Dodaj do ulubionych

Sinead O`Connor

16.07.07, 22:42
teraz koncert z Poznania w TVP 2

miałam tam być crying
Obserwuj wątek
    • theagata Re: Sinead O`Connor 16.07.07, 23:41
      ja wiem, że przekaz telewizyjny może fałszować to co naprawdę dzieje się teraz
      w Poznaniu (to co widzę i słyszę jest żałosne) dlatego proszę o komentarz osoby
      które osobiście widziały i słyszały moją Ulubioną Łysą Śpiewaczkę.
      • Gość: Trinko Re: Sinead O`Connor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:31
        Miala chyba slabsze momenty ale ogolnie to bylo niezle . Sama wyjdz w tej
        duchocie na scene i spiewaj ;P Fakt- im dalej tym lepiej , a publicznosc o
        23,00 jaka miala byc ? Miala skakac by dalej sie pocic ?
        • Gość: n.a.n.e. Re: Sinead O`Connor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:41
          utwory sinead moze nie sa do skakania ale publika mimo to wydawala mi sie taka
          jakby ja z festiwalu w opolu dopiero co przywiezli... jesli poszli tam dlatego,
          ze kochaja sinead to upal nie powinien im przeszkadzac tego uwielbienia
          wyrazic ;_)
          • Gość: Trinko Re: Sinead O`Connor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:51
            Wybacz ale stalem 10 metrow od sceny , ze mnie ciekło a co dopiero z niej pod
            tym czerwonym habitem .Na the Car is on fire jeszcze jako taki wiaterek wial
            ale pozniej to juz tylko czekalismy na burze . A czy utwory oprocz SZAT byly do
            skakania ?

Co do Car is on fire - to widzialem ich po raz pierwszy i . jesli tak gra
            nadzieja polskiego rocka to ja juz nie mam nadzieji . W radiowej Trójce
            potrafia wmowic ze kazda gitarowa miernota to alternatywne objawienie .
            • Gość: n.a.n.e. Re: Sinead O`Connor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:07
              "ze mnie ciekło a co dopiero z niej pod tym czerwonym habitem"
              ale ja nie mam pretensji do sinead (ze slabo wypadla)! uwazam tylko, ze fani w
              TV wypadli slabo (choc publiki zwykle w TV nie slychac tak dobrze jak pod
              scena).
              • theagata Re: Sinead O`Connor 17.07.07, 12:13
                a mnie zawiodła artystka bo słabo zaśpiewała
                realizacja telewizyjna koszmarna, ale to już prawie norma
    • Gość: matt_banco Re: Sinead O`Connor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.07, 23:47
      No i ... ucieli. Super ... po prostu nic tylko kochac TVP i wielbic codziennie.
      Poczatek koncertu jakby taki "niesmialy" ... ale im dalej tym lepiej.
      • Gość: n.a.n.e. Re: Sinead O`Connor_slabo w TVP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:24
        koncert raczej mnie nie porwal... publicznosc senna... TVP2 nie ulatwila
        odbioru przerywajac utwory "grafika" z tytulem... a ze urwali...
        zakontraktowali okreslony czas transmisji to i urwali... a co bylo w TVN z
        koncertem RHCP? retransmisja co prawda ale tylko niepelna godzina pokazana
        telewidzom! duzo lepsza jednak byla realizacja tego koncertu w TVN!
        • piterek_82 Re: Sinead O`Connor_slabo w TVP2 17.07.07, 09:34
          Sinead niestety ma problem z głosem, a może nawaliły odsłuchy,
          nagłośnienie....Ale koncert w TVP 2 niezbyt udany. Głos Sinead stracił siłę,
          być może za dużo pali (podczas wywiadu w TVP 2 przynajmniej nie stroniła od
          palenia).
          • piterek_82 Recenzje koncertu Sinead 17.07.07, 10:01
            www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070717/kultura/kultura_a_2.html
            www.wiadomosci24.pl/artykul/sin_ad_o_8217_connor_dala_koncert_przed_polska_publicznoscia_33982.html?ses_go=142820379f2f74b6ac638b515802b6bd
            • Gość: carlos Re: Recenzje koncertu Sinead IP: *.adm.uni.wroc.pl 17.07.07, 12:04
              bardzo fajnie i nastrojowo....ma coś w sobie ta kobietasmile

a ten support to szkoda słów....
            • Gość: n.a.n.e. Re: Recenzje koncertu Sinead IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:18
              gdybym tam byla wiedzialabym czy to co napisano w recenzji to prawda czy nie.
              przekonalam sie jednak, ze to co pisza gazeta i portale bywa dalekie od
              rzeczywistosci. po koncercie rhcp dziennik zachodni napisal, ze zagrali
              wszystkie utwory z nowej plyty (podwojny album z 28 utworami) co bylo kompletna
              bzdura (zagrali 5 utworow) oraz, ze przechodzili plynnie z utworu na utwor (a
              stroili sie po kazdym kawalku dobra chwilke). byla, slyszalam i widzialam.
              recenzje traktuje pol serio...nic nie ujmujac koncertowi sinead! ;_)
              • raissa7 Re: Recenzje koncertu Sinead 17.07.07, 15:08
                KOncert byl fantastyczny.

r.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka