Dodaj do ulubionych

linkin park , czemu onich tak glucho...?!

IP: *.prosoft.com.pl 07.03.01, 16:04
slyszeliscie kiedy o takim zespole? niezdziwie sie jezeli nie bo nie wiele o
nim slychac w polsce... ale moze mimo to tego sluchacie? jaka jest wasza opinia
na temat tego zespolu?
Obserwuj wątek
    • Gość: deKris Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: 10.0.0.104, 212.106.0.198, 212.106.0.* 08.03.01, 13:01
      O nich słyszałem. Na MTV i Viva Zwei leci ich teledysk. I tyle. Płyty nie
      słyszałem.
      • Gość: arti Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: 127.0.0.1, 195.164.212.* 13.03.01, 18:14
        nic nadzwyczajnego, w tej chwili chyba koncertują z Deftones. Osobiście wole
        ten drugi
        • Gość: MICK KONCERT LINKIN PARK I DEFTONES IP: *.poznan.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 02:44
          ...wczoraj byłem w berlinie.

linkin - są dobrzy - zagrali identyk jak na plycie...
          i moze powiedzialbym ze są rewelacyjni
          ale potrzebuje właściwych epitetów nla deftones:

GENIALNI
          koncert - wulkan!
          ściany się pociły
          Chino krewe się lała z gardła
          Stephen porażał dźwiękiem
          Abe - najlepszy bębniarz w promieniu miliona kilometrów od jądra ziemi!
          i tak przez ok.godzine 45

zrobiłem full fotek -ktoś chce mailem??? piszcie:
          jaroszyk@box43.gnet.pl
          - w tym razem z Chino
          gadałem z kumplem ze Stephenem i Abe'em po koncercie z 15 minut- ku... tak
          normalnych, rozsądnych inteligentnych ludzi się nie spodziewałem - przy tym
          zero pozy gwiazdorskiej!!!

na pamiątkę mam pałkę której pozbył się bębniarz Linkin Park, rzucając 3
          komplety w publike i autografy deftones'ow na koszulce.

I JEDYNA rzecz której nie rozumiem - grają 4 koncerty w Niemczech i ... ZERO w
          Polsce!

• Gość: YouToo Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.lidzbark.sdi.tpnet.pl 20.03.01, 14:21
      Są OK.
    • Gość: boro Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: 212.244.24.* 19.06.01, 12:19
      sa do bani i tylke!!!
      • Gość: Lukin Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: 10.10.10.* / *.lo14.szczecin.pl 19.06.01, 16:30
        zgadzam sie, ktos dobrze okreslil ten rodzaj muzyki: instrumenty graja metal,
        wokalista spiewa jakby byl czlonkiem boysbandu smile - zenujaca komercja, tak samo
        jak papa roach, taproot i disturbed
        • Gość: deKris Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.studio.tpi.pl 21.06.01, 12:20
          są tam gdzie są tylko dzięki temu że Limp Bizkit jest na fali.
          • Gość: Lehu Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
            dokladnie tak, szkoda ze ludzie sluchaja takiego gowna
            • Gość: jasiek Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.01, 16:07
              Nie rozumiem dlaczego MTV katuje nas tym g...nem - zwłaszcza w MTV2 jest ich
              pełno. Zupełnie przeciętna muzyka, bez charakteru, o której za pół roku nikt
              nie będzie pamietał. W samej tylko Polsce jest kilkadziesiąt zespołów grajacych
              o wiele bardziej interesujacą muzykę, ale niestety nigdy nie będą one mogły
              liczyć na taką promocję jaką ma LP.
    • Gość: Sasza Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.kapital.pl 12.07.01, 15:56
      Żenująca podróba żenującego Limp Bizkit.
    • Gość: odys Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.08.01, 00:05
      A dla mnie Linkin park to kawal dobrej rzetelnej rockowej roboty!
      Moze to nie jest muza ktora stanie sie kultowa ale dla fanow mocnego grania nie
      bedzie zawiedzenia....slychac wplyw limp bizkit ale nie jest to podroba bez
      przesady....rewelacyjny jest kawalek promujacy czyli Crawling...
    • Gość: przeciw Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 18:45
      Pewnie dlatego że są beznadziejni, muzyka dla głupich dorastających dzieciaków
      którzy nie mają pojęcia o prawdziwej muzyce.
    • Gość: misiek Re: linkin park , czemu onich tak glucho...?! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.09.01, 19:35
      nie dość głucho

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka