Dodaj do ulubionych

Duran Duran jako support???

22.09.03, 12:07
prosze bardzo, cytat za Interia: Publiczność przed występem brytyjskiego
gwiazdora rozgrzewać będą zespoły Duran Duran i Machine Gun Fellatio.

a o jakiego gwiazdora chodzi? o Robbiego Williamsa..no jakos mnie to jednak
dziwi
Obserwuj wątek
    • aislinn Re: Duran Duran jako support??? 22.09.03, 12:25
      No jakoś tak dziwnie, nie ? Nigdy nie uważałam DD za coś szczególnie ach i och,
      ale jednak sentyment z dzieciństwa pozostał, , "Wild Boys" , "Rio",czy "Save A
      Prayer" ,ech, to były przeboje, człowiek czekał z wypiekami na twarzy aż Pan
      Szewczyk to puści w Przebojach Dwójki, a teraz graja jako support jakiegoś
      młodziaka...choć właściwie tak to się toczy koło fortuny, starzejesz sie i
      wypadasz z obiegu, zwłaszcza jak miałeś do sprzedania głównie opakowanie,
      które się nieco pomarszczyło przez lata...ech, melancholia ogarnia ... tongue_out
      • mallina Re: Duran Duran jako support??? 23.09.03, 23:41
        aislinn napisała:

..choć właściwie tak to się toczy koło fortuny, starzejesz sie i
        > wypadasz z obiegu, zwłaszcza jak miałeś do sprzedania głównie opakowanie,
        > które się nieco pomarszczyło przez lata...ech, melancholia ogarnia ... tongue_out

no nie zgodzilabym sie z tym ze bylo to glownie opakowanie..
        niedawno sciaglam sobie plyte "Rio" (cale lata jej nie slyszalam) - i
        stwierdzam ze nie zestarzala sie, sluchalam jej z duza przyjemnoscia
        widzialam tez ze dwa lata temu w tv jakis aktualny koncert - i przyznac musze
        ze nie byla to zadna slodka muzyczka a naprawde rockowe granie

no ale z tym kolem fortuny to poniekad racja -niestetysad(
        • Gość: aislinn Re: Duran Duran jako support??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 09:26
          A dla mnie tojednak było opakowanie, muzyka lat osiemdziesiątych, ta z głównego
          nurtu, a do takiego moim zdaniem należeli chłopcy z DD, była w dużej mierze
          opakowaniem, nie chodzi mi o wygląd czy image, choć to też, ale jakąś taką całą
          manierę grania, która była takim produktem przygotowanym na potrzeby mas
          spragnionych luksusu, bo to przeca wtedy czasy dobrobytu na świecie były.
    • lord_jack Re: Duran Duran jako support??? 22.09.03, 21:26
      a znacie ich płyte na której grają covery swich ulubinych wykonawców?
      moim zdaniem to super płyta trochę lukru jest na wierzchu ale pod spodem(na tej
      płycie) przebija się fajne rockowe granie....
      • vulture djuran djuran 24.09.03, 05:39
        Chodzi Ci o "Thank You"? Słyszałem (nawet często grano singlowe "Perfect Day"
        Lou Reeda), ale właśnie tego lukru jest za dużo, jak dla mnie, chociaż muszę
        przyznać, że mieli ambitne zadanie.

Duran Duran (a może Durana Durana, bo teraz już sam nie wiem, hehe) nigdy
        specjalnie nie lubiłem, ale podobało mi się kilka kawałków i to niekoniecznie
        te, które były największymi przebojami. Lubiłem np. płytę "Big Thing".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka