mallina 29.06.03, 16:31 wlasnie na oficjalnej stronie Clan of Xymox przeczytalam, ze na wrzesien planowane jest wydanie nowej plyty! bardzo sie ciesze, bo licze tez na jakies koncerty w zwiazku z tym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: letnio - jesienne nowosci IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 18:14 Nie wiem, czy jest się z czego cieszyć. Jeśli ten album będzie taki jak singiel "There's no tommorow" to chyba za niego podziękuję. Oczywiście chciałbym się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: letnio - jesienne nowosci 29.06.03, 20:50 nie slyszalam singla prawie wogole nie sugeruje sie singlami, zazwyczaj slucham calej plyty - bo swoje ulubione zespoly to kupuje w ciemno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: letnio - jesienne nowosci IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 21:48 To może posłuchaj, zanim zdecydujesz się nabyć płytę. Tak prawdę mówiąc to nie jest trochę więcej jak singiel - na płycie jest 8 utworów. W tym 5 mixów tytułowego, jeden gorszy od drugiego No chyba, że ktoś lubi electro. Bo ja niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: letnio - jesienne nowosci 29.06.03, 22:06 remixy? na plycie ale ich nie bedzie pewnie, a jeden utwor to jeszcze nie wszystko, tak mysle..licze na cos w klimacie poprzedniej plyty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: letnio - jesienne nowosci IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 22:22 Ale ten mix który ma znaleźć się na płycie też jest mocno "ubitowiony". I na płycie jest jeszcze jeden kawałek który ma być na płycie, "Courageous". Też mocno w stronę electro A w poprzednim poście pomyliłem się, tych mixów jest 6. W tym jeden zrobiony przez nasze Fading Colours. Odpowiedz Link Zgłoś