mesmeredia Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 09:24 No ale dziś to chyba funduszy jedzeniowych nie zapomniałaś? Będzie dobrze Ais, ja dziś się uświadomiłam, że jakiś długi łikend będzie więc to już bliziutko I. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 09:26 Fundusze jedzeniowe są, ale dóugiego weekendu nie będzie, niestety. (( Za to mój szef dzis zaczął kłótnie ode mnie, bo drugiego szefa nie ma... Ech, co za ludzie na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 09:28 To pomyśl sobie, że tymczasowo awansowałaś na szefa I. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 09:25 aislinn napisała: > Ale jeść muszę... przesąd. podobno są tacy ludzie, którzy potrafią przeżyć dzięki energii kosmicznej. (podobno to kwestia silnej woli) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 09:26 Kwestia jedzeniowa też została pokonana przez wpatrywanie się w kolory czy coś. I. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 09:28 mesmeredia napisała: > Kwestia jedzeniowa też została pokonana przez wpatrywanie się w kolory czy coś. otóż więc właśnie. może niech ais powpatruje się w swojego szefa... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 09:29 Mój szef jesli w ogóle jest (bo dziskłóciłsięze mną telefonicznie) to chodzi w czerownej bluzie. Myślicie że pomoże mi wpatrywanie sie w niego ? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Uważaj 17.06.03, 09:33 żebyś sie nie zakochała albo coś innego erotycznego Żartuję tylko )))) Nie wiem czy to ma pomagać bardzo czy tylko trochę. Może jak przejdę na dietę kolorów to dam znać. I. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 09:42 aislinn napisała: > Mój szef jesli w ogóle jest (bo dziskłóciłsięze mną > telefonicznie) to chodzi w > czerownej bluzie. Myślicie że pomoże mi wpatrywanie sie > w niego ? myślę, że ma to pewien związek z urodą szefa. ale lepiej skonsultuj się z kims, kto praktykuje to odżywianie kolorami. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 11:02 Ja tam nawet lubię swoją pracę, choć z funduszami jedzeniowymi i wszystkimi innymi to raczej ciężko jest, a w dodatku nawet nie mam szefa faceta... W zasadzie to nie wiem dlaczego ją lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 11:04 N owidzsz, ja swoją robotę jako czynności lubię bardzo ,ale moi szefowie doporowadzają mnie do białej gorączki. Wczoraj po południu znów była kłótnia taka ,że myślałm że sie pobiją.... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Nienawidzę swojej roboty !!!! 17.06.03, 11:22 aislinn napisała: > Wczoraj po południu znów była kłótnia > taka ,że myślałm że sie pobiją.... podrzuć im kasetę z filmem fightclub... może wyciągną wnioski :-] Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.06.03, 11:29 janek0 napisał: > aislinn napisała: > > Wczoraj po południu znów była kłótnia > > taka ,że myślałm że sie pobiją.... > podrzuć im kasetę z filmem fightclub... może wyciągną wnioski :-] > Dwie Wieże z fragmentem, gdzie jest bitwa o Helmowy Jar zdecydowanie bardziej inspirujące... I. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.06.03, 11:36 Jak na razie obaj widzieli Matrix 2 i generalnie omal się nie pobili wyrażając o nim opinię, więc może nie będę jednak ryzykować.... Oni w ogóle są skrajnie różni, jeden jest pracoholik i idiota z motorkiem w dupie, drugi pyknik z zasadą : "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu". Przedstawienia są ogólnie niezłe, tak popisowa szmira pierwszej klasy... Odpowiedz Link Zgłoś