Gość: julitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:06 poszukuje ciekwych kapel muzycznie podobnych do offspring.cz ktos moze cos podpowiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wart Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.84.* 18.07.07, 17:15 The Offspring jest jedyny w swoim rodzaju, jest niepowtarzalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:21 no prawda prawda ale w kolko sluchac tez nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:50 rancid naprawde fajny.bardzo mi sie spodobal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 18.07.07, 17:22 Green Day momentami jest podobny. Ale tylko czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:25 bardzo rzadkimi momentamichwilami ok ale tylko ten stary dobry GD Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! 18.07.07, 17:30 AFI polecam, powiedzmy, że mniej więcej w tym klimacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:32 cz to ci ktorzy wygladaja jak emo??muzyki nie znam jedynie ich wystylizowane umalowane wizerunki..hmmm poszukam poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:49 może Rancid? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:00 sa chyba dosc mocni z tego co sie orientuje.ale to dobrze.lubie melodyjny punk a nie skrzeczacych wokalistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:02 jakbyscie mogli to podawajcie tez tytuly plyt waszym zdaniem najlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
emeela89 Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! 18.07.07, 19:09 jest jeszcze Yellow Card i Blink 182, ale oni są jak dla mnie za miękcy. sama sprawdź. może tobie się spodobają. Słyszałam kiedyś też jeden kawałek Sum 41 i brzmiał nieźle. Nie wiem, jak reszta ich utworów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Bad Religion IP: *.65.rev.vline.pl 18.07.07, 19:11 Gość portalu: julitka napisał(a): > poszukuje ciekwych kapel muzycznie podobnych do offspring.cz ktos moze cos > podpowiedziec?? Bad Religion, ale tu jest zależność odwrotna - to Offspring jest podobny do Bad Religion, tylko bardziej znany. Płyty które polecam: Against The Grain No Substance The Empire Strikes First To moje ulubione, ale inne też są OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:24 ooo against the grain calkiem fajne,wlasnie sciagam i podoba mi sie choc troche za malo kopa w tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.65.rev.vline.pl 18.07.07, 19:49 Gość portalu: julitka napisał(a): > ooo against the grain calkiem fajne,wlasnie sciagam i podoba mi sie choc troche > za malo kopa w tym Ściągnij wersję remasterowaną - ma dynamiczniejsze brzmienie czyli większego "kopa" od edycji oryginalnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:02 mhm wlasnie ta mam.mile mile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krop Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 02:49 Jak Against the Grain ma za małego kopa to polecam płyty Suffer i No Control. One mają kop ciut większy Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! 19.07.07, 11:40 "cz to ci ktorzy wygladaja jak emo??muzyki nie znam jedynie ich wystylizowane umalowane wizerunki..hmmm poszukam poszukam" Ano ci po głębszym zastanowieniu myślę jednak, że to nie do końca jest to czego szukasz oczywiście nie zaszkodzi jeżeli zapoznasz się z ich twórczością. Ja swojego czasu miałam prawdziwego bzikolca na punkcie AFI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:01 a jaka plyta AFI Twoin zdanie jest godna psluchania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palant Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:53 julitko, posłuchaj idoli twoich idoli, np.dead kennedys.zwlaszcz fresh fruit for rotting vegetables albo franchenchrista.pewnie nie wejdzie ci za pierwszym razem i bedziesz sie dziwila, z czym to sie je, ale po kilku przesluchaniach nie uwolnisz sie do konca zycia.ostry mariaz punka z surfem i niepowtarzalna energia.powiem jedno-tez zaczynalem od offspring, ale kennedysi skradli mi dusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunaman Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:40 ci wystylizowani, co wyglądają jak emo to good charlotte, offspring chyba nie stylizuje się aż tak bardzo podobne zespoły? Może Pinhead Gunpowder, The Frustrators,, Squirtgin etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: when ya get drafte Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 18:05 tak se wszedlem zobaczyc ,bo sporo tu postow.zgadzam sie, kiedy kupilem pierwsza plyte kennedysow to po pierwszym zalaczeniu mi sie spodobala, chociaz wydawala mi sie dziwna, a po drugim, trzecim, czwartym nie moglem tego wywalic z mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:26 mi odrazu przypasowali jak sluchac zaczelam jednak wokal nie do konca mi sie podoba,ale muza genialna z fajnym kopem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palant Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:39 a co mi tam-cos jeszcze dopowiem; toć to głównie o wokal chodzi, ale szybko sie czlowiek przyzwyczaja;ja np. sluchajac wielu coverow california uber alles, np. kazika, czulem brak czegos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:29 dzieki za rady,juz dzielnie sciagam kennedys'ow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: Offspring!!!!!!!!!!!!! IP: *.polskieradio.pl 19.07.07, 19:51 rancid. '...out come the wolves' to obok 'dookie' jedyny album z fali amerykańskiego punk rocka (?) lat 90, który mogę jeszcze bezboleśnie ODPALIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś