kkokowski 18.06.07, 13:05 w zeszlym roku ten temat nie cieszyl sie powodzeniem Piszcie gdzie spedzacie w tym roku urlopy, wakacje etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_and_1_make_5 Re: Wakacje 19.06.07, 20:23 Witam, dokladnie jeszcze nie wiem, ale gdzies Polska(?). Blogie lenistwo... Pzdr 1_and_1_make_5 Ps. Ostatnio VH1 Polska szaleje, bo wczoraj (Go west) a dzisiaj (Always on my mind) w programie "Music For The Masses" miedzy 19ta a 20ta. Moze jutro Domino Dancing? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka-to-ja Re: Wakacje 27.06.08, 19:53 Ja w tym roku 2008 spędzam wakacje w dziupli tylko obawiam się że znowu ,ktoś wrzuci mi części do samochodów jak w ubiegłym roku. Już orzechów nie mam gdzie upychać. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokowski Re: Wakacje 10.07.07, 21:29 Gorace pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczow z goracej Ibizy!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Wakacje 14.07.07, 16:42 Uroczy objazd Słowenii i Chorwacji z moim facetem. Będzie superowo, tym bardziej, że w 80% improwizacja się szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: Wakacje 16.07.07, 23:41 jakie wakacje?) aha - Pearl Jam, Pearl Jam, Gov't Mule, George Michael - to juz bylo, Incidental Music (yeah!) Trail of Dead (Death?), Chris Cornell, Tool, Peeping Tom (moze), i co dalej jeszcze - to bedzie. to moj wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokowski Re: Wakacje 23.07.07, 16:20 W zeszly piatek odwiedzilem Sebastiana "GunBoya" Szymkowiaka w Poznaniu. Gralismy na jego syntezatorze rozne kawalki Pet Shop Boys, potem poszlismy na Stary Rynek i wypilismy po 6 Warek. Na pewno akcje powtorzymy w przyszlosci , wiec jesli jacys fani z Poznania chca do nas dolaczyc to nie dadza znac. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_psb Re: Wakacje 28.07.07, 19:58 Hmm..był tydzień z kumpela(total polefka moje pomysły nie znaja barier), wczoraj wróciłam z dwutygodniowego wyjazdu w Beskidy(łażenie, zwiedzanie, wspinanie etc)..w nocy wybywam na 3 tygodnie do Pobierowa z nastawieniem na leżenie i leniuchowanie Na brak rozrywek nie narzekam;D Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Wakacje 31.07.07, 00:10 wakacje były...w ostatni weekend dla mnie się skończyły... poniedziałek-piątek w domu i okolicy, czyli Gdynia..synek nie pozwolił mi się nudzić..sobota - wyjazd na oblężenie Malborka ( gdybyście kiedyś się tam wybierali... nie wierzcie,że bilety gwarantują Wam pewne miejsce..miejscówka 20 zeta...siedzisz i tak w przejściu między rzędami)... niedziela - przejazd do Mikołajek ( pierwszy raz na Mazury)... pobyt do soboty, z wypadami po okolicy...Reszel , Św. Lipka, Kętrzyn , Giżycko..z obowiązkowymi odwiedzinami w Wilczym Szańcu, czyli wojennej kwaterze Hitlera...ogólnie całkiem ok..szczególnie same Mikołajki,ta kwatera i Św.Lipka..bo reszta to raczej...mała lipa - w tym czasie zrobiliśmy ok. 850 km a po powrocie do Gdyni wypad na Jarmark św. Dominika w Gdańsku, choć to w sumie typowa cepeliada, ale przynajmniej kupiłem sobie dwa gadżety LG tj. Lechii Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
darkelf1976 Re: Wakacje 31.07.07, 02:26 fajnie macie za u Was wakacje... u mnie jest srodek zimy... ale w zeszlym roku o tej porze bylem w Polsce i tez latalem po gorach i miastach... Odpowiedz Link Zgłoś
nifn Re: Wakacje 28.06.08, 22:36 A ja wyjezdzam na wies pod granice z Bialorusia - duzy przemyt taniego, dobrego i (prawie)czystego spirytusu i wogole... w zasadzie caly czas mam wakacje, bo szkoda, do ktorej chodze nie jest zbyt wymagajaca Odpowiedz Link Zgłoś