pizmak31 15.08.03, 13:39 Dzien dobry, zem z jezior na krotko wrocila i w Gdansku u Brata siedze, to Was pozdrawiam wszystkich, bo potem to juz nie bede miala dostepu do netu. To pozdrowcie tam Tereze i wypijcie zdrowie me. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Piżmaku! 15.08.03, 13:42 Pozzzzzzzzzzzzzzdrawiam! Ciebie i brata oczywiście, i cały piękny Gdańsk też Iluś Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: tak sie na krotko melduje 15.08.03, 13:43 O! Cześć siostra! Ale Ty opalona! I w ogóle jakaś taka... Jakby Ci myśli uleczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture to może teraz ja 15.08.03, 13:45 1. Piżmaku, pozdrawiam, słucham właśnie belgijskich hitów rockandrollowych z lat 60/70, są jeszcze bardziej zajebiste niż Rudi S. Baw się dobrze, ale wracaj szybko do nas. 2. Cze! Gdzie Ty się podziewasz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: to może teraz ja 15.08.03, 13:48 vulture napisał: > 2. Cze! Gdzie Ty się podziewasz, co? Ja? Ja tutaj sobie siedzę! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to może teraz ja 15.08.03, 13:49 cze67 napisał: > vulture napisał: > > > 2. Cze! Gdzie Ty się podziewasz, co? > > Ja? Ja tutaj sobie siedzę! Na muzykę! Ale już!!! Ranking stu płyt układać! ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: to może teraz ja 15.08.03, 13:51 ilhan napisał: > Na muzykę! Ale już!!! A tam fajnie jest? > Ranking stu płyt układać! ))))))))))))))))) Eeeeee, aż stu, ja tyle w życiu nie odsłuchałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to może teraz ja 15.08.03, 13:53 cze67 napisał: > ilhan napisał: > > > Na muzykę! Ale już!!! > > A tam fajnie jest? Wypas jest, mówię Ci. > > Ranking stu płyt układać! ))))))))))))))))) > > Eeeeee, aż stu, ja tyle w życiu nie odsłuchałem!!! To znaczy że te co tam leżą u Ciebie to taki pic na wodę, a Ty ciągle "Please Please Me" katujesz tylko, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: to może teraz ja 15.08.03, 13:55 ilhan napisał: > Wypas jest, mówię Ci. A jakieś fajne laski tam są? Bo bez lasek to nudno. > To znaczy że te co tam leżą u Ciebie to taki pic na wodę, a Ty ciągle "Please > Please Me" katujesz tylko, tak? i "Foxtrota"... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to może teraz ja 15.08.03, 13:57 cze67 napisał: > ilhan napisał: > > > Wypas jest, mówię Ci. > > A jakieś fajne laski tam są? Bo bez lasek to nudno. Dużo. Baaaardzo dużo. A jedna to nawet taka zajebista (podpowiem - imię na "B"). Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: to może teraz ja 15.08.03, 14:00 ilhan napisał: > Dużo. Baaaardzo dużo. A jedna to nawet taka zajebista (podpowiem - imię na "B"). Jakaś Beatlesówa? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to może teraz ja 15.08.03, 14:02 cze67 napisał: > ilhan napisał: > > > Dużo. Baaaardzo dużo. A jedna to nawet taka zajebista (podpowiem - imię na > "B"). > > Jakaś Beatlesówa? Ba! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to może teraz ja 15.08.03, 13:49 vulture napisał: > słucham właśnie belgijskich hitów rockandrollowych z lat 60/70 Pomyliłeś wątki! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: to może teraz ja 15.08.03, 14:00 ilhan napisał: > Pomyliłeś wątki! A to nie forum "Rozstępy"? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: to może teraz ja 15.08.03, 13:55 Wroce, wroce, jeszcze tylko do konca mysli ulecze i sie bardziej opale. Nogi dwie se na rowerze rozwalilam jadac lesnymi zapiaszczonymi drogami, ale kapalam sie trzy razy dziennie i ani razu nie wlozylam walkmana na uszy, chociaz Blur i Oasis kusilo oj kusilo. Dopiero dzis wlozylam. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: to może teraz ja 15.08.03, 13:57 pizmak31 napisała: Nogi dwie se na rowerze rozwalilam jadac lesnymi zapiaszczonymi drogami, Krew sika normalnie na wszystkie strony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to może teraz ja 15.08.03, 14:00 cze67 napisał: > pizmak31 napisała: > Nogi dwie se na rowerze rozwalilam jadac lesnymi zapiaszczonymi drogami, > > Krew sika normalnie na wszystkie strony!!! Wiesz, to i tak całe szczęście że nie więcej tych nóg... Nie wiem ile tam piżmaki ich mają, tych nóg... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to może teraz ja 15.08.03, 13:59 pizmak31 napisała: > ani razu nie wlozylam walkmana na uszy, chociaz Blur i > Oasis kusilo oj kusilo. Piżmaku, a co bardziej kusiło? Które pedałki? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: to może teraz ja 15.08.03, 14:06 ilhan napisał: > Piżmaku, a co bardziej kusiło? Które pedałki? ))) Odpowiadam za piżmaka, który przyswaja sobie wątek, w którym udzielała się (udzielał si$?) abra kadabra: pedałki z Blur są fajniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to może teraz ja 15.08.03, 14:10 cze67 napisał: > ilhan napisał: > > > Piżmaku, a co bardziej kusiło? Które pedałki? ))) > > Odpowiadam za piżmaka, który przyswaja sobie wątek, w którym udzielała się > (udzielał si$?) abra kadabra: pedałki z Blur są fajniejsze. 1. Udzielała się nasza ukochana Nadzieja, nie żadna Abra Kadabra 2. Cze, zła odpowiedź. Niedostateczny. A jutro z rodzicami o ósmej piętnaście. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: to może teraz ja 15.08.03, 14:12 ilhan napisał: > 1. Udzielała się nasza ukochana Nadzieja, nie żadna Abra Kadabra Tak coś podejrzewałem, tak coś podejrzewałem... A dowody? > 2. Cze, zła odpowiedź. Niedostateczny. A jutro z rodzicami o ósmej piętnaście. Ale z rodzicami moimi czy piżmaka? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to może teraz ja 15.08.03, 14:21 cze67 napisał: > ilhan napisał: > > > 1. Udzielała się nasza ukochana Nadzieja, nie żadna Abra Kadabra > > Tak coś podejrzewałem, tak coś podejrzewałem... A dowody? Jeśli dużo osób zaczyna coś podejrzewać, to chyba musi coś w tym być Zresztą wystarczy tą panią poczytać, takich ludzi nie ma zbyt wiele, to musiała być nasza faworytka No i chello do tego... > > 2. Cze, zła odpowiedź. Niedostateczny. A jutro z rodzicami o ósmej > piętnaście. > > Ale z rodzicami moimi czy piżmaka? Z Twoimi! A z rodzicami Piżmaka to swoją drogą, z nimi jeszcze sobie porozmawiam na zebraniu! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture łapy łapy cztery łapy 15.08.03, 14:00 pizmak31 napisała: > Nogi > dwie se na rowerze rozwalilam Ale reszta nóg w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: łapy łapy cztery łapy 15.08.03, 14:01 vulture napisał: > Ale reszta nóg w porządku? Straciła, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: łapy łapy cztery łapy 15.08.03, 14:09 Na szczescie uszy zostaly, zeby pedalkow sluchac. I gardlo do picia alkoholu. Co tam nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: łapy łapy cztery łapy 15.08.03, 14:14 Miałem kiedys starszny sen ze nie mialem rąk i nóg- taki sam korpus głowa tylko. No i koledzy mnie nosili pod pachą. To imprezka, to ławeczka w parku. A najgorzej że musieli mi piwo podawać do ust o trzymać. A pic sie chciało. Okropny sen. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture aaaaaaaa 15.08.03, 14:25 Piżmak, uważaj na siebie. Cze, uważaj na Piżmaka. A ja idę uważać żeby mi nie zwiało ubrań z balkonu. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: łapy łapy cztery łapy 15.08.03, 16:40 miecio4 napisał: > Miałem kiedys starszny sen ze nie mialem rąk i nóg- taki sam korpus głowa > tylko. No i koledzy mnie nosili pod pachą. To imprezka, to ławeczka w parku. A > najgorzej że musieli mi piwo podawać do ust o trzymać. A pic sie chciało. > Okropny sen. tak to bywa jak się "Przemianę " Kafki czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tak sie na krotko melduje 15.08.03, 17:01 Cześć Piżmaku. Właśnie się dizajnuję, żeby w należytym ubranku wypiuć Twoje zdrowie u Terezy. Widzę, że wakacje spędzasz należycie, zazdroszczęCi tych porozwalanych nóg. Trzymaj tak dalej !!! ))) ----------- I put my hands into the roaring flames I felt the pain as it started to burn I've done the same thing over again and again As if I never ever wanted to learn Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: tak sie na krotko melduje 15.08.03, 19:20 pijcie, pijcie, na zdrowie. A ja przed chwila obejrzalam na video nasz slawetny wystep w Awanturze o kase. Och, Ilus, och Teddy, och wszyscy obecni: jacy bylismy wtedy ppiekni i mlodzi i jak bardzo moglismy byc bogaci! A tak to tylko dobrze sie bawilismy. Znikam, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś