Gość: fanta9 IP: 213.146.40.* 18.08.03, 14:29 dla mnie najgłupsza nazwa to KALESONY BOGA WOJNY. niebywałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tegosław Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: diak:* / 10.6.1.* 18.08.03, 14:30 Kombajn do zbierania kur po wioskach hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: *.wolsztyn.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 15:32 Cool Kids of Death Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. 18.08.03, 17:00 100 Uszy Katiuszy, Mocz Tenora i ostatnio odkryte- Kombajn do zbierania kur po wioskach- zespol taki jak nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 18.08.03, 17:40 Dryblers Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. 18.08.03, 21:38 Mocz Tenora to kiedys cos z Kultem mial wspolnego, ale nie pamietam co. Wiem za to, ze nazwa powstala jakos na zasadzie: kiełbasa -> kał basa -> mocz tenora Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: G?UPIE NAZWY ZESPO?ÓW. 19.08.03, 11:28 Juz wiem jak to bylo. Rok temu spedzilem pare dni w Arichuwm GW - szukalem czego po starych rocznikach tejze. Przaca meczaca strasznie, ale miala swoj urok - przyszlo mi bowiem wertowac gazety z czasow kiedy lat mialem raptem nascie i to raczej te dolne nascie. I bylem zwracalem uwage na rozne takie smaczki. Na przyklad na plycia Kazika, "Oddalenie" jest taki kawalek - "Headlines" - tekst powstal z tytulow z gazet i ja ku swej radosci odkrylem spora czesc z nich )) A wsrod roznych innych rzeczy, w dodatku o Jarocinie z sieronia 1991 trafilem na takie cos: Wlasna nagroda (tu chyba nawet suma padla, ale nie zapisalem) zepol KULT nagrodzil Mocz Tenora. Zapytalem o sprawe na forum Kazika i tam niewiele napisali w temacie owej nagrody, a to powiedzieli, ze u Chmielewskiej jest taki oto cytat: _______ Pie˛knego wiosennego dnia us´miechnie˛ty cudzoziemiec wkroczy? do pokoju nieco spóz´niony, po?oz˙y? na stole owinie˛ta˛ w niewielki kawa?ek papieru kie?base˛ i rzek? z triumfem: - Ka?... basa! Przez krótki moment po tej wypowiedzi panowa?o pe?ne konsternacji milczenie, które przerwa? Karolek. - Mocz tenora... - powiedzia? pó?g?osem odruchowo i bezmys´lnie. J.Chmielewska "Lesio" _______ [przepraszam za balagan w polskich znakach - i Mac] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pusta_Przestrzeń Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: 194.204.162.* 18.08.03, 19:29 moim zdaniem beznadziejne są:"Blue kafe"-niebieska kawa,"black milk"-czarne mleko,"Good Charlotte"-dobra szarlotka,denerwują mnie one chociaż lubie zespół "Good Charlotte" to nie zmienie zdania o jego nazwie... Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. 19.08.03, 09:57 Zastanawiam się, kombinuję i nie wiem, czy ty to na serio, czy sobie żartujesz. Naprawdę myślisz, że Blue Cafe to niebieska kawa??? A Good Charlotte ma coś z ciastkiem wspólnego? Eeee, nieee, chyba jednak żartujesz. A ja czule wspominam takie zespoły, jak Śmierć Kliniczna, Patologia Ciąży, Kaczka Pchnięta Nożem (kabaret działający obecnie), Latająca Maszyna Do Szycia no i Sztywny Pal Azji. A z tytułów utworów to Sztuka jest skarpetką kulawego (Kobranocki). Pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: *.katowice.agora.pl 19.08.03, 10:29 myslovitz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta9 Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: 213.146.40.* 20.08.03, 11:14 No i jeszcze oczywiście BABSZTYL. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: 213.17.153.* 20.08.03, 11:23 A z obcojęzycznych, to zawsze mi sie podobało: Curiosity Killed the Cat, zesztą chyba to był typowy ONE_HIT_WONDER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: *.katowice.agora.pl 20.08.03, 18:31 Gość portalu: ultra75 napisał(a): > A z obcojęzycznych, to zawsze mi sie podobało: Curiosity Killed the Cat, zesztą > > chyba to był typowy ONE_HIT_WONDER. Curiosity Killed the Cat to angielski idiom (czyli w wolnym tłumaczeniu „ciekawość to pierwszy stopień do piekła”, a kolesie nie musieli grać nawet jednej nuty cała ich sława wzięła się z zainteresowania nimi Andy Warhola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: *.k2.pl / 10.0.0.* 20.08.03, 11:22 A dla mnie jedna z glupszych nazw zespolow jest nazwa zespolu Banda Idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blady Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 20.08.03, 12:04 Długo leciałem nad schodami,Twarz pedała,Zbuntowany kaloryfer. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. 20.08.03, 12:37 Magister z Wyciętą Przysadką Mózgową Patologia Ciąży Przewróć Się Na Cyce Lala Płonący Kelner Latająca Maszyna do Szycia Zjednoczone Siły Natury MECH Orkiestra Do Użytku Wewnętrznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 19:11 Ostatnio grasuje zespół Zdobywcy Pewnych Oscarów - zagrozili, że jeśli miedia nie będą ich puszczać zakończą karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: GŁUPIE NAZWY ZESPOŁÓW. 20.08.03, 20:55 Zdobywcy Pewnych Oskarów?-kojażę i to bardzo dobrze.A niech się skończą,wreszcie będzie spokój :evil : Odpowiedz Link Zgłoś