Gość: ktos IP: *.prosoft.com.pl 07.03.01, 16:04 slyszeliscie kiedy o takim zespole? niezdziwie sie jezeli nie bo nie wiele o nim slychac w polsce... ale moze mimo to tego sluchacie? jaka jest wasza opinia na temat tego zespolu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deKris Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: 10.0.0.104, 212.106.0.198, 212.106.0.* 08.03.01, 13:01 O nich słyszałem. Na MTV i Viva Zwei leci ich teledysk. I tyle. Płyty nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: 127.0.0.1, 195.164.212.* 13.03.01, 18:14 nic nadzwyczajnego, w tej chwili chyba koncertują z Deftones. Osobiście wole ten drugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICK KONCERT LINKIN PARK I DEFTONES IP: *.poznan.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 02:44 ...wczoraj byłem w berlinie. linkin - są dobrzy - zagrali identyk jak na plycie... i moze powiedzialbym ze są rewelacyjni ale potrzebuje właściwych epitetów nla deftones: GENIALNI koncert - wulkan! ściany się pociły Chino krewe się lała z gardła Stephen porażał dźwiękiem Abe - najlepszy bębniarz w promieniu miliona kilometrów od jądra ziemi! i tak przez ok.godzine 45 zrobiłem full fotek -ktoś chce mailem??? piszcie: jaroszyk@box43.gnet.pl - w tym razem z Chino gadałem z kumplem ze Stephenem i Abe'em po koncercie z 15 minut- ku... tak normalnych, rozsądnych inteligentnych ludzi się nie spodziewałem - przy tym zero pozy gwiazdorskiej!!! na pamiątkę mam pałkę której pozbył się bębniarz Linkin Park, rzucając 3 komplety w publike i autografy deftones'ow na koszulce. I JEDYNA rzecz której nie rozumiem - grają 4 koncerty w Niemczech i ... ZERO w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YouToo Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.lidzbark.sdi.tpnet.pl 20.03.01, 14:21 Są OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boro Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: 212.244.24.* 19.06.01, 12:19 sa do bani i tylke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukin Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: 10.10.10.* / *.lo14.szczecin.pl 19.06.01, 16:30 zgadzam sie, ktos dobrze okreslil ten rodzaj muzyki: instrumenty graja metal, wokalista spiewa jakby byl czlonkiem boysbandu - zenujaca komercja, tak samo jak papa roach, taproot i disturbed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deKris Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.studio.tpi.pl 21.06.01, 12:20 są tam gdzie są tylko dzięki temu że Limp Bizkit jest na fali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehu Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 dokladnie tak, szkoda ze ludzie sluchaja takiego gowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.01, 16:07 Nie rozumiem dlaczego MTV katuje nas tym g...nem - zwłaszcza w MTV2 jest ich pełno. Zupełnie przeciętna muzyka, bez charakteru, o której za pół roku nikt nie będzie pamietał. W samej tylko Polsce jest kilkadziesiąt zespołów grajacych o wiele bardziej interesujacą muzykę, ale niestety nigdy nie będą one mogły liczyć na taką promocję jaką ma LP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.kapital.pl 12.07.01, 15:56 Żenująca podróba żenującego Limp Bizkit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.08.01, 00:05 A dla mnie Linkin park to kawal dobrej rzetelnej rockowej roboty! Moze to nie jest muza ktora stanie sie kultowa ale dla fanow mocnego grania nie bedzie zawiedzenia....slychac wplyw limp bizkit ale nie jest to podroba bez przesady....rewelacyjny jest kawalek promujacy czyli Crawling... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciw Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 18:45 Pewnie dlatego że są beznadziejni, muzyka dla głupich dorastających dzieciaków którzy nie mają pojęcia o prawdziwej muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.09.01, 19:35 nie dość głucho Odpowiedz Link Zgłoś