srootootoo 15.06.03, 21:45 muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=8624 Sorry iluś ale chyba pierdolnę jak to usłyszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jovan_a Re: Ale jaja ilhan! 15.06.03, 21:50 Biedny Iluś, ABBA reaktywacja - kolejna odsłona? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 LNNL 15.06.03, 21:52 Może będzie wreszcie tańczył?? Mam nadzieję, że to jakiś kolejny żart... Odpowiedz Link Zgłoś
jovan_a Re: LNNL 15.06.03, 21:55 madee1 napisała: > Może będzie wreszcie tańczył?? Mam nadzieję, że to jakiś kolejny żart... > dance makabre? Czas spojrzeć prawdzie w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: LNNL 15.06.03, 21:56 jovan_a napisała: > Czas spojrzeć prawdzie w oczy... A co to za prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jovan_a Re: LNNL 15.06.03, 22:06 madee1 napisała: > A co to za prawda? Widmo Abby krązy nad forum. Eeech, może teraz będzie symfonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Ale jaja ilhan! 15.06.03, 22:00 A tak poza tym, to jest jeszcze parę osób, które lubi Oasis, ciekawe, że wszyscy zaraz kojarzą ich z Ilhanem... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ale jaja ilhan! 15.06.03, 22:09 madee1 napisała: > A tak poza tym, to jest jeszcze parę osób, które lubi Oasis, ciekawe, że > wszyscy zaraz kojarzą ich z Ilhanem... No właśnie. Ten wątek równie dobrze mógł nosić tytuł: "Ale jaja Madee!", albo "Ale jaja Mesmeredia!", albo "Ale jaja Kubasa!". Albo po prostu: "Ale jaja!", tak byłoby najmniej kontrowersyjnie ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Ale jaja ilhan! 15.06.03, 22:21 ilhan napisał: > madee1 napisała: > > > A tak poza tym, to jest jeszcze parę osób, które lubi Oasis, ciekawe, że > > wszyscy zaraz kojarzą ich z Ilhanem... > > No właśnie. Ten wątek równie dobrze mógł nosić tytuł: "Ale jaja Madee!", > albo "Ale jaja Mesmeredia!", albo "Ale jaja Kubasa!". Albo po prostu: "Ale > jaja!", tak byłoby najmniej kontrowersyjnie ))))) > > Przepraszam, że kogoś pominąłem w rozdzielaniu jaj....częstujcie sięOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOO ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ale jaja ilhan! 15.06.03, 22:00 srootootoo napisał: > Sorry iluś ale chyba pierdolnę jak to usłyszę! Nie dziwię się. Ale jeśli w coś można jeszcze wierzyć na tym świecie, to nie usłyszysz... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter jakie jaja, co ma być to będzie .. 15.06.03, 22:31 srootootoo napisał: > muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=8624 > Sorry iluś ale chyba pierdolnę jak to usłyszę! Mnie tam to nie dziwi ... jak Gallagherowie założą SpiceBoys on the Block też nie będzie niespodzianki ... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: jakie jaja, co ma być to będzie .. 15.06.03, 22:45 loveletter napisał: > Mnie tam to nie dziwi ... jak Gallagherowie założą SpiceBoys on the Block też > nie będzie niespodzianki ... Och Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: heh 16.06.03, 08:43 vulture napisał: > Jak tylko się to dokona, macie to na składance. Trzymam Cię za słowo vulture. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia W sumie to nie wiem 16.06.03, 10:17 czy się wypowiadać czy nie. Ale skoro tak jakoś mało emocjonalnie podchodzę to twórczości oasis totalnie pozazespołowej czy nawet matrymonialnej to powiem tyle: eeeee tam cicho być I. Odpowiedz Link Zgłoś