boobie 16.08.03, 11:32 Tak sobię myślę, czy to jest teledysk sponsorowany? Spot danona pojawił się w tym samym momencie co singiel. Bardziej wkurzające jest to, że na teledysku ktoś wpierdala to Danio. Kasaaaa, kasaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myshen82 Re: Kremowa rewolucja 16.08.03, 11:40 ale reklama jest fajnie zrobiona. Poza tym muzyka Smolika jest w tylu reklamach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g Re: Kremowa rewolucja IP: *.chello.pl 16.08.03, 11:56 > Poza tym muzyka Smolika jest w tylu reklamach.... A kogo mają dawać? Ich Troje czy Budke Suflera? >)) Pytanie - co bylo pierwsze- jajko czy kura tzn. muzyka czy reklama? Po prostu są dobre utwory ktore zostaly wykorzystane do reklamy i zaistnialy dzieki niej np. Moby "In this world" [Renault], nie pamietam kto wykonywal "Bohemians like you" [Vodafone], Adiuemus "Adiuemus" [Delta Airlines]. No i cala seria Levis'a np. Babylon Zoo "Spaceman", SpaceCity "Underwater love" czy Stillskin "Inside". Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Kremowa rewolucja 16.08.03, 13:10 Gość portalu: jacek01g napisał(a): > nie pamietam kto wykonywal "Bohemians like you" [Vodafone] Dandy Warhols. A piosenka nazywa się prawie tak jak napisałeś... - "Bohemian Like You", bez "s" na koncu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boobie Re: Kremowa rewolucja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 11:57 ja też ją lubię i świetnie pasje do reklam, ale jest to trochę głupie. nuce sobie kremowa rewolucja, a tu się okazuję, że czynię to już do radosnej reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: Kremowa rewolucja 16.08.03, 15:09 Mnie bardzo podobała się reklama Ery z wykorzystanym w niej utworem Smolika/Rojka 50 tysięcy 881. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Kremowa rewolucja 16.08.03, 15:48 ale czy to tylko ja tak mam,że jak słyszę jakąkolwiek piosenkę Smolika,to chce mi się jeść(i to jeszcze sprzed czasu gdy jego muzyka pojawia się w każdej reklamie)??? Odpowiedz Link Zgłoś