ilhan 04.09.03, 12:36 Zdecydowałem, że: Jutro w Iluzjonie od godziny ok. 17-17.30 spotykamy się i oblewamy osiemnastkę Madee. Wypijemy też tradycyjnie raz za zdrowie Sugarka. Wszyscy niezwykle mile widziani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 12:42 I bardzo proszę żebym nie była tylko ja i Guru. Bo znów się pokłócimy o wyższość Blur nad Oasis i będzie brzydko Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 12:48 madee1 napisała: > I bardzo proszę żebym nie była tylko ja i Guru. Bo znów się pokłócimy o > wyższość Blur nad Oasis i będzie brzydko Raczej o wyższość Oasis nad Bl... No właśnie! Macie być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 17:57 madee1 napisała: > I bardzo proszę żebym nie była tylko ja i Guru. Bo znów się pokłócimy o > wyższość Blur nad Oasis i będzie brzydko I tak wiadomo, że Blur rulez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 18:03 cze67 napisał: > I tak wiadomo, że Blur rulez!!! Widzisz, Cze, ja to wiem i Ty to wiesz... Tylko do Guru to jakoś nie dociera. No, ale zapomnijmy mu to w obliczu jego innych niezaprzeczalnych zalet Dzięki za pozdrowienia. Jakoś się trzymam Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 08:01 madee1 napisała: > Tylko do Guru to jakoś nie dociera. > No, ale zapomnijmy mu to w obliczu jego innych niezaprzeczalnych zalet Wybrnęłaś jakoś... A Guru podkreślał przecież już tysiące razy, że lubi Blur, jedynie nie przepada za wszystkimi dziełami tej wybitnej prog-rockowej formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 12:56 Ja bede. Z bukiecikiem konwalii albo innych britpopowych kwiatow. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 17:47 Ja nie mogie . Składam najserdeczniejsze życzenia Madee z okazji 18 urodzin. Obyś je obchodziła co roku ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 18:06 Nie łam się, Nikka, Twoja 18tka też się zbliża, wypijemy podwójnie, a jak nie, to z okazji umowy kredytowej Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 18:31 Ano podpisalim umowę, ale wcześniej streściłam pani z banku historię mojego - życia . I w ogóle jakiś fart mamy, bo wbiegłyśmy do wydziału ksiąg wieczystych o 15.28 i nas obsłużyli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 17:56 Kurcze Madee to Ty już masz 18-tke?!!!! Ja sie już swojej nie mogę doczekać. To wszystkiego naj i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 17:59 Ja osiemnastkę miałem osiemnaście lat temu!!! Madee - moje gratulacje!!! W tak ciężkich czasach dotrwanie do osiemnastki to duży sukces. Najlepsze i tak przed Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Piątek - Guru zarządza 04.09.03, 18:01 Mieciu, jak byś Ty przybył to ja bym chyba... Ech, najpierw przyjedź Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 08:02 madee1 napisała: > Mieciu, jak byś Ty przybył to ja bym chyba... Szkoda że nie dokończyłaś, ciekaw jestem co... Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 10:58 ilhan napisał: > madee1 napisała: > > > Mieciu, jak byś Ty przybył to ja bym chyba... > > Szkoda że nie dokończyłaś, ciekaw jestem co... > Oczywiście że miecio będzie - nie mówił Wam ze przyjeżdza na Placebo.. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 11:17 Ha, to ja przybędę ok 18.30 i przyniosę pierwszą częsć swoich zdjęć z parafii u Hawka. Swoich, bo wiem że jeszcze Vul robił - robił na pewno, mam to udokumentowane Pierwszą - bo druga siedzi jeszcze a aparacie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 12:14 No ja też przybędę około 17.00....a kto jeszcze będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 14:28 Co to nikogo dziś nie będzie?..a madee będziesz?..))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 15:41 gregkor napisał: > Co to nikogo dziś nie będzie?..a madee będziesz?..))) Będzie. I Hawk. I Piżmak. I Ais. I ja. O reszcie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 15:45 Ja będę. Zupę jem, kurna i wychodzę. Gregkor, jak się pospieszysz to jeszcze prezent mi zdążysz kupić. Lubię srebro Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 15:46 madee1 napisała: > Ja będę. Zupę jem, kurna i wychodzę. Gregkor, jak się pospieszysz to jeszcze > prezent mi zdążysz kupić. Lubię srebro Smacznego. Ja też kurna niedługo wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Madee !!!!! 05.09.03, 16:05 A ode mnie nie dostaniesz prezentu, jest piękny, ale w całym przeprowadzkowym zamotaniu wywiozłam go "tam" , a mieszkam jeszcze "tu", cholercia, ale mi głupio...ale czeka na Ciebie, czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 23:31 Ja właśnie wróciłam i wypakowuję: - kubek z Michałem W. (piwo smakuje znakomicie) - chorągiewkę PKO - ulubione przyśpiewki Gregkora - ballady z Gregkorowej szuflady - biało-złote delfiny z fajansu, z którymi nie wiem jeszcze co zrobię - Karin Stanek - Malowana Lala. Biografia - bandana z Giełdy - official album of the 2002 Fifa World Cup - The Smiths Live - The Cure 'Disintegration' - płyta pełna albumów w formacie mp3 (britpopowa rzępolnia) - składanka nieopisana - cudne kwiatki, które muszę schować przed kotem - aniołek przecudnej urody, który juz wisi u mnie w pokoju i wygląda pięknie Wszystkim dziękuję (chyba) i do zobaczenia wkrótce. Acha, wypakowałam również menu Cafe Iluzjon. To prezent od kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 23:36 madee1 napisała: > - cudne kwiatki, które muszę schować przed kotem Kot czarna bestia pożeracz kwiatków, słyszałem coś o tym kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 23:42 ilhan napisał: > Kot czarna bestia pożeracz kwiatków, słyszałem coś o tym kiedyś. Wyszłam do kuchni nalac wody do wazonu, wracam, a ta puma siedzi na biurku i pałaszuje jeden z kwiatków. No i znów musiałam powiedzieć 'kurwa'... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 23:54 madee1 napisała: > Wyszłam do kuchni nalac wody do wazonu, wracam, a ta puma siedzi na biurku i > pałaszuje jeden z kwiatków. Puść mu Jesus and Mary Chain. PS. To było do przewidzenia chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 23:58 madee1 napisała: > - The Cure 'Disintegration' Prosze o imie/nick autora prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piątek - Guru zarządza 05.09.03, 23:59 miecio4 napisał: > madee1 napisała: > > > - The Cure 'Disintegration' > Prosze o imie/nick autora prezentu. Iluś/Kuba. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Piątek - Guru zarządza 06.09.03, 00:02 ilhan napisał: > Iluś/Kuba. > Jakbym miał sposobnosć dania kochanej jubilatce Madee prezentu to byłoby to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piątek - Guru zarządza 06.09.03, 00:03 miecio4 napisał: > ilhan napisał: > > > Iluś/Kuba. > > > Jakbym miał sposobnosć dania kochanej jubilatce Madee prezentu to byłoby to > samo. My to się rozumiemy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Piątek - Guru zarządza 06.09.03, 00:07 miecio4 napisał: > Jakbym miał sposobnosć dania kochanej jubilatce Madee prezentu to byłoby to > samo. Tak jakbyś nie miał sposobności. Czekam. Bilet i wyjazd na Blur do Berlina byłby miłym prezentem. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Piątek - Guru zarządza 06.09.03, 11:40 madee1 napisała: > Tak jakbyś nie miał sposobności. Czekam. Bilet i wyjazd na Blur do Berlina > byłby miłym prezentem. > To ja poczekam chyba na 19-tke. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Piątek - Guru zarządza 06.09.03, 12:16 nikka007 napisała: > Miecio, idziesz na plasibo? Nie idem na plasibo. Odpowiedz Link Zgłoś