janek0 27.06.03, 22:05 1. nie masz żadnych szans 2. chuj ci w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: kolego szczota 27.06.03, 22:32 prawde mowiac, to naprawde dla mnie takie zabawy sa niezrozumiale zakladanie nickow po to aby napisac pare nic nie wnoszacych watkow, postow.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: kolego szczota 27.06.03, 22:45 )) ale wiesz, to przykre...wpierw zle bylo jak na glownym czasem pisalo sie o wszystkim, teraz nie dosyc ze tam ktos maci, to jeszcze i tutaj dzialac probuje jak dla mnie to dziecinne dosyc Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: kolego szczota 27.06.03, 22:49 mallina napisała: > )) > > ale wiesz, to przykre...wpierw zle bylo jak na glownym czasem pisalo sie o > wszystkim, teraz nie dosyc ze tam ktos maci, to jeszcze i tutaj dzialac probuje > > jak dla mnie to dziecinne dosyc a dlaczego Cie Mall nie ma na czacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: kolego szczota 27.06.03, 22:53 eeeee sie przejelam sytuacja na forum i nie pomyslalam nawet o czacie Odpowiedz Link Zgłoś