play_lodz 21.09.03, 07:51 Cześć Czy ktoś już może słuchał? Wiem, że od wczoraj w necie krąży wersja promocyjna... Może ktoś już wie, czego można się spodziewać po solowej płycie pana M. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapmuh Re: Dave Matthews .:. Some Devil 21.09.03, 12:03 Jedyne, co wiem, to wypowiedź p. Aliny Dragan Z PR III, dotycząca teledysku "Gravedigger" - "dawno nie było tak poruszającego połączenia muzyki z obrazem". Płyty szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Dave Matthews .:. Some Devil 21.09.03, 14:29 ja jestem skazana na czekanie na oficjalną sprzedaż.Czuję,że prędko się nie doczekam Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Dave Matthews .:. Some Devil 23.09.03, 21:09 Właśnie zacząłem słuchać. Album obejmuje dwie płyty, ta druga to pięć utworów DMB granych na akustyku przez samego Dave'a. Pierwsza to ten właściwy Some Devil. Doszedłem do drugiego utworu, dlatego więcej napiszę, kiedy się osłucham, a nie nastąpi to prędko, bo mój przenośny odtwarzacz został porwany przez kumpla, a w domu nie mam czasu na słuchanie Odpowiedz Link Zgłoś