Gość: Zyga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 11:32 Na trójce leci czasem taki kawałek z niezłymi gitarkami...tramwaje cośtam cośtam...i nigdy nie mogę złapać kto zacz... Czy może wiecie coś o wykonawcy tej muzyki? pozdróffka Zygi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jeden Re: Co to za zespół? IP: *.wp-sa.pl 09.07.03, 11:34 Gość portalu: Zyga napisał(a): > Na trójce leci czasem taki kawałek z niezłymi gitarkami...tramwaje cośtam > cośtam...i nigdy nie mogę złapać kto zacz... > Czy może wiecie coś o wykonawcy tej muzyki? > > pozdróffka > Zygi kapelka nazywa się eM i jest z trójmiasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Re: Co to za zespół? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 15:35 > > Na trójce leci czasem taki kawałek z niezłymi gitarkami...tramwaje cośtam > > cośtam...i nigdy nie mogę złapać kto zacz... > > kapelka nazywa się eM i jest z trójmiasta A coś więcej? Nie spotkałem się z ich płytą w empiku ani w sklepach internetowych, wydali w ogóle coś? pozdróffka, Zygi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: Co to za zespół? IP: *.wp-sa.pl 09.07.03, 15:41 Gość portalu: Zyga napisał(a): > > > Na trójce leci czasem taki kawałek z niezłymi gitarkami...tramwaje co > śtam > > > cośtam...i nigdy nie mogę złapać kto zacz... > > > > kapelka nazywa się eM i jest z trójmiasta > > A coś więcej? Nie spotkałem się z ich płytą w empiku ani w sklepach > internetowych, wydali w ogóle coś? > > > pozdróffka, > Zygi Numer nazywa się Tramwaje jak komety i znalazl sie na składance Trójkowego Ekspresu Kostrzewy eM są z 3Miasta... to debiutanci - wygrali konkurs u Kostrzewy Odpowiedz Link Zgłoś