pirx13 15.09.03, 19:01 Amon Tobin - 6 październik, Katowice, jedyny koncert w polsce, ninjatune.terra.pl/amontobin/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pytajnick Re: Amon Tobin w Polsce 16.09.03, 12:28 ojej czemu Katowice.. wlanie zapoznaje sie z dyskografia Amon Tobin, i graja naprawde interesujaca, a co najwazniejsze - zroznicowana muzyke, czesto tak roznorodna ze nie da sie ich w zaden sposob zaszufladkowac, nawet laczac kilka nazw gatunkow... Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Amon Tobin w Polsce 16.09.03, 13:13 pytajnick napisał: > ojej czemu Katowice.. > wlanie zapoznaje sie z dyskografia Amon Tobin, i graja naprawde interesujaca, > a co najwazniejsze - zroznicowana muzyke, czesto tak roznorodna ze nie da sie > ich w zaden sposob zaszufladkowac, nawet laczac kilka nazw gatunkow... a to tylko jeden pan plus komputer, sampler, gramofon itp a dlaczego Katowice, chyba właściciele tego klub postanowili szerzej zaprezentować wykonawcow z ninja tune, w końcu grali tam już The Herbaliser, Jaga Jazzist, Funki Porcini, a no i polski Skalpel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Amon Tobin w Polsce IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 16.09.03, 20:18 wspaniała wiadomosc, tylko ze wkatowicach ciekawy jestem tylko jak wyglądaja takie koncerty chyba ze bedzie to set didżejszki Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Amon Tobin w Polsce 16.09.03, 21:47 Gość portalu: etam napisał(a): > wspaniała wiadomosc, tylko ze wkatowicach > ciekawy jestem tylko jak wyglądaja takie koncerty > chyba ze bedzie to set didżejszki zgadłeś to będzie (tak mi się przynajmniej wydaje)set didzejski, on raczej nie grywa z "żywymi" muzykami, no może jedynie w wyjątkowych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś