Gość: kubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 01:27 news.ninemsn.com.au/Entertainment/story_50989.asp www.amiannoying.com/(gyb3equy2h4qty45k2numb45)/collection.aspx?collection=1414 Dobre!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg 'Blende 29.08.03, 09:46 Zajebiste ))) Dzięki za ubaw z rana. Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg 'Blende 30.08.03, 02:50 Emerson, Lake & Palmer na 2 miejscu, Kansas na 6!!! Jestem ciekawa, czym to uzasadniają. I co to właściwie jest ten Blender? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg 'Blende IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 03:18 pixie napisała: > Emerson, Lake & Palmer na 2 miejscu, Kansas na 6!!! Jestem ciekawa, czym to > uzasadniają. I co to właściwie jest ten Blender? Przeczytaj uzasadnienia na www.amiannoying.com Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pixie ELP - Why they might be annoying? 30.08.03, 15:00 The band's name is really unimaginative. During the 1970s, there was a joke: 'How do you spell pretentious?' Answer: 'E- L-P.' Greg Lake insisted on performing onstage while standing on a Persian carpet. Emerson and Lake reunited with drummer Cozy Powell (name starts with a P--get it?). Te argumenty są porażające. Dodam jeszcze: Keith źle się ubierał. Ich piosenki zwykle trwają za długo. Są starzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: ELP - Why they might be annoying? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 15:03 pixie napisała: > The band's name is really unimaginative. > During the 1970s, there was a joke: 'How do you spell pretentious?' Answer: 'E- > L-P.' > Greg Lake insisted on performing onstage while standing on a Persian carpet. > Emerson and Lake reunited with drummer Cozy Powell (name starts with a P--get > it?). > Te argumenty są porażające. > Dodam jeszcze: Keith źle się ubierał. > Ich piosenki zwykle trwają za długo. > Są starzy. Bo taka jest konstrukcja calej trony. Zobacz sobie opisy innych. Muzykow, grup, krajow, pisarzy itp. ze argumenty nie sa "na serio". tak poza tym to E,L&P ma wsrod wielu krytykow abrdzo zla opinie, jako zespol wydumany, kiczowaty i pretensjonalny. Ja sie nie wypowiadam bo malo to znam. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: ELP - Why they might be annoying? 30.08.03, 16:42 Gość portalu: kubasa napisał(a): > pixie napisała: > > > The band's name is really unimaginative. > > During the 1970s, there was a joke: 'How do you spell pretentious?' > Answer: 'E- > > L-P.' > > Greg Lake insisted on performing onstage while standing on a Persian carpe > t. > > Emerson and Lake reunited with drummer Cozy Powell (name starts with a P-- > get > > it?). > > Te argumenty są porażające. > > Dodam jeszcze: Keith źle się ubierał. > > Ich piosenki zwykle trwają za długo. > > Są starzy. > > Bo taka jest konstrukcja calej trony. Zobacz sobie opisy innych. Muzykow, grup, > > krajow, pisarzy itp. ze argumenty nie sa "na serio". tak poza tym to E,L&P ma > wsrod wielu krytykow abrdzo zla opinie, jako zespol wydumany, kiczowaty i > pretensjonalny. Ja sie nie wypowiadam bo malo to znam. > > Pozdr. Przeczytałam opis Richarda Marxa i on ma więcej argumentów pozytywnych niż ELP A są to świetni muzycy, chciażby pod względem technicznym i stworzyli sporo dobrej muzyki. Co do pewnej pretensjonalności, to akurat z tym bym się zgodziła, ale z tego typu kryteriami każdy artysta mógłby się znaleźć na tej liście, poczynając od the Beatles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: ELP - Why they might be annoying? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 17:42 pixie napisała: . > Przeczytałam opis Richarda Marxa i on ma więcej argumentów pozytywnych niż > ELP A są to świetni muzycy, chciażby pod względem technicznym i stworzyli > sporo dobrej muzyki. Co do pewnej pretensjonalności, to akurat z tym bym się > zgodziła, ale z tego typu kryteriami każdy artysta mógłby się znaleźć na tej > liście, poczynając od the Beatles. Proponuje dwie rzeczy: a) podejsc do tego z odpowiednim dystansem b) poczytac troche brytyjskiej prasy by zrozumiec jaka atmosfera panuje wokol zespolow typu E,L&P. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: ELP - Why they might be annoying? 30.08.03, 20:25 Ja się wcale nie przejmuję, tak tylko się czepiam Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Najgorsi artysci w historii muzyki wg Miecia 30.08.03, 11:28 1. Oasis 2. Trubadurzy 3. Milli Vannili Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg Miecia 30.08.03, 11:37 Mieciu!!! Masz wciry za Oasis. Takie małe, ale masz. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg Miecia 30.08.03, 11:39 madee1 napisała: > Mieciu!!! Masz wciry za Oasis. Takie małe, ale masz. > No dobra: 1. Trubadurzy 2. Oasis 3. Milli Vannili Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg Miecia 30.08.03, 11:41 Powiem mamie, że się nabijasz. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg Miecia 30.08.03, 11:44 madee1 napisała: > Powiem mamie, że się nabijasz. > Droga mamo Madee! Wprowadzam ostatnią poprawkę ale zaznaczam że to wszystko co mogę dla Was zrobić: 1. Trubadurzy 2. Milli Vannili 3. Oasis Pozdrawiam panią! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg Miecia 30.08.03, 11:49 Będziesz bity, zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg Miecia 30.08.03, 11:49 miecio4 napisał: > 1. Oasis > 2. Trubadurzy > 3. Milli Vannili O matko, ale wp... będzie... Ale wp... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 No i masz 30.08.03, 11:52 Teraz Guru się dowiedział i krew będzie sikać. Już ani ja, ani moja mama Cię nie uratują, Mieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: No i masz 30.08.03, 11:57 madee1 napisała: > Teraz Guru się dowiedział i krew będzie sikać. Już ani ja, ani moja mama Cię > nie uratują, Mieciu... > Trudno- poswięcę sie dla dobra muzyki. Poza tym małe wciry mi sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: No i masz 30.08.03, 11:57 madee1 napisała: > Teraz Guru się dowiedział i krew będzie sikać. Już ani ja, ani moja mama Cię > nie uratują, Mieciu... 1. Będzie sikać i lać się strumieniami. 2. Pozdrowienia dla mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg Miecia 30.08.03, 19:27 1. Bajm 2. Tercet Egzotyczny 3. Trubadurzy to mój team - mam ich wszysciutkie płyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty fan Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg Miecia IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.14, 14:41 Wg mnie to nie jaka TIGA i jej pseudo menager ze srebrnym łańcuchem na czarnym golfie, totalna masakra jakie mniemanie osobie samym. Proponuję jej koncert na youtu.. w jakieś dziurze- chyba parada wiejskiej muzyki rozrywkowej dla remizy strażackiej i na facebo.. zdjęcie z mistrzynią Rodowicz- na zasadzie stałam u boku polskiej ikony , może załatwi mi coś w show biznesie skoro nieudolny menager w czapeczce z daszkiem do tyłu nie ma siły przebicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blame Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg 'Blende IP: *.elartnet.pl 30.08.03, 11:51 nelson celine dion creed ? popieram Odpowiedz Link Zgłoś
chipis Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg 'Blende 30.08.03, 12:52 Skoro na tej liście znaleźli się Mick Jagger i The Doors i wiele innych wokalistów tworzących kawał dobrej historii muzyki, a nie ma tam Enrice Iglesiasa, to fakt jest jeden. Ta lista miała być kontrowersyjna i zrobić reklame Blender. Bez komentarza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg 'Blende IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.03, 19:13 Też mnie zdziwiły niektóre pozycje. The Doors ?? Jamiroquai ? oso chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
chipis Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg 'Blende 31.08.03, 01:44 Tak jak pisałem stary- Kontrowersja- tak naprawde zjawisko które ostatnio stosowane jest jako najlepszy chwyt marketingowy- tak jest i jest to niestety przykre. Nie ważne jest zdanie człowieka, tylko to czy jest zauważalne i szokujące........ Dla ludzi takich jak ja jest to prostacki chwyt reklamowy. Nigdy nie zgodze się z tezą, że The Doors, którego słucha z uwielbieniem trzecie pokolenie ludzi jest na liście najgorszych artystów. Tak naprawde powinno być na liście zespołów, które tworzyły historie..... Odpowiedz Link Zgłoś
vampira Re: Najgorsi artysci w historii muzyki wg 'Blende 31.08.03, 10:57 Co do Malmsteena (jego imię to nawet trudno napisać, to rzeczywiście z jajem. No i inni też. Myśle, że nie chodzi tu o kontrowersje, ale o to, zeby spojrzec na pewnych artystów z dystansem... Moje typy? 1. Tercet Egzotyczny 2. Shazza 3. znany zespół nurtu disco-polo Skaner(widziałam niedawno plakat odnośnie ich występu gdzieś na trasie Kraków-Katowice, ktoś się wybiera? bo ja nie omieszkam!) Odpowiedz Link Zgłoś