theagata 16.07.07, 22:42 teraz koncert z Poznania w TVP 2 miałam tam być Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theagata Re: Sinead O`Connor 16.07.07, 23:41 ja wiem, że przekaz telewizyjny może fałszować to co naprawdę dzieje się teraz w Poznaniu (to co widzę i słyszę jest żałosne) dlatego proszę o komentarz osoby które osobiście widziały i słyszały moją Ulubioną Łysą Śpiewaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinko Re: Sinead O`Connor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:31 Miala chyba slabsze momenty ale ogolnie to bylo niezle . Sama wyjdz w tej duchocie na scene i spiewaj ;P Fakt- im dalej tym lepiej , a publicznosc o 23,00 jaka miala byc ? Miala skakac by dalej sie pocic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n.a.n.e. Re: Sinead O`Connor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:41 utwory sinead moze nie sa do skakania ale publika mimo to wydawala mi sie taka jakby ja z festiwalu w opolu dopiero co przywiezli... jesli poszli tam dlatego, ze kochaja sinead to upal nie powinien im przeszkadzac tego uwielbienia wyrazic ;_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinko Re: Sinead O`Connor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:51 Wybacz ale stalem 10 metrow od sceny , ze mnie ciekło a co dopiero z niej pod tym czerwonym habitem .Na the Car is on fire jeszcze jako taki wiaterek wial ale pozniej to juz tylko czekalismy na burze . A czy utwory oprocz SZAT byly do skakania ? Co do Car is on fire - to widzialem ich po raz pierwszy i . jesli tak gra nadzieja polskiego rocka to ja juz nie mam nadzieji . W radiowej Trójce potrafia wmowic ze kazda gitarowa miernota to alternatywne objawienie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n.a.n.e. Re: Sinead O`Connor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:07 "ze mnie ciekło a co dopiero z niej pod tym czerwonym habitem" ale ja nie mam pretensji do sinead (ze slabo wypadla)! uwazam tylko, ze fani w TV wypadli slabo (choc publiki zwykle w TV nie slychac tak dobrze jak pod scena). Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Sinead O`Connor 17.07.07, 12:13 a mnie zawiodła artystka bo słabo zaśpiewała realizacja telewizyjna koszmarna, ale to już prawie norma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt_banco Re: Sinead O`Connor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.07, 23:47 No i ... ucieli. Super ... po prostu nic tylko kochac TVP i wielbic codziennie. Poczatek koncertu jakby taki "niesmialy" ... ale im dalej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n.a.n.e. Re: Sinead O`Connor_slabo w TVP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:24 koncert raczej mnie nie porwal... publicznosc senna... TVP2 nie ulatwila odbioru przerywajac utwory "grafika" z tytulem... a ze urwali... zakontraktowali okreslony czas transmisji to i urwali... a co bylo w TVN z koncertem RHCP? retransmisja co prawda ale tylko niepelna godzina pokazana telewidzom! duzo lepsza jednak byla realizacja tego koncertu w TVN! Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: Sinead O`Connor_slabo w TVP2 17.07.07, 09:34 Sinead niestety ma problem z głosem, a może nawaliły odsłuchy, nagłośnienie....Ale koncert w TVP 2 niezbyt udany. Głos Sinead stracił siłę, być może za dużo pali (podczas wywiadu w TVP 2 przynajmniej nie stroniła od palenia). Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Recenzje koncertu Sinead 17.07.07, 10:01 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070717/kultura/kultura_a_2.html www.wiadomosci24.pl/artykul/sin_ad_o_8217_connor_dala_koncert_przed_polska_publicznoscia_33982.html?ses_go=142820379f2f74b6ac638b515802b6bd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Recenzje koncertu Sinead IP: *.adm.uni.wroc.pl 17.07.07, 12:04 bardzo fajnie i nastrojowo....ma coś w sobie ta kobieta a ten support to szkoda słów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n.a.n.e. Re: Recenzje koncertu Sinead IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:18 gdybym tam byla wiedzialabym czy to co napisano w recenzji to prawda czy nie. przekonalam sie jednak, ze to co pisza gazeta i portale bywa dalekie od rzeczywistosci. po koncercie rhcp dziennik zachodni napisal, ze zagrali wszystkie utwory z nowej plyty (podwojny album z 28 utworami) co bylo kompletna bzdura (zagrali 5 utworow) oraz, ze przechodzili plynnie z utworu na utwor (a stroili sie po kazdym kawalku dobra chwilke). byla, slyszalam i widzialam. recenzje traktuje pol serio...nic nie ujmujac koncertowi sinead! ;_) Odpowiedz Link Zgłoś
raissa7 Re: Recenzje koncertu Sinead 17.07.07, 15:08 KOncert byl fantastyczny. r. Odpowiedz Link Zgłoś