaczyl itd.
        taka scena byla na plazy: ona siedzi i jego przyprowadzila chyba jej matka czy ktos
        i do niej ze pan jakis tam chce z nia porozmawiac
        ona ze nie
        ta matka : ze pan jakis tam jest niewidomy
        ona do niego podchodzi
        i sie urwalo.pokazali morze czy cos.
        tak naprawde to zajebisty ten film byl. byla tam tez inna para co zwiazana sznurem wedrowala przez japonie. szkoda ze niepamietam tytulu.
    • czarek_777 Re: wydlubanie oczu 30.09.11, 22:20
      Cygan dla towarzystwa dał się powiesić, cóż można więcej smile a dla dobra sprawy dużo można zrobić ale niekoniecznie z jakimś uszczerbkiem dla siebie smile na przykład polegającym na obcięciu sobie gałęzi big_grin dobranoc.
      • sibeliuss Re: wydlubanie oczu 30.09.11, 22:22
        czarek_777 napisał:

> dobranoc.
        >
        Ja dopiero wychodzę z domu smile
        • tjbazuka Re: wydlubanie oczu 30.09.11, 23:36
          znam pewnego prymitywa ktory dla ubezpieczenia obciol sobie palce szlifierka. Chory psychol.
          Yakuza japonska ma cos z obcinaniem w ramach ich kodeksu.
          Jak mozna sie okaleczac to tego nie rozumie.
        • czarek_777 Re: wydlubanie oczu 01.10.11, 05:39
          Ja dopiero teraz ,za to wracam dopiero jutro smile udanego weekendu smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka