mesmeredia 26.06.03, 14:40 Niejaka elentarii miała wczoraj urodzinki a Wy nic????????????!!! Chamstwo!!!! Najlepszego i najlepszejszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))))))))))))))))) Uściski i układ synchroniczny w międzyczasie I. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Ludzie!!!! 26.06.03, 14:42 I nawet się nie przyznała!!!! Uuuuuuuuu... Bedą bęcki. A dodatkowo posiadam także informacje że już ma wakacje.)) Wszyskiego najlepszego elfko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ludzie!!!! 26.06.03, 14:42 mesmeredia napisała: > Niejaka elentarii miała wczoraj urodzinki a Wy nic????????????!!! Chamstwo!!!! Przepraszam za siebie, bo nieświadomy tego faktu byłem. Już nie będę Wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Ludzie!!!! 26.06.03, 14:47 dzieki wiem, nie przyznałam się, Aric, masz racje, naleza sie wiecej nie bede )) ciesze sie, ze jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Ludzie!!!! 26.06.03, 14:55 elentarii napisała: > dzieki wiem, nie przyznałam się, Aric, masz racje, naleza sie wiecej nie > > bede )) ciesze sie, ze jestescie hi elentarii, najjlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Ludzie!!!! 26.06.03, 14:55 Kochana,spokój! Dwa głębokie wdechy...Nie prowadzę ewidencji urodzinowej. Ele, najlepszego! Sto lat i takie tam. Napisałabyś coś... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Ludzie!!!! 26.06.03, 15:43 Nasza indianska ksiezniczko. Sto lat! Niech zyje zyje nam. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Ludzie!!!! 26.06.03, 21:58 Elentarii, zaniedbujesz nas ostatnio. Brakuje Twego: "pozdrawiam cieplutko"! Proszę się poprawić! Tym razem ujdzie Ci na sucho-bo urodziny. Ucałowania! )) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Ludzie!!!! 26.06.03, 22:02 Do 40-tki to już teraz szybko poleci. Wszystkiego dobrego dla uroczej Elentarii. Odpowiedz Link Zgłoś