play_lodz 30.07.03, 13:37 Usłyszałem dziś w radiu piosenkę, która może stać się litem tego lata . Wykonanie coś na miarę Las Ketchup z ub r, jest to cover znanego litu a w słowach ma ha fa na na czy jakoś tak... Kto to wykonuje???? Pilnie potrzebuję tej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asiek Re: Tandeta lata 2003 IP: *.exbud.com.pl / 10.40.23.* 30.07.03, 13:42 W orygianle chyba Simon Africa - ale nie jestem pewna. Coveru nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Tandeta lata 2003 30.07.03, 14:14 Afric Simone. Oj nie jedna imprezę przetanczyłem przy tym numerze. Kto się ważył przerobic ten superancki kawalek?? Bosze taka klasyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marceli Re: Tandeta lata 2003 IP: 172.16.3.* 30.07.03, 14:19 CHUACHUA uauauaua papapa czy coś takiego w wykonaniu DJ BOBO... Jezu ! Jakbym miał talent wokalno-muzyczny ciąłbym się po swojej właśnej śmierci !!!!!!! gdzie sprawiedliwość ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiorus Re: Tandeta lata 2003 IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.03, 14:27 wlaśnie, ja myslałam, że to wątek z glosowaniem na najwiekszą szmirę tego lata, ale nic to.zgadzam się z przedmówcą, że DJ Bobo z tym swoim nie wiadomo czym. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Chciałem tylko zauważyć... 30.07.03, 14:28 ronner napisał: > zdecydowanie ciułała... ...że autor wątku wcale nie spytał o to, co wg forumowiczów jest tandetą lata. Odsyłam do pierwszego, założycielskiego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiorus Re: Chciałem tylko zauważyć... IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.03, 14:33 Z całym szacunkiem:czepiasz się Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chciałem tylko zauważyć... 30.07.03, 14:46 Gość portalu: kasiorus napisał(a): > Z całym szacunkiem:czepiasz się Ja? Nigdy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Chciałem tylko zauważyć... 30.07.03, 14:53 łapy precz od Afrika Simona ! a poisenka na którą reaguje wysypoką jest wspomniana ciułała, niestety dali to też w rekalmi i nie zawszę zdążę zmienić kanał. nie wiem dla czego ale mnie drażni jak diabli ! Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: Chciałem tylko zauważyć... 30.07.03, 22:33 johnny_tomala napisał: > łapy precz od Afrika Simona ! > a poisenka na którą reaguje wysypoką jest wspomniana ciułała, niestety dali to > też w rekalmi i nie zawszę zdążę zmienić kanał. nie wiem dla czego ale mnie > drażni jak diabli ! Pewnie dlatego że ma urok niemieckiego marsza wojskowego ) Kajtek_bez_majtek Odpowiedz Link Zgłoś
play_lodz Znalazłem :) 31.07.03, 07:54 Chodzi o piosenkę Monkey Circus "Ha fa na na" Kto to śpiewał w oryginale - nie mam pojęcia, ale cover jest całkiem wciągający na letnie imprezki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronner Re: Znalazłem :) IP: 217.153.35.* 01.08.03, 09:26 juz kojarze, nieszczesna eska puszcza to pary razy dziennie: "el ritmo que se llama, ha fa na na.." ) Odpowiedz Link Zgłoś