atomowy 29.08.03, 18:54 No właśnie. Czy ktoś z Was słuchał nowej płyty Kasi Stankiewicz? Jakie wrażenia? Cieakawa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teddy4 Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... 29.08.03, 19:00 Radosławie Łuka, dlaczego zmusiłeś swoją i tak już chyba zbyt chudą pannę do anoreksji? Prezydencie Dutkiewicz, czy we Wrocławiu już nie było naprawdę innych artystów do uhonorowania mieszkaniem? Ale to dobrze, że dzielna Kasia poszerzyła krąg płyt które zna ( 10 Mariah Carey lyb Whitney Houston) do około setki płyt, których słucha Radek Ł. Płyta pomimo udziału muzyków, których lubię i szanuję (rzeczony Radek i Wojtek Powaga), niestety, nie rzuca kolana. Ale jest ewidentnie lepsza od innych dokonań KS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: *.vline.pl 29.08.03, 19:04 teddy4 napisał: > Radosławie Łuka, dlaczego zmusiłeś swoją i tak już chyba zbyt chudą pannę do > anoreksji? Prezydencie Dutkiewicz, czy we Wrocławiu już nie było naprawdę > innych artystów do uhonorowania mieszkaniem? > > Ale to dobrze, że dzielna Kasia poszerzyła krąg płyt które zna ( 10 Mariah > Carey lyb Whitney Houston) do około setki płyt, których słucha Radek Ł. > Płyta pomimo udziału muzyków, których lubię i szanuję (rzeczony Radek i Wojtek > Powaga), niestety, nie rzuca kolana. Ale jest ewidentnie lepsza od innych > dokonań KS. Teddy, mam nadzieję że masz świadomość że Twoje teksty bywają czasem niezrozumiałe dla przeciętnego, a nawet i mniej przeciętnego czytelnika forum. Zupełnie jak niektóre wtrącenia w tekstach z "Al Capone" T. Love. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... 29.08.03, 19:58 teddy4 napisał: Po pierwsze dzięki teddy4 za swoja opinie. Ja jednak pytałem o płyte a nie o wygląd Kasi który jest jednak dziwny. Ale piosenkarka zarabaia na siebie głosem a nie wyglądem. > Płyta pomimo udziału muzyków, których lubię i szanuję (rzeczony Radek i Wojtek > Powaga), niestety, nie rzuca kolana. Ale jest ewidentnie lepsza od innych > dokonań KS. No to super. Tak tez myślałem że płyta jest lepsza od poprzedniej którą posiadam. Chyba sobie kupie. Ale czekam na dalsze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 14:13 gdzież Kasia Stankiewicz... z dala i jak największym łukiem swoją droga jak ją słyszę to mi się przypomina tekst "Mowa jet srebrem a milczenie owiec" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czajka Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: *.net.kn.pl / 10.102.8.* 31.08.03, 22:22 Miałem przyjemność być na koncercie Kasi Stankiewicz promującym właśnie ten krążek EXTRAPOP i było znakomicie !!! Materiał, któy został przygotowany jest powalającym... JA płyte już jutro ide kupić i Wam ją polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: *.net.kn.pl / 10.102.8.* 31.08.03, 22:25 Mam płytkę Kaśki, ponieważ wyczytałem w internecie że jest ciekawa i przesłuchałem w EMPIKU... Kupiłem i naprawdr POWALIŁA MNIE NA KOLANA... PŁYTA jest NAPRAWDĘ NIESAMOWITA .... Warto kupić... Moim Zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As :-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 31.08.03, 22:27 Oczywiście nikt się nie skapnie że "x" i "czajka" mają takie same adresy IP ... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: :-) 31.08.03, 22:36 E tam Asie, czepiasz się. Po prostu to ojciec i syn z jednego adresu piszą. Bo Kasia łączy po(p)kolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: :-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 31.08.03, 22:45 teddy4 napisał: > E tam Asie, czepiasz się. Po prostu to ojciec i syn z jednego adresu piszą. > Bo Kasia łączy po(p)kolenia. Ale chyba nie mieszkają razem, bo jeden płytę już kupił a drugi dopiero ma zamiar kupić. Dwóch by przecież nie kupowali gdyby mieszkali razem. Swoją drogą to ciekawe, który z nich był na koncercie Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... 31.08.03, 23:03 Gość portalu: x napisał(a): >POWALIŁA MNIE NA KOLANA... PŁYTA a mnie powalił tekst o tym jak jej pokrzywy rosną na plecach AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mij Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: *.spray.net.pl 01.09.03, 11:21 badziewie kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: *.met.pl 04.09.03, 01:48 plytke na prawde moge szczerze polecic! jest zupelnie inna od jej dotychczasowych dokonan, nie ma w sobie nic z tandetnosci "orla" i jemu podobnych. jest dobrze zaaranzowana, fajne teksty, na prawde mile zaskoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: 194.149.231.* 04.09.03, 10:11 Nie wiem jak nowa płyta, ale z poprzedniej dało się słuchać tylko jednej piosenki - "Mnie" (tzn. jest b. fajna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.03, 17:56 W sam raz dla fanów alternatywnej muzyki. Polecam. Możecie ode mnie z kaazy ściągnąć jej kawałek "Schyłek Lata" we współpracy ze Slipknotem. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_jack Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... 04.09.03, 19:34 A co z tą koszmarną wersją Chemical Brothers Pani Kasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szined Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: *.tkdami.net / 172.16.10.* 04.09.03, 22:17 Co do klipu to myślę,że po prostu chciała zwrócić na siebie uwagę.W żenujący sposób ale chyba jej się to udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosia Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: *.chello.pl 04.09.03, 21:10 A co sadzicie o teledysku do Schylku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walerek buskow Re: KASIA STANKIEWICZ - Wasza ocena... IP: *.chello.pl 04.09.03, 22:51 brzydka jest ta druga dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś