arkns 04.04.08, 19:37 znacie moze jakies fajne kawałki na impreze ? chodzi mi o cos bardziej ambitnego niz zwykle techno, moze byc cos soulowego jak np. joss stone, albo rockowego np. franz ferdinand ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maesto Re: ambitne piosenki na impreze 04.04.08, 19:42 Mnie w zasadzie jest wszystko jedno co leci na imprezie(no chyba, że u mnie w domu), byle nie faszystowska muzyka w stylu zespołu "Honor" ;P Ja polecam Hey i solowe płyty Nosowskiej. A tak przy okazji to na koniec uwielbiam puszczać Rondo-Burleske z 9 Symfonii Mahlera po prostu nic tylko patrzeć jak imrpeza się rozkleja ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: ambitne piosenki na impreze IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.04.08, 21:04 >Rondo-Burleske Bo honoru waść nie masz - mówi się: "wypie..ć" a nie puszcza jakieś smuty Odpowiedz Link Zgłoś
maesto Re: ambitne piosenki na impreze 05.04.08, 00:22 Faktycznie, otom się splamił do końca mych dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: ambitne piosenki na impreze IP: *.artnet.pl 07.04.08, 12:32 możesz nadrobić i wyprosić towarzystwo z wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ambitne piosenki na impreze IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.08, 12:27 najpierw upij gosci potem pusć dode i andrzejewicz ewentualnie bajm- w stanie "innym" te piosenki sa bardzo ambitne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: ambitne piosenki na impreze IP: *.artnet.pl 07.04.08, 12:30 eee, diskopolo lepsiejsze, może coś się uda namydlić mydełkiem FA, zdjąć majteczki w kropeczki, albo weźmie do buzi nim za chwile się pobrudzi ) oczywiście przedtem "Biały Miś"... Odpowiedz Link Zgłoś