IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 06.07.03, 22:41
SPECTRE - zespół określany mianem gotyckiego hip - hopu. Znacie? Jakie
wrażenia?
Obserwuj wątek
    • ydorius Re: spctre 07.07.03, 00:16

Hm, słyszałem kilka piosenek z wciąż chyba niewydanego debiutanckiego albumu,
      o ile mówimy o tym samym zespole sp3(tre... A podejrzewam, że tak, jeśli jest
      określany mianem gotyckiego hiphopu...

Nie chwyciło mnie za serce i jeśli chodzi o projekty Mathiasa Lodmalma (bo to
      on się za tym kryje) to zdecydowanie wolę Sundown (Design19, ale raczej nie
      Glimmer) czy macierzyste Cemetary (Black Vanity, Sundown, Last Confessions
      aleraczje bez wcześniejszych Godless Beauty czy An Evil Shade Of Gray)

m,
      .y.

----------------------------------
      What is home without Plumtree's Potted Meat?
      Incomplete.
      • Gość: Jony Spectre IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 11:11
        ydorius napisał:

>
        > Hm, słyszałem kilka piosenek z wciąż chyba niewydanego debiutanckiego albumu,
        > o ile mówimy o tym samym zespole sp3(tre... A podejrzewam, że tak, jeśli jest
        > określany mianem gotyckiego hiphopu...
        >
        > Nie chwyciło mnie za serce i jeśli chodzi o projekty Mathiasa Lodmalma (bo to
        > on się za tym kryje) to zdecydowanie wolę Sundown (Design19, ale raczej nie
        > Glimmer) czy macierzyste Cemetary (Black Vanity, Sundown, Last Confessions
        > aleraczje bez wcześniejszych Godless Beauty czy An Evil Shade Of Gray)
        >

Oj, oj......fatalna pomylka!!!
        To nie ten zespol. Ci amerykanscy hip hopowcy nie maja nic wspolnego ze
        szwedzkim death-metalem....
        Polecam Spectre jako calkiem oryginalny, mroczny, zdubowany hip hop. Do tego
        ciezka, tajemnicza atmosfera. Szukaj plyt: "The End", "Illness" czy "The Second
        Coming". Takze jeden z czlonkow wydal solowa plyte - Sensational, ale to juz
        nie to...........
        pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka